7,3 Tokmanni Isomyyri, Vantaa

Asiakkaiden mielestä Tavaratalo-kategorian 14. paras yritys Vantaalla
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Yasemin C.

hyviä tarjouksia! Isomyyrin Tarjoustalo myymälä sijaitsee kauppakeskus Isomyyrin ensimmäisessä kerroksessa, Vantaan Myyrmäessä. Myyrmäen juna - asemalta, sekä kauppakeskus Myyrmannista kävelee perille Tarjoustaloon vajaassa 5 minuutissa. Auton kanssa asioidessa auton voi pysäköidä vierailun ajaksi maksuttomasti noin 100 m päässä sijaitsevan kauppakeskus Myyrmannin suureen parkkihalliin. Tarjoustalo on erikoistunut mm. erilaisten naisten, miesten, nuorten ja lasten edullisten jalkineiden, vaatteiden, kosmetiikan, pelien, lelujen, päivittäistavaratuotteiden, sisustustavaroiden, koulutarvikkeiden, sekä kodin elektroniikan myymiseen. Myymälässä on myynnissä myös rajoitetusti erilaisia elintarvikkeita. Olen jo muutaman kerran vieraillut Isomyyrin Tarjoustalossa. Tarjoustalossa on myynnissä paljon samoja tuotteita, kuin isommissa marketeissa, mutta huomattavasti edullisemmilla hinnoilla. Myymälän tilat ovat pinta - alaltaan todella suuret ja esillä olevien tuotteiden valikoima on hyvin monipuolinen. Vierailin Isomyyrin Tarjoustalossa tälläkertaa ostaessani itselleni uuden hiusvärin. Myymälässä ei ollut aamupäivällä lisäkseni muita asiakkaita ja pystyin katselemaan ympärilleni kaikessa rauhassa. Tuotteiden esillepano oli toteutettu huolellisesti ja kaikki tuotteet sijaitsivat hyllyihin/henkareihin siististi järjesteltyinä omilla osastoillaan. Hyllyjen väleissä mahtui liikkumaan väljästi. Hetken kierreltyäni myymälässä, päädyin ostamaan tarjouksesta löytämäni hiusvärin. Hiusväri oli edullinen ja maksoin ostoksestani vain noin 6 euroa. Myyjät olivat kovin ystävällisiä ja saamani palvelu oli hyvää. Maksutapoina kävi käteisen lisäksi myös yleisimmät pankki - , sekä luottokortit. Olin erityisen tyytyväinen myymälän erinomaiseen sijaintiin, sekä Tarjoustalossa olleisiin hyviin tarjouksiin. Voin suositella kauppakeskus Isomyyrin Tarjoustalossa asiointia jälleen lämpimästi kaikille!

9
Yasemin C.

hyvä valikoima! Myyrmäen Tarjoustalo sijaitsee kauppakeskus Isomyyrin ensimmäisessä kerroksessa S - Markettia vastapäätä. Myyrmäen juna - asemalta, sekä kauppakeskus Myyrmannilta on vain vajaan 3 minuutin kävelymatka Tarjoustalolle. Tarjoustalo myymälän valikoimiin kuuluu runsaasti erilaisia lasten - , nuorten - , naisten - , sekä miesten vaatteita ja jalkineita, kosmetikkaa, kodin elektroniikkaa, leluja, pelejä, puutarha tuotteita, rajoitetusti elintarvikkeita, sekä muita tavaroita. Valikoimat ovat siis hyvin laajat. Vierailin Isomyyrin Tarjoustalossa etsiessäni edullisia lenkkikenkiä. Myymälässä oli runsas valikoima erilaisia juoksemiseen soveltuvia jalkineita. Jokaista kokoa oli saatavilla useampi kappale ja hinnat olivat todella edullisia. Löysin todella hyvät kengät vain hieman reilu 10 eurolla. Myyjät olivat ystävällisiä ja avustivat asiakkaita mielellään oikeiden kokojen löytymisessä. Kaikki tuotteet sijaitsivat omilla osastoillaan ja tavarat oli järjestelty huolellisesti omille hyllyilleen. Tarjoustalon tilat olivat pinta - alaltaan laajat ja hyllyjen välissä mahtui kulkemaan vaivattomasti myös ostoskärryjen kanssa. Tuotteiden hinnat olivat huomattavasti edullisempia verrattuna isompien markettien vastaaviin tuotteisiin. Myymälässä oli myynnissä myös tunnettuja merkki tuotteita edullisiin hintoihin. Auton kanssa asioidessa auton voi pysäköidä vierailun ajaksi maksuttomasti kauppakeskus Myyrmannin suureen parkkihalliin. Maksutapoina kävi käteisen lisäksi myös Suomen yleisimmät pankki - , sekä luottokortit. Olin erittäin tyytyväinen Tarjoustalon hyvään valikoimaan, sekä tuotteiden edullisiin hintoihin. Isomyyriin oli helppoa ja vaivatonta löytää perille. Isomyyrin Tarjoustalo on avoinna maanantaista perjantaihin klo. 07:00 - 21:00, lauantaisin klo. 7:00 - 18:00, sekä sunnuntaisin klo. 12:00 - 21:00. Suosittelen kauppakeskus Isomyyrin Tarjoustalossa asioimista lämpimästi kaikille!

8
Satu S.

Aika sekainen ja suttuinen myymälä verrattuna moneen muuhun ketjun myymälään. Hinnat on kyllä aika kohdillaan ja välillä tekee hyviä löytöjä , kunhan on aikaa vähän penkoa. Hinnoittelemattomia tuotteita , mutta myyjä oli ystävällinen ja tarkasteli niitä ahkerasti.

7
Asta F.

Erittäin ahdas ja täyteen tungettu kauppa!
mm.miesten alusvaate/sukka hyllyjen väli on aina tungettu niin täyteen tavaraa että tänne on mahdotonta tulla ostoskärryillä tai rattailla, hyvä kun itse mahdut hyllyjen välistä.
Hintoja joutuu aika usein etsimään.. joko ne on piilossa tai niitä ei ole ollenkaan laitettu.
hinnat ovat kohtuullisia. Yleensä tulee täältä haettua jotain lehdessä olleita tarjouksia.

Hyviä tarjouksia, Monipuoliset valikoimat Hinta kohdallaan
2
Satu S.

todella siisti myymälä ja tavarat oli houkuttelevasti esillä. Kassalla oli yllättävän pitkä jono , joka hoitui nopeasti apuvoimin.

9
Arto M.

rauhallinen tarjoustalo. sai asioida ilman töniviä asiakkaita. edullinen ja tietyt tuotteet myös laadukkaita.

9
Sampsa R.

Tarjoustalo Myyrmäki on siirtynyt uusiin tiloihin kauppakeskus Iso Myyriin. Entistä isommat tilat ja laajempi valikoima. Edullinen hintataso kodin tarvikkeisiin.

8
Tommi T.

Sekava ja sotkuinen. En oikeen löydä tuotteita ja myyjiäkin liian vähän tekemään asiakaspalvelua. Ei paras Tarjoustalo.

6

Miksi juuri tänne?

1. Hyviä tarjouksia
2. Monipuoliset valikoimat

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta