Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 72 200 rehellistä arviota.
7,9/10 5 arviota

Plantagen Vantaa

Asiakkaiden mielestä Puutarha-kategorian 2. paras yritys Vantaalla

Tätä mieltä asiakkaat ovat:

Sami.
7 kuukautta sitten
8

Plantagen Tammisto on hyvien liikenneyhteyksien varrella sijaitseva

erittäin monipuolinen puutarha alan liike. Liikkeessä on mukava käydä,koska samalla voi käydä myös alueen muissa erikoisliikkeissä. Plantagenin parkkipaikka on hyvä,avara ja hyvin selkeä liikkua,vaikka peräkärryn kanssa,eli itse suosin mielellään autoa kyseisessä liikkeessä asioidessani,mutta kyllä sinne pääsee hyvin myös esim.bussilla. Liikkeestä löytyy kukkia niin sisä,kuin ulkokäyttöön erittäin monipuolisesti ja välillä liikkeessä on kerrassaan loistavia tarjouksia,eli suosittelen tarkkailemaan esim.päivän lehdistä,tai netistä tarjouksia.Liikkeestä löytää myös monenmoista kasvatustarviketta,rekvisiittaa,lannoitteita,multaa ja härpäkettä kukkien ja kasvien hoitoon ja hyvinvointiin. Henkilökunta on hyvin koulutettua,osaavaa,palvelualtista ja mukavaa,mikä madaltaa kynnystä kysyä neuvoa mieltä askarruttavasta asiasta, ja aina olen saanut vielä pätevän neuvon jos olen tarvinnut! Liike on sisätiloiltaan iso,avara,tilava ja varsin selkeä,mikä tekee siellä liikkumisen ja ostosten teon helpoksi,yksi parannus kohta,joka tulee kyseisestä liikkeestä mieleen,on kassat,toivoisin nimittäin että niitä olisi yleisesti ottaen useampia auki,mutta tämä on vain pieni miinus muuten hyvän liikkeen toiminnassa. Voin hyvin suositella kyseistä liikettä kaikille viherpeukaloille,tai kasveista ja kasvatuksesta kiinnostuneille!!"K"

Asta F.
2 vuotta sitten
8

Suuri puutarhamyymälä,

laajalla valikoimalla.
Täältä saa kaikenlaisia kauniita kukkia kotiin.
Hinnat saattavat olla korkeampia kuin muualla, mutta täältä löytää varmasti kaikekn kerralla ja yleensä täältä löytää myös hyviä tarjouksia.

Kattavat valikoimat, Ystävällinen palvelu, Hyvät hinnat

Hinta kohdallaan

Tapio R.
2 vuotta sitten
6

Valtava halli,

joka koettaa antaa itsestään edullisen vaikutelman, mutta omissa hintavertailuissani olen todennut saavani taimet yleensä muulta halvemmalla, viimeksi tänä keväänä musta- ja punaherukan taimet. Tietyt sisäänheittotuotteet ovat kyllä edullisia, esim. pelargonioita voi saada kymmenellä eurolla neljä kappaletta, mutta vahinko otetaan takaisin muiden tuotteiden hinnoissa. Plussaa on se, että kassoja on paljon. Yhtä laajaa ruukkuvalikoimaa saa etsiä, ja ne ovat saatavissa ympäri vuoden.

Kattavat valikoimat

Ylihinnoiteltu

Jorma H.
2 vuotta sitten
8

Plantagen on hyvä ja selkeä puutarhamyymälä,

josta löytyy palttiarallaa kaikki, mitä puutarhaan tarvitsee. Halli on suuri ja selkeä, ja auton saa parkkiin myymälän pihalle. Sijainti keskeisellä paikalla Tammistossa, ja samalla alueella on muitakin koti- ja piha-alan liikkeitä, joissa voi käydä samalla kertaa.

Kattavat valikoimat, Ystävällinen palvelu, Hyvät hinnat

Hinta kohdallaan

Suvi A.
2 vuotta sitten
9

Myymälä näkyy hyvin jo Tuusulan väylälle asti ja myymälään on

helppo tulla, vaikkakin parkkipaikka-alue voisi olla suurempikin. Etenkin ruuhka-aikana se tahtoo jäädä helposti pieneksi. Vantaan myymälästä saa helposti hyviä sisustusideoita etenkin puutarhaan ja parvekkeelle. Joistakin kukista ja kukkaruukuista on aina tarjouksia ja ne ovat heti sisäänkäynnin jälkeen vastassa. Itse en henkilökohtaisesti pidä niin paljoa Plantagenin pienestä kivilaattalattiasta. Kärryjä työntäessä, etenkin ruukut kilisevät kärryssä ja väkisinkin hiipii pieni pelko niiden rikkoontumisesta.

Myymälä on jäsenneltty selkeästi ja uusimpana tuotelaajennuksena valikoimasta löytyy myös koirien- ja kissojenruokia. Plantagen valikoimasta löytää käytännössä kaiken tarvittavan oman puutarhan sisustamiseen ja uudistamiseen aina erilaisista kukista aina hienompiin kaasugrilleihin ja pihakalusteisiin asti. Hintataso on suunniteltu suurimmaksi osaksi asiakasystävälliseksi ja mm. koirien- ja kissojen ruokapusseissa on aina joka 8. ruokapussi ilmanen.

Jos jostain syystä kaikki ostokset eivät mahtuisikaan autoon tai jos tulee ostoksille yleisillä kulkuneuvoilla, eikä pysty kuljettamaan kaikkia ostoksia kotiin, tai ei vain halua, niin Plantagen tarjoaa edullisen kotiikuljetuksen asiakkaillensa. Plantagen tuotteet ovat olleet laadukkaita ja etenkin kukat ovat hintaansa nähden aina kestäneet pitkään.

Kattavat valikoimat, Ystävällinen palvelu, Hyvät hinnat

Hinta kohdallaan

Miksi juuri tänne?

Onko näin?

 1. 1 4 Kattavat valikoimat Arvioi
 2. 2 3 Hyvät hinnat Arvioi
 3. 3 3 Ystävällinen palvelu Arvioi

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä?

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Vantaan TOP 3 (Puutarha)

 1. Viherpaja Oy 1
  9,0
  Meiramitie 1
 2. Plantagen Vantaa 2
  7,9
  Valimotie 10
 3. Plantagen Finland Oy 3
  Hagelstamintie 33
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä Plantagen Vantaa