Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 72 000 rehellistä arviota.
7,7/10 12 arviota

Chico's Myyrmäki

Asiakkaiden mielestä Ravintola-kategorian 19. paras yritys Vantaalla

Tätä mieltä asiakkaat ovat:

Yasemin C.
7 kuukautta sitten
9

hyvää ruokaa!

Myyrmäen Chico's ravintola sijaitsee Myyrmäen raitin varrella, Vantaalla. Kauppakeskus Myyrmannista, Myyrmäen juna - asemalta, sekä ravintolaa lähinnä olevien bussipysäkkien luota kävelee perille Chico'siin noin 5 minuutissa. Chico's on erikoistunut amerikkalaiseen grilliruokaan. Ravintolan laajoilta ruokalistoilta voi tilata mm. tuoreita salaatteja, kanaa, naudan ulkofileetä, porsasta, hampurilaisia, lihapullia, lohta, sekä chicken wingsejä. Jälkiruoka vaihtoehtoina on mm. jäätelöä, brownieita, juustokakkua, pannukakkuja, sekä omenapaistosta. Juomaksi voi tilata mm. vettä, virvoitusjuomia, sekä tuoremehua. Chico'sissa on myös Suomen lain mukainen alkoholin myynti - ja anniskeluoikeus. Vierailin Myyrmäen Chico'sissa yhdessä ystäväni kanssa lounaalla. Ravintolasta olisi saanut myös edullista lounasta arkisin klo. 10.30 - 14.00, mutta päädyimme silti tilaamaan ruokamme listoilta. Ravintolassa ei ollut päivällä ruuhkaa ja pääsimme tekemään tilauksemme samantien. Tilasin ruoaksi kana Caesar salaatin. Juomana joimme vettä. Ruoka tuotiin nopeasti päytäämme. Salaatti oli kooltaan suuri ja siinä oli salaatin ja kanan lisäksi herkullisia valkosipulikrutonkeja, parmesan juustoa ja Caesar - kastiketta. Maksoin ruokailustani yhteensä noin 19 euroa. Hinta oli mielestäni todella korkea, mutta ehdottomasti herkullisen ruoan arvoinen. Muiden ruoka - annosten hinnat vaihtelivat noin 14 - 30 euron välillä. Maksutapoina kävi onneksi käteisen lisäksi myös yleisimmät pankki - , sekä luottokortit. Tarjoilijat olivat ystävällisiä ja ravintolan tilat olivat pinta - alaltaan suuret. ++ Chico's sopii myös erinomaisesti lapsiperheille. Voin suositella Myyrmäen Chico'sissa asiointia lämpimästi kaikille!

Marko T.
1 vuosi sitten
7

Ruoka-annokset ovat mielestäni liian pieniä.

Annoksen koko riippuu varmaankin myös ruoasta mitä tilaa, mutta hivnen enemmän voisi olla syötävää lautasella. Jälkiruoat voisivat myös olla isompia koska jos tuolla syö, voi nälkä jäädä vielä ruokailun jälkeenkin. Erilaisia jälkiruokia saisi olla enemmän. Mitenkään erityisen viihtyisä paikka ei ole, mutta kyllä ruoka on syömäkelpoista.

Jaana H.
2 vuotta sitten
9

Myyrmäen Chicosisa on monta hyvää puolta.

Ilmaisia parkkipaikkoja on todella paljon aivan vieressä. Chico´s on myös auki usein silloin, kun monet muut ravintolat ovat kiinni, vaikkapa isänpäivänä. Chicosissa annokset ovat tasalaatuisia joten tietää mitä saa. Tarjoilijan saapuminen kestää yleensä liian kauan, joten kiireaikataululla tänne ei kannata tulla. Myyrmäen Chicosissa on pari isompaa pöytää, joten voi varata etukäteen pöydän isommalle seurueelle.

Isommalla porukalla, Intiimisti yhdessä

Hinta kohdallaan

Emma R.
2 vuotta sitten
7

Olen vieraillut ravintolassa usein lounaalla ja ikävä kyllä lounashampurilaisten

ja -salaattien taso on viimeisen vuoden aikana laskenut huomattavasti.Siitä huolimatta paikka on kuitenkin säilynyt viikottaisena lounaspaikkana. A la carte -listan annokset ovat aina hyvää, taattua Chico´s laatua. Paikka on siisti ja viihtyisä ja henkilökuntakin on ystävällistä. Hyvänä lisänä on se, että ravintolaan on varattu tarpeeksi lehtiä luettavaksi. Näin myös ruuhkaisempaan lounasaikaan on siis mahdollista saada paivän iltapäivälehti luettavaksi.

Isommalla porukalla, Laadukkaat raaka-aineet

Hinta kohdallaan

Moona K.
2 vuotta sitten
8

Amerikkalaistyylistä ruokaa tarjoileva Chico's toimii aina.

Tilat täällä ovat siistit ja tunnelmalliset. Henkilökunta toivottaa asiakkaat tervetulleeksi heti ovelta ja useimmiten tilaa on runsaasti, jolloin voi valita itse paikan missä haluaa istua.
Burgerit täällä ovat hyviä ja niitä onkin laaja valikoima. Myös listan muut annokset menettelevät, mutta erityisesti suosittelen hampurilaisannoksia.
Palvelu yleensä on ollut nopeaa ja ystävällistä, asiakkaat otetaan huomioon kaikin mahdollisin tavoin. Hinta-laatu -suhde täällä on mielestäni kohdillaan.

Makunautintoja ja elämyksiä, Isommalla porukalla

Hinta kohdallaan

Suvi A.
2 vuotta sitten
9

Sisään tullessa silmiinpistävää on Chicosin ravintolojen yhteinen

konsepti niin sisustuksen kuin ruokalistojenkin puolesta. Toisaalta sisälle on järjestetty enemmän rauhallisia loosseja, joihin on hyvä mennä esim. oman rakkaan kanssa ja saa olla omassa rauhassa. Muutenkin pöydät on järjestetty niin, että saa olla kohtuu hyvin omassa rauhassa seurueen kanssa. Pöytiä ja loosseja Myyrmäen Chicosissa tuntuu olevan enemmän kuin muissa ketjun ravintoloissa.

Hintataso on sama kuin muissa ketjun ravintoloissa, mutta palvelu ja ruoka on parempaa. Asiakasta tervehditään iloisesti heti sisään tullessa ja tullaan heti hakemaan juoma- ja ruokatilauksia. Ruoat tulevat yllättävän nopeasti vaikka olisi kohtuullisen paljon muitakin asiakkaita ja tarjoilijat käyvät usein kyselemässä saisiko olla jotain muuta. Laskun saaminen kestää kuitenkin suhteellisen pitkään ja loppujen lopuksi on helpompaa käydä maksamassa baarin tiskille. Myyrmäen Chicos on siitä huolimatta paras kyseisen ketjun ravintoloista, joissa olen käynyt.

Makunautintoja ja elämyksiä, Isommalla porukalla, Laadukkaat raaka-aineet

Hinta kohdallaan

Victoria E.
2 vuotta sitten
7

Myrtsin Chico's on ruokapaikkana melko tavallinen: sama ruokalista

löytyy kaikista Chico'seista. Parasta tässä Chico'sissa on lounas, johon sisältyy salaattipöytä ja kahvi. Etenkin kun lounaalla on tarjolla lohta, ruoka on enemmän kuin hintansa väärti.

A la carte annokset ovat omaan makuun hieman liian isoja, mutta amerikkalaistyyli varmaan korostuu tässäkin. Palvelu on ollut mukavaa ja ripeää, ruokaa tai laskua ei ole joutunut odottamaan kauaa. Tämä saattaa myös johtua siitä, että en koskaan ole nähnyt tässä Chico'sissa ruuhkaa, joten jos haluaa syödä rauhassa, kannattaa poiketa.

Makunautintoja ja elämyksiä, Bisnestapaaminen, Laadukkaat raaka-aineet

Hinta kohdallaan

Pikaiset kommentit

8
Hyvät ruuat ja hyvä palvelu, viimeisen vuoden aikana parantunut huimasti kaikilla osa alueilla.
Miikka L.
2 vuotta sitten
5
Ei oo kauheen kummonen. palvelua sai odotella ja vaikka ruoka menikin alas niin ei se varsinainen makujen sinfonia ollut.
Arto M.
2 vuotta sitten
7
Ystävällinen palvelu. Perushyvä ruoka. S-ryhmän paikka.
Sampsa R.
2 vuotta sitten

Nämä käyttäjät eivät ole perustelleet antamaansa arvosanaansa kirjallisesti:

Miksi juuri tänne?

Onko näin?

 1. 1 5 Isommalla porukalla Arvioi
 2. 2 5 Laadukkaat raaka-aineet Arvioi
 3. 3 4 Makunautintoja ja elämyksiä Arvioi
 4. 4 1 Bisnestapaaminen Arvioi
 5. 5 1 Intiimisti yhdessä Arvioi
 6. 6 1 Suureen nälkään Arvioi

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Vantaan TOP 3 (Ravintola)

 1. Ravintola Pikku Santorini 1
  8,9
  Tasetie 8 Flamingo
 2. Ravintola Sagarmatha 2
  8,9
  Peltolantie 2
 3. Ravintola Makukasari 3
  8,7
  Myyrmäentie 4
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä Chico's Myyrmäki