Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 72 200 rehellistä arviota.
7,0/10 11 arviota

Hobby Hall Vantaan myymälä

Asiakkaiden mielestä Erikoistavarakauppa-kategorian 11. paras yritys Vantaalla

Tätä mieltä asiakkaat ovat:

Toni I.
11 kuukautta sitten
8

Ainoa fyysinen liike!

Varmaankin nojaa aika paljon nettikauppaan, joka toimii melko hyvin. Kaupan kodintarvikevalikoima on laaja ja nettikauppa toimii melko hyvin. Ei tosin ymmärrä samaa tarkoittavia sanoja, joten pimennysverhoja etsiessä ei tuntunut löytyvän yhtään, mutta kun muutti sanan pimentävät verhot, niin alkoi löytyä. Ko. verhoista löytyy myös mukavasti eri värejä, joten ei tarvitse tyytyä niihin perusvaaleisiin. Aikaisemmin tainnut myös katalogi-kauppa harjoittaa, liekö vieläkin.

Liike sijaitsee Vantaan Tammistossa muiden isojen kauppojen läheisyydessä, joten oma auto, kyyti tms. on välttämätön, jos meinaa jotain isompaa ostaa, tokihan ne voi tilata kotiinkin. :) Kaupassa on melkoinen valikoima tavaroita, mutta hieman ahtaanoloinen.

Henkilökuntaa kaupassa oli hyvin ja he neuvoivat, kun pakkausteksteissä ei kaikkia asioita mainittu. Myyjät olivat myös iloisen ystävällisiä.

Laaja valikoima, Edulliset hinnat, Tuotteita, joita et muualta saa

Hinta kohdallaan

Juha S.
1 vuosi sitten
8

Aika pieni ja sotkusesti sijoiteltu Hobby Hall.

Helpoiten mun mielestä shoppaa onlinessa, ja käy sitten hakemassa tuotteet paikanpäältä. Liikkeen perällä olevaan poistomyymälään kannattaa piipahtaa, jos vaikka jotakin löytyisi.

Sampsa P.
1 vuosi sitten
8

Ostin täältä edullisen eteisen maton.

Halvalla lähti ja hyvää laatua on. Näytti siltä, että valikoima matoissa ja petivaatteissa hyvä ja edullinen. Vaatepuoli vähän turhan peruskamaa ja minun on turha edes täältä kokoja etsiä. Tsekkasin myös asiakaspalautuspuolen, sieltä voi tehdä edullisia löytöjä. Elektroniikka aika kovissa hinnoissa, kun vertaa vaikka Giganttiin.

Laaja valikoima, Hyvät tarjoukset

Hinta kohdallaan

Mirva C.
1 vuosi sitten
8

Hobby Hallin ainoa jäljellä oleva myymälä kun liike keskittyy

verkkokauppaan ja postimyyntiin. Toivottavasti eivät lakkauta tätäkin, sillä joskus on tilanteita jolloin ei voi alkaa odottelemaan tuotteen toimittamista postitse tai jostain syystä haluaa nähdä tuotteen ennen ostopäätöstä.
Myymälä on suuri ja ihan kaikkia tuotteita ei myymälästä edes löydy. Hyvä valikoima laadukkaita vuodevaatteita ja edullisia mattoja. Näissä tuoteryhmissä hinnat kestävät myös vertailun ilman alennuksiakin. Elektroniikkaa ja kodinkoneita taidetaan Hobby Hallista hankkia melko usein, mutta monesti olen todennut alennushinnan olevan saman tuotteen normaalihinta muualla. Tosin esimerkiksi viimeksi oli myymälässä pieni erä hiilihapotuslaitetta todella halpaan hintaan, monta kymppiä muualla näkemiäni tarjoushintoja halvemmalla. Kannattaakin seurata nettisivuja ja uutiskirjeitä tarkkaan, silloin voi tehdä hyviä löytöjä.
Myymälän perällä on asiakaspalautusten osasto, josta kannattaa tarkistaa löytyykö himoitsemaasi tuotetta vähän halvemmalla hinnalla.
Myymälä on ehkä hieman sekavahko, tosin vuodevaatteet ja kodin tekstiilit selkeästi esillä. Matoista kaikki eivät ole esillä vaan saman näköisiä mattorullia seistä tönöttää vierivieressä niin ettei tiedä mikä matto on se, jota kotona netistä katselit. Maton kanssa tarvitsinkin viimeksi ystävällisen myyjän apua, jotta löysin hakemani tuotteen.
Isommat joululahjahankinnat voi maksaa erissä, se onkin varmaan suuri syy Hobby Hallin suosioon elektroniikan ostopaikkana.

Edulliset hinnat

Hinta kohdallaan

Miikka L.
1 vuosi sitten
7

Sekava sekatavarakauppa.

Täältä ei oikeasti meinaa löytää mitään etsimäänsä, ja varsinainen asiakaspalvelu on hyvin vähäistä. Hinnat on niin ja näin, osa kallista, mutta ehkä jotain asaiakaspalautus löytöjä voi tehdä. Tämä saattaisikin olla ainoa syy tulla liikeeseen, katsomaan mitä muut palauttaneet ja josko saisi jotain vähän normi hintaa halvemmalla.

Asta F.
2 vuotta sitten
7

Täältä on tullut haettua monta kertaa kodin elektroniikkaa.

Täältä olemme ostaneet tv:n, peli tietokoneen, ja uusimman pleikkarin viimeksi.
Palvelu on asiantuntevaa. Henkilökuntaa on todella vähän kerran jouduimme odottamaan yli puoli tuntia palvelua.. melkein jo lähdimme pois..
Takuukorjaus palvelu on erittäin hyvin hoidettu.

Asiantunteva palvelu, Laaja valikoima, Hyvät tarjoukset

Hinta kohdallaan

Cee S.
2 vuotta sitten
7

Joskus löytää hyviä tarjouksia ja ostoa helpottaa vielä helppo

osamaksuvaihtoehto. Normaali hintatasoltaan keskikalliin ylänurkassa. Liikkeestä toki voi löytyä joitakin poistoeriä halvalla. Liikkeen perällä onkin ihan oma tila tälläisille tuotteille.

Asiantunteva palvelu

Ylihinnoiteltu

Tuuli V.
2 vuotta sitten
4

En juuri käytä Hobby Hallin palveluita,

mutta pari kertaa olen asioinut myymälässä, kun olen muutenkin ollut lähistöllä. Kovin houkutteleva se ei ole, eikä edes älyttömän edullinen. Asiakaspalautustuotteista saattaa tehdä löytöjä, samoin uskoakseni elektroniikkaosastolla on välillä hyviä tarjouksia, mutta ei kannata luottaa siihen, että täältä löytyisi se, mitä on varta vasten tullut etsimään. Matto- ja verhovalikoima vaikutti suurelta, mutta en tutustunut siihen sen tarkemmin. Myyjät eivät ole erityisen myyviä.

Suvi A.
2 vuotta sitten
5

Hobby Hallin varastonmyymälä sijaitsee melko keskeisellä paikalla

Vantaan Tammistossa muiden suurten kauppojen ja tavaratalojen keskiössä. Paikalle pääsee helpoiten omalla autolla ja ilmaista parkkitilaa on riittävästi. Kauppa itsessään on pienempi kuin luulisi, mutta sisältää paljon tavaraa joskin ihan samaan hintaan kuin ne saisi myös tilattua netistä kotiin. Jos haluat välttyä postituskuluilta niin voit tietenkin tilata tuotteet myös suoraan myymälään ja hakea ne sieltä, mutta mikset sitten suoraan ostaisi niitä paikan päältä. Tuotteiden sijoittelusta tulee helposti vähän Jysk ja muut vastaavat mieleen eikä valikoima ole niin suuri kuin voisi luulla. Henkilökunta viihtyy lähinnä kassan tai infotiskin takana ja on enemmän tai vähemmän nyrpeää.

Hinta kohdallaan

Outi W.
2 vuotta sitten
8

Hobby Hallin ainoa myymälä,

joka on hieman jotenkin sekava. Kaikenlaista tavaraa kyllä löytyy mitä firman kuvastossa ja internet-sivuillakin on, mutta jotenkin järjestys on hankala. Kuitenkin on kiva käydä kokeilemassa ja katsomassa tiettyjä tuotteita, ennen kuin lopullisen ostopäätöksen tekee. Palautustuotteita löytyy yhdestä päädystä ja sieltä saattaa tehdä kyllä erittäin hyviä löytöjä, jos uskaltaa ostaa.

Henkilökuntaa on hieman niukanlaisesti ja apua on kyllä välillä vaikea saada, vaikka kuinka yrittäisi hakea.

Laaja valikoima, Hyvät tarjoukset

Hinta kohdallaan

Iiris A.
2 vuotta sitten
7

Sekatavaratalon Hobby Hallin tällä hetkellä ainoa myymälä on

suurehko, varastomainen liike. Varastomaisuus syö tietenkin viihtyvyyttä, mutta sallii suuren valikoiman malleineen. Hobby Hall nojaa suurimmalta osilta internetmyyntiin, mutta itse haluan mielelläni nähdä sisustuskankaat yms ensin luonnossa ennen ostoa, joten myymälän olemassa olo on hyvä idea.

Hobby Hallista löytää aina hyviä tarjouksia, ja koska tuoteryhmiä on liikkeessä useita, on melko varmaa, että myymälästä löytyy jotain jokaiselle.

Huono puoli on siinä, ettei suuressa myymälässä myyjiä ole pahemmin, eikä nämä ole kovinkaan oma-aloitteisia.

Laaja valikoima, Hyvät tarjoukset, Edulliset hinnat

Hinta kohdallaan

Miksi juuri tänne?

Onko näin?

 1. 1 5 Laaja valikoima Arvioi
 2. 2 4 Hyvät tarjoukset Arvioi
 3. 3 3 Edulliset hinnat Arvioi
 4. 4 2 Asiantunteva palvelu Arvioi
 5. 5 1 Tuotteita, joita et muualta saa Arvioi

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä?

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Vantaan TOP 3 (Erikoistavarakauppa)

 1. Life Vantaa Myyrmanni 2
  8,5
  Iskoskuja 3 C 96, 2 krs
 2. 3
  8,3
  Liesitori 1 Isomyyrin kauppakeskus
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä Hobby Hall Vantaan myymälä

Hobby Hall Vantaan myymälä

Lisäyhteystiedot

Hobby Hall
010 192 020