7,8 Anttila Jumbo, Vantaa

Asiakkaiden mielestä Tavaratalo-kategorian 7. paras yritys Vantaalla
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Eerik L.

Jumbon Anttila sijaitsee toisessa kerroksessa. Anttilan liiketila on kohtuukokoinen ja tavaraa ja valikoimaa on paljon. Anttilassa on paljon eri osastoja, kosmetiikkaa, vaatteita, kodintekstiileitä, sisustustavaraa, kankaita, valaisimia, kodinkoneita ja elektroniikkaa sekä levyjä ja videoita. Minulle Anttila on ollut musiikin ja kameratarvikkeiden ostopaikka Jumbossa, sieltä on saanut jopa järjestelmäkameroihinkin suotimia, lisäakkuja, laadukkaita jalustoja ja CD-levyjä. Valitettavasti täytyy vain todeta se tosiasia, että näin ei enää taida olla kovin pitkään. Nähtävästi liikkeellä menee huonosti ja he alkavat karsia valikoimaa, jolla myynti ei ole niin suurta. Esim. kameroiden suotimet saavat lähteä nyt, tosin niitä sai nyt pilkkahintaan ja teinkin tosi hyvät kaupat. Myös äänilevyjä ja elokuvavalikoimaa nähtävästi ajetaan alas. Harmillista, että näissä kaikissa marketeissa myydään samaa kamaa ja valikoima ei enää poikkea toisistaan, hyviä ostopaikkoja on entistä vähemmän. Anttilan hinotataso vaihtelee, tarjoukset ovat hyviä, mutta varsinkin vaatepuoli on kallis.

7
Heidi V.

Anttilasta käy lähinnä hakemassa elokuvia ja tv-sarja bokseja, jotka saattavat olla hyvässä alessa. Joskus voi olla tarve jollekin muullekin. Ihan perushyvä Anttila.

Hyviä tarjouksia, Monipuoliset valikoimat, Pääsee myös pyörätuolilla
8
Hellevi M.

Mummo meni Anttilaan etsimään kannettavaa tietokonetta, ja koneita tuli esittelemään erittäin ystävällinen ja palvelualtis nuorimies,. Haki varastosta näytille, mitä ei esillä ollut - ja varastoon taisi olla pitkä matka - ja pakkaukset avattiin, ei vaadittu hyväksymään "melkein samanlaista kuin tuo tuossa. Esitteli koneet muutenkin kuin ulkonäen mukaan, niin että mummokin ymmärsi. Kaikkien eri vaihtoehtojen perusteellisen esittelyn jälkeen mummo löysi omansa, eikä se sitten ollutkaan halpisläppäri... Lisäksi mummo muisti tarvitsevänsä uuden näppärin ja värejä tulostimeen; kaikki löytyi hyvin ja helposti. Yhdeksikkö numeroarvioinnissa johtuu vain siitä, että olen kuitenkin vähän epävarma julistamaan erinomaistakaan täydelliseksi!

9
Johanna N.

Jumbon jumbo anttila. Sisäänkäynti vähä vaatimaton, mut muute kaikki kunnos. Palveluu saa nopeest kysymällä ja myyjii näkyy tarpeeks liikkees. Hinnat ehkä vähä kovempii ku erikoisliikkeis, mut monesti helppous vie voiton. Kaveri kommentoi et telkkaritietous ei oo paras mahdollist, mut ei se mua haittaa. :)

8
Asta F.

yksi pienivalikoisimmista aanttiloista missä olen käynyt...
tai sitten järjestys on vain niin ahdas etten täältä löydä mitään.
Meikkejä on helppo hakea täältä sillä ne ovat heti sisääntulon luona esillä.
meikeistä on myös kohtalaisia tarjouksia täällä.

6
Mirva C.

Jumbon Anttila on tyypillinen ketjunsa edustaja josta saa vähän kaikkea. Valikoimaa eniten kosmetiikka ja vaateosastolla, myös levyosasto TopTen on kohtuullisen kokoinen. Kodin tarvikkeita ja sisustustavaraa on suppeahko valikoima. Paikkoittain käytävät vähän turhan kapeat ja ahtaat liikkua. Tässä Anttilassa kassat ovat jotenkin kummallisesti niin, että muodostuvat jonot pahimmillaan hankaloittavat kosmetiikkaosastolla liikkumista. Naisten vaateosasto ollut asoidessani yleensä melko siisti, mutta monella muulla osastolla ollut petraamisen varaa esille panossa ja järjestyksessä.

Hyviä tarjouksia, Hyvät parkkitilat Hinta kohdallaan
8
Leena K.

Isohko tavaratalo, jossa vähän kaikkea vaatteista musiikkiin ja sisustustavaroihin. Vaatteita aika sekalainen pieni valikoima, tuurilla voi löytää jotain kivaa. Markettikosmetiikkaa hyvä valikoima, ja kodinosastolla paljon kaikkea sisustukseen liittyvää. Hinnat keskitasoa, myyjiä löytää lähinnä kassoilta.

8
Ville L.

Kodin yleiskauppa. Elektroniikkaa, huonekaluja, elintarvikkeita ja vaikkapa meikkejä. Kaupalla on erittäin hyvät valikoimat ja tilaa löytyy. Myyjät auttavat ja palvelu toimii muutenkin. Sijaitsee hyvällä paikalla ostoskeskuksessa.

9
Kati L.

Kosmetiikkaostokseni keskitän tänne. Alen aikaan sekaista, mutta muutoin siisti myymälä. Joskus tarjoustuotteita on hankala löytää, lisää nuorekkaita vaatteita kiitos! Hyödynnän plussa-tarjoukset. Henkilökuntaa on joskus vaikea löytää ja kassoillakin on niin pitkät jonot, ettei sinne huvita jonottaa kysyäkseen neuvoa

Hyviä tarjouksia, Monipuoliset valikoimat, Toimivat kulkuyhteydet Ylihinnoiteltu
9

Vantaan paras Anttila. Valikoimaltaan laaja. Erityisesti TopTen-osasto ansaitsee kiitoksen laajasta musiikki- ja elokuvatarjonnasta. Ainoa miinus kyseisellä osastolla on tarjouslevyjen asettelu. Levylaarit pursuavat ja levyihin tutustuminen vaatii runsaasti penkomisaikaa eikä koko valikoimaa edes pysty tutkimaan.

Hyviä tarjouksia, Monipuoliset valikoimat, Toimivat kulkuyhteydet Hinta kohdallaan
9
Teemu P.

Köyhän miehen Stockmann
Anttilassa on laaja valikoima lähes kaikkea mitä voi kuvitella. Panostusta löytyy erityisesti levy- ja elokuvaosastolta. Myös vaateosastolla on melko kattava tuotevalikoima. Kledjuista löytyy ajoittain jopa ihan tyylikkäitäkin luomuksia. Pienellä urheiluosastolla on etenkin kotikuntoilijalle jonkin verran annettavaa, mutta varsinaisia lajikohtaisia tavaroita on aika vähän. Elektroniikkaosastolta löytyy vähän kaikkea syntikoista läppäreihin. CD-valikoima on kohtuu laaja, elokuvavalikoima vieläkin parempi. Henkilökunta välillä vähän hukassa ja ainoat osaajat löytyvätkin TopTen-osastolta.

Monipuoliset valikoimat Hinta kohdallaan
7
Arto M.

Monipuoliset valikoimat, mutta hinnat yläkanttiin. Samoin palvelussa parantamisen varaa kun ei meinaa oikeen asiantuntemusta löytyä ja välinpitämätön asenne.

6
Satu S.

Levyjen ja pelien ykkösostospaikka jumbossa. Kosmetiikkaosastolle myös pisteitä, paljon Lumenea, mutta yllättäen myös blascon osasto!

9
Suvi V.

Kodinelektroniikkaan, vaatteisiin, kodin sisustamiseen ja kosmetiikkaan keskittynyt liike. Palvelu ihan sujuvaa.

8
Tommi T.

Sekatavaratalo. Kaipaisin myyjiin hieman eloa ja palveluripeyttä. Jäi tunne että työ ei tekijöitään kiinnostanut.

6

Miksi juuri tänne?

1. Hyviä tarjouksia
2. Monipuoliset valikoimat
3. Toimivat kulkuyhteydet
4. Hyvät parkkitilat
5. Pääsee myös pyörätuolilla

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta