6,4 TH-Market Oy, Riihimäen vahinkotavarakeskus, Riihimäki

Asiakkaiden mielestä Tavaratalo-kategorian 4. paras yritys Riihimäellä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Nimetön

Olin ostamassa kernipöytäliinaa ulkojuhliin tarve 15m.sanoin myyjälle että en halua sitä ensimmäistä kierrosta pakasta koska oli aivan rypyssä.myyjä pyysi odottamaan että joku sen ryppyinen pään ostaa. Siis kaupat jäi tekemättä enkä erään ko.kaupasta mitään tarvitse.

0
Eerik L.

TH-Market on vakuutus- ja vahinkotavaran poistomyymälä, joka toimii lähellä Riihimäen varuskuntaa vankilaan päin menevätn tien varrella. TH-marketista voi tehdä löytöjä laidasta laitaan, myynnissä on esim. puutavaraa, rakennustarvikkeita, kodinkoneita, remontointitarvikkeita, vaatteita, työasusteita, urheiluvälineitä, elintarvikkeita, kodintavaraa, huonekaluja ja milloin mitäkin. Osa tavarasta on vakiovalikoimaa, mutta suuri osa on vaihtuvaa vahinkotavaraa, joka on useimmiten käyttö- tai korjauskelpoista. Hintataso vaihtelee hyvin paljon, osa tavarasta on kallista ja osa hyvinkin halpaa. Joskus myynnissä on myös hyvin erikoista tavaraa. Valikoima on aina yllätys, koskaan ei tiedä mitä milloinkin on saatavilla ja hinnat saattavat yllättää puoleen jos toiseenkin. Joka tapauksessa TH-market on mielenkiintoinen ostospaikka, jossa kannattaa poiketa. Liikkeen yhteydessä parkkitilaa on hyvin ja liikkeessä on helppo myös liikuntarajoitteisen asioida.

10
Pertti N.

Tuuusulasta asti tulee neljästi vuodessa asioitua RMKn suunnalla, ja aina käytyä liikkessä.
Ostokset pieniä, muille kerrottu esim kodinkoneista. Palvelu asiallista, myymälä vähän vaatimaton.
Tulen piankin käymään. P.Nurmi/Kellokoski

8

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta