Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 71 900 rehellistä arviota.
7,3/10 11 arviota

Bauhaus

Asiakkaiden mielestä Rakennustarvikkeet-kategorian 3. paras yritys Vantaalla

Tätä mieltä asiakkaat ovat:

Liisa P.
7 kuukautta sitten
8

Bauhausissa on todella laaja valikoima rakennus-,

puutarha- ja sisustustuotteita. Kesäisin pihalla myynnissä myös pihakiveyksiä ja laaja puutarhamyymälä. Bauhausissa on kilpailukykyiset hinnat ja hyviä tarjouksia. Miinuksena mainittakoon ahdas puutavaran noutomyymälä, joka ruuhkautuu autoista helposti.

Ville R.
8 kuukautta sitten
8

Tarjolla lähes kaikkea rakentamiseen ja remontoimiseen.

Tuotteet selkeästi osastoitu ja helposti löydettävissä. Asiantunteva ja palvelualtis henkilökunta. Suurempienkin ostoksien kanssa on liikkuminen sujuvaa koska tilaa on reippaasti. Tarjolla erilaisia kuljetuspalveluja sekä rahoitusvaihtoehtoja. Helppo asioida auton kanssa koska aina parkkipaikkoja saatavilla.

Irene T.
9 kuukautta sitten
9

Bauhaus on joka remontoijan ja sisustajan must-paikka.

Tilavat parkkipaikat, laaja valikoima, ilmaiset vessat ja kahvila takaavat mahdollisuuden pitempäänkin vierailuun. Myös puutarhapuoli melko kattava. Palvelu ystävällistä mutta joskus hidasta. Hintataso ok.

Mika P.
1 vuosi sitten
8

Laadukasta mutta äärimmäisen edulliset tuotteet.

Jos vertaa Prisman hintoihin tai K-Rautaan Bauhausista useimiten edullisemmin. Parhaiten pelaa kun tietää mitä haluaaa & vie tuotteet kassalle & lähtee menemään.

Kattava valikoima, Erikoistuotteita, Palvelu pelaa

Erinomainen

Tapio R.
2 vuotta sitten
6

Baukkari mainostaa usein isoilla otsikoilla hyvin edullisia rakennustuotteita,

mutta kun tarjoustuotteita menee tutkimaan paikanpäälle tarkemmin, niin eipä niitä juuri tee mieli ostaa. Laadukkaat rakennustuotteet ovat oman kokemukseni mukaan vähintään saman hintaisia kuin kilpailijoilla. Tiettyjä tuotteita tulee kuitenkin hankittua juuri täältä. Esimerkiksi massiivipuisten pöytätasojen hinnat ovat kohdallaan, ja valikoima on melko laaja. Myös sahauspalvelu on toiminut moitteetta. Edullisilta vaikuttivat myös keittiön välitilalaminaatit, tosin ne jäivät ostamatta, kun kuoseista ei löytynyt miellyttävää.

Hinta kohdallaan

Tuuli V.
2 vuotta sitten
5

Teemme parhaillaan kokonaisvaltaista remonttia kerrostalokolmioon.

Luulin asioivani paljonkin Bauhausissa, mutta nyt remontin loppupuolella olen ostanut liikkeestä ainoastaan suoja-ainetta kylpyhuoneen luonnonkivimosaiikille. Tarjouslehtisessä on aina hyviä tarjouksia, mutta monesti jonkun tuntemattoman merkin. Itse en lähde ostamaan esimerkiksi vessanpönttöä, jos laadusta ei ole takeita. Taitaakin olla niin, että halpistavara on täällä todella halpaa, mutta jos haluaa jotain laadukkaampaa, hinnat voivat olla korkeammalla kuin esimerkiksi K-Raudassa tai Kodin Terrassa. Valikoima on laaja, mutta myymälä on sokkeloinen. Myyjää ei välttämättä ole kovin helppo löytää.

Kattava valikoima, Erikoistarjouksia

Hinta kohdallaan

Lauri V.
2 vuotta sitten
8

Bauhaus on hintatasoltaan rautakaupoista parhaita.

Joskus on tullut vertailtua K-Raudass ja bauhausissa ostoskorien hintaa ja kyllä vain.. Bauhausissa pääsi lähes puolet halvemmalla. Valikoimaa löytyy hyllykilometreittäin, kuitenkin selkeästi jaoteltuna ja kesällä ulkona löytyy mukava valikoima puutarhatarvikkeita. Myyjää saattaa olla haasteellista löytää, sillä heitä on osastoilla niukanlaisesti ja useimmiten varattuna. Useimmiten tarvitsemat tuotteet löytää kuitenkin itse pienen etsimisen jälkeen.

Ammattitaitoiset myyjät, Kattava valikoima

Hinta kohdallaan

Jorma H.
2 vuotta sitten
8

Tee-se-itse -rakentajan ykkösrautakauppa.

Valtava valikoima kaikkea mahdollista rautakauppa- ja puutarhatavaraa suoraan hyllyssä helposti saatavissa. Perinteinen rautakauppameininki myyjän etsimisineen ja hinnan tinkaamisineen puuttuu tyystin. Jos apua tarvitsee, myyjät ovat useimmiten asiantuntevia ja tuntevat tuotteensa. Valitettavasti Bauhausissakin myyjää on joskus varsin vaikeaa saada käsiinsä, mutta onneksi useimmiten siihen ei ole tarvettakaan. Noutopiha on ahdas ja sokkeloinen, ja parkkipaikka on usein viikonloppuisin lähes tupaten täynnä. Muuten helppo kulkea.

Ammattitaitoiset myyjät, Kattava valikoima, Erikoistuotteita

Hinta kohdallaan

Teija S.
2 vuotta sitten
8

Jos et löydä täältä jotain,

sitä et tarvitse. :) Valtavasti hyllymetrejä täynnä kaikkea mahdollista rakentamiseen, remontoimiseen ja muuhun kodin isompaan ja pienempään projektiin liittyvää. Lisäksi isohko puutarhaosasto, jonka ulkotilassa on oma kassansa kesällä (helpottaa multasäkkien ym. roudaamista parkkipaikalle).
Käymme hakemassa täältä joka vuosi myös joulukuusen, koska ne tulevat Bauhausiin melko ajoissa myyntiin ja ovat edullisia ja hyvälaatuisia. Kuusen ostaja saa yleensä jonkun alesetelinkin seuraavaan ostokseen, niin kuusen hinta-laatusuhde on kohdallaan!
Myyjiä isossa kolmpleksissa on välillä haastava saada napattua hihasta kiinni, henkilökuntaa voisi olla enempikin, kun asiointi tällaisissa liikkeissä aika usein vaatii henkilökunnan apua.

Ammattitaitoiset myyjät, Kattava valikoima

Pikaiset kommentit

4
Tarjoustuotteet halvalla, mutta laatu ei päätä huimaa. Tietyt tuotteet kannattaa hakea täältä, mutta sitä ennen kannattaa hakea asiantuntija neuvot esim. K-raudasta tai Starkista.
Olli R.
2 vuotta sitten
9
Loistavalla valikoimalla varustettu saksanihme. Maalipuolella todella osaavat myyjät.
Matti P.
2 vuotta sitten

Miksi juuri tänne?

Onko näin?

 1. 1 7 Kattava valikoima Arvioi
 2. 2 4 Ammattitaitoiset myyjät Arvioi
 3. 3 3 Erikoistuotteita Arvioi
 4. 4 2 Erikoistarjouksia Arvioi
 5. 5 1 Palvelu pelaa Arvioi

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Vantaan TOP 3 (Rakennustarvikkeet)

 1. K-rauta Vantaanportti 1
  8,0
  Silvastintie 2
 2. BYGGmax Vantaa 2
  7,8
  Valimotie 18
 3. Bauhaus 3
  7,3
  Valimotie 19
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä Bauhaus