8,9 Ravintola Heinätori, Tampere

Asiakkaiden mielestä Ravintola-kategorian 17. paras yritys Tampereella
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Sauli K.

Viihtyisä, pienikokoinen ravintola Pyynikintorin laidalla. Näin talviaikaan sisäänkäynti on edestä katsoen vasemmalla puolella sijaitsevan terassioven kautta. Ihan ystävällinen vastaanotto. Pöytä ei ollut valmiina, mutta nopeasti se saatiin katettua, joten sen kummempaa odottamista ei sitten syntynyt. Tosin kiireessä jäi leipälautaset kattamatta, mutta osaan kyllä pitää leivän myös kädessä.
Ruokalista on suppea, mutta uskoisin että siitä jokainen jotain löytää. Alkuruoaksi syömäni blini oli ihan ok, ikävästi päällimmäisenä makuna kuitenkin rasva. Itse blini kun oli maultaan todella neutraali, ei siinä sitten muutosiaan maustunut kuin se rasva. Hintansa (15eur) arvoinen tuo alkupala ei tosiaan ollut. Pääruoan pihvi oli keskeltä kylmä ja pääruoan lisukkeena olevat perunat maistuivat vain rasvalle. Maustaminen ei kyllä ollut onnistunutta. Jälkiruokana omenapiirakka, hmmm... ehkä 4x4 cm:n palaa ei oikein voisi piirakaksi kutsua, mutta sen verran paljon siinä oli sokeria, että ei sitä olisi enempää syönyt. Sen kanssa ollut jäätelö oli tosin hyvää, harmi että sitä oli vain ruokalusikallinen. Ruokaseurana olleen kaverin kommentit olivat samansuuntaiset, pienet, mauttomat annokset joista puuttui jopa suola.
Miljöönä on siis ihan ok, mutta ruoka ei ole hintansa arvoista. Palvelu oli ihan ok, mutta henkilökunta keskusteli keskenään omituisen tiukasti. Ehkä oli ollut vain raskas työpäivä...

8
Anja P.

Hyvä palvelu. Annokset pienehköjä. Miehelle jäi nälkä. Kuitenkin laadukasta ruokaa.

8
Krista M.

Heinätorissa on upea terassi, jossa oli mukava istua lämmintä kesäiltaa. Henkilökunta on erittäin ystävällistä ja palvelu oli ripeää. Meidän viiden hengen seurueelle tuotiin annokset kahden tarjoilijan voimin. Ruoka oli maittavaa ja hinta-laatusuhteeltaan erinomaista.

10
Mikko O.

Hyvä tunnelma, hyvä ruoka, hyvät omistajat joka keskustelee ja tarjoilee itse, kertoo historiikkia ym.

10
Maunu W.

Kotoisa tunnelma, herkullista ruokaa, ystävällistä palvelua. Olimme täällä n. 15 henkilön porukalla ja kaikki toimi mallikkaasti. Muina asiakkaina oli mm. pariskuntia, aikuisia perheitä ja business-illallisella olevia pukumiehiä.

9
Petri S.

Herkkusuiden romanttinen illallinen jätti haluamaan uusintaa! Laadukasta ja huolella valmistettua ruokaa, laadukkat viinit, viehättävä ja rauhallinen miljöö yhdistettynä ystävälliseen ja asiantuntevaan palveluun loi täydellisen lauantaipäivällisen! Kolmen ruokalajin menun hinta-laatusuhde oli kohdallaan. Ruokalajit harmoonisia kokonaisuuksia joissa maut hyvin harkittuja. Maa-artisokkasosekeitto oli kerrassaan erinomaista. Annoskootkin olivat riittävät rauhalliseen päivällishetkeen. Varmasti palaamme uudelleen... Suosittelen!

Intiimisti yhdessä, Laadukkaat raaka-aineet, Makunautintoja ja elämyksiä Erinomainen
10

Miljöö, palvelu, herkullinen ruoka , aivan kaikki kohdallaan. Yhdyn presidentti Niinistön ja hänen vaimonsa sanoihin heidän poistuessaan ko:sta ravintolasta : Kiitos tunnelmasta.
Ravintola on aivan ykköluokkaa maassamme.

10
Korhonen K.

Ihmettelen aina muiden ylistäviä kommentteja, tässä tapauksessa Ravintola Heinätorista. Kävin ensimmäisen (ja viimeisen kerran) siellä tänään. Ravintola oli toki aivan viehättävä ja henkilökunta asiansa osaavaa ja ystävällistä, mutta ruoka oli lähinnä amatoorin kyhäelmä. Annos oli pieni, mutta vaatimaton. Olisikohan kastike ollut Blåbandia. Näin on, valitettavasti. Mutta tunnelmasta täydet pisteet.

2
Katri A.

Pelkästään miljöön vuoksi kannattaisi jo käydä tässä ravintolassa, jossa tunnelma on ihanan rauhallinen ja viihtyisä, mutta arvokas. Isäntä viihtyy aktiivisesti vieraiden pöydissä, ja suosituksia saatte varmasti. Ruoka laadukkaista raaka-aineista varmasti ja hyvin valmistettua; ruokalistalla ei suurta muuttuvuutta.

Bisnestapaaminen, Laadukkaat raaka-aineet Hinta kohdallaan
9
Tara T.

Vietimme siellä työporukan kesken erittäin kivat pikkujoulut. Paikka oli jo rakennuksena ihana, sisustus oli onnistunut. Takana oleva terassi oli todella viehättävä ja meidät tupakoitsevat päästettiin sinne hienotunteisesti, eikä syyllisyyttä tuosta huonosta tavasta tarvinnut tuntea. Ruokiin kaikki olivat erittäin tyytyväisiä ja mutkaton palvelu kruunasi illan.

Fiiniä ja tyylikästä, Laadukkaat raaka-aineet, Makunautintoja ja elämyksiä Erinomainen
10
Anna-Mari J.

Heinätori on kokemuksena kokonaisvaltaisen rauhoittava. Vierailumme sijoittui lämpimään kesäiltapäivään, jolloin saimme istua mukavasti terassilla, samalla kun tarjoilija välihetkinään hoiti terassin kukkia. Palvelu oli oikein lempeää ja miellyttävää. Itse ruokailu oli varsinainen aistinautinto, kaikki ruokalajit olivat silmää, makuhermoja ja sielua ruokkivia kokonaisuuksia. Ravintola Heinätori sijaitsee todella valloittavassa vanhassa, pienessä tiilitalossa Pyynikintorilla, ja on tyylikkäästi sisustettu ja hoidettu.
Opiskelija ajoittaa juhlapäivänsä vieton lounasaikaan, jolloin 3 ruokalajin menun saa suhteessa varsin kestävään hintaan.

Fiiniä ja tyylikästä, Laadukkaat raaka-aineet, Makunautintoja ja elämyksiä
10
Johannes J.

Kaunis ja herkullinen! Heinätori on hyvin idyllinen ja laadukas ravintola Pyynikintorin laidalla. Heti sisään astuessa olo on kuin suomenruotsalaisessa kesähuvilaidyllissä valkoisine pöytäliinoineen ja korkeine kattoineen. Palvelu on iloista ja välitöntä, tämä ravintola ei kikkaile tai konstaile vaan on ihanan rehellinen ja puhdas tunnelmaltaan. Parasta kuitenkin on pääasia eli ruoka. Tässä ravintolassa olen syönyt elämäni parasta ruokaa, pelkkä peruna yksistään oli niin hyvää että sitä saattoi maistella silmät kiinni ja tuntea onnen kohoavan lähelle 7/7, ah! Myös lohi oli osattu paahtaa poikkeuksellisen mehukkaaksi. Ravintolan terassi on myös hämmästyttävän idyllinen ja rauhallinen, vaikka onkin aivan kadun kupeessa. Suosittelen varauksetta kaikille!

Fiiniä ja tyylikästä, Laadukkaat raaka-aineet, Makunautintoja ja elämyksiä Hinta kohdallaan
10
Ilkka V.

Tästä ravintolasta tulee mieleen italialainen perheravintola, joskin ruoka on supisuomalaista. Erittäin hyvä paikka fiinimmälle illalliselle. Vaikkei voi sanoa että Heinätori olisi halpa ruokapaikka, niin lompakko ohenee huomattavasti vähemmän kuin samanveroisissa (ja monissa paljon huonommissakin) muissa paikoissa.

Fiiniä ja tyylikästä, Laadukkaat raaka-aineet, Luomua ja lähiruokaa Hinta kohdallaan
10
Mari A.

Hyvää ruokaa ja ystävällinen palvelu upeissa puitteissa. Kiva kesäterassi.

9
Katariina H.

Valoisa ja kaunis pikkuravintola, jossa tarjotaan laadukasta ja kikkailematonta ruokaa. Omistajat ovat paikalla ravintolassa ja toivottavat asiakkaat tervetulleiksi.

Laadukkaat raaka-aineet, Makunautintoja ja elämyksiä Hinta kohdallaan
10
Mikael H.

Omistajapariskunnan isännöimä ravintola, jossa saat varmasti vatsasi täyteen. Perinteitä kunnioittava ruoanvalmistustapa ja bistromaiseen tapaan kotoisa palveluasenne. Ravintoloitsijat mielellään juttelevat asiakkaiden kanssa ja vastaavat kysymyksiin. Rustiikkista ruokaa, jota valmistetaan mainioista raaka-aineista kuten suomalaisia metsämarjoja, kalaa ja sieniä. Heinätori on myös mainio pihvipaikka. Kannattaa maistaa myös ravintolan savustettuja annoksia sillä ne valmistetaan ravintoloitsijan itse kehittämällä savustuslaitteella! Kesällä Heinätorin terassilta saa kaikki listan antimet. Ja jos ilma on liian tukala, ravintolan sisältä löytyy jäähdytetty ilmastointi.

Fiiniä ja tyylikästä, Laadukkaat raaka-aineet, Makunautintoja ja elämyksiä
9
Anna M.

Herkullista ruokaa, ystävällinen ja henkilökohtainen palvelu. Kotoisa tunnelma.

9
Johanna A.

Ihana, idyllinen miljöö, todella hyvää palvelua, erittäin hyvää ruokaa. Ei kai sitä muuta tarvitakaan onnistuneeseen ravintolaelämykseen! Hinta-laatu -suhde kohdillaan. Erittäin sopiva kohde kun haluat juhlia jotain speciaalitilannetta.

Fiiniä ja tyylikästä, Laadukkaat raaka-aineet, Makunautintoja ja elämyksiä Hinta kohdallaan
9

Miksi juuri tänne?

1. Laadukkaat raaka-aineet
2. Makunautintoja ja elämyksiä
3. Fiiniä ja tyylikästä
4. Bisnestapaaminen
5. Intiimisti yhdessä
6. Luomua ja lähiruokaa

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta