7,9
Anttila Jumbo, Vantaa

Asiakkaiden mielestä Tavaratalo-kategorian 9. paras yritys Vantaalla
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Anttilasta käy lähinnä hakemassa elokuvia ja tv-sarja bokseja, jotka saattavat olla hyvässä alessa. Joskus voi olla tarve jollekin muullekin. Ihan perushyvä Anttila.

Hyviä tarjouksia, Monipuoliset valikoimat, Pääsee myös pyörätuolilla
8

Mummo meni Anttilaan etsimään kannettavaa tietokonetta, ja koneita tuli esittelemään erittäin ystävällinen ja palvelualtis nuorimies,. Haki varastosta näytille, mitä ei esillä ollut - ja varastoon taisi olla pitkä matka - ja pakkaukset avattiin, ei vaadittu hyväksymään "melkein samanlaista kuin tuo tuossa. Esitteli koneet muutenkin kuin ulkonäen mukaan, niin että mummokin ymmärsi. Kaikkien eri vaihtoehtojen perusteellisen esittelyn jälkeen mummo löysi omansa, eikä se sitten ollutkaan halpisläppäri... Lisäksi mummo muisti tarvitsevänsä uuden näppärin ja värejä tulostimeen; kaikki löytyi hyvin ja helposti. Yhdeksikkö numeroarvioinnissa johtuu vain siitä, että olen kuitenkin vähän epävarma julistamaan erinomaistakaan täydelliseksi!

9

yksi pienivalikoisimmista aanttiloista missä olen käynyt...
tai sitten järjestys on vain niin ahdas etten täältä löydä mitään.
Meikkejä on helppo hakea täältä sillä ne ovat heti sisääntulon luona esillä.
meikeistä on myös kohtalaisia tarjouksia täällä.

6

Jumbon Anttila on tyypillinen ketjunsa edustaja josta saa vähän kaikkea. Valikoimaa eniten kosmetiikka ja vaateosastolla, myös levyosasto TopTen on kohtuullisen kokoinen. Kodin tarvikkeita ja sisustustavaraa on suppeahko valikoima. Paikkoittain käytävät vähän turhan kapeat ja ahtaat liikkua. Tässä Anttilassa kassat ovat jotenkin kummallisesti niin, että muodostuvat jonot pahimmillaan hankaloittavat kosmetiikkaosastolla liikkumista. Naisten vaateosasto ollut asoidessani yleensä melko siisti, mutta monella muulla osastolla ollut petraamisen varaa esille panossa ja järjestyksessä.

Hyviä tarjouksia, Hyvät parkkitilat Hinta kohdallaan
8

Kosmetiikkaostokseni keskitän tänne. Alen aikaan sekaista, mutta muutoin siisti myymälä. Joskus tarjoustuotteita on hankala löytää, lisää nuorekkaita vaatteita kiitos! Hyödynnän plussa-tarjoukset. Henkilökuntaa on joskus vaikea löytää ja kassoillakin on niin pitkät jonot, ettei sinne huvita jonottaa kysyäkseen neuvoa

Hyviä tarjouksia, Monipuoliset valikoimat, Toimivat kulkuyhteydet Ylihinnoiteltu
9

Vantaan paras Anttila. Valikoimaltaan laaja. Erityisesti TopTen-osasto ansaitsee kiitoksen laajasta musiikki- ja elokuvatarjonnasta. Ainoa miinus kyseisellä osastolla on tarjouslevyjen asettelu. Levylaarit pursuavat ja levyihin tutustuminen vaatii runsaasti penkomisaikaa eikä koko valikoimaa edes pysty tutkimaan.

Hyviä tarjouksia, Monipuoliset valikoimat, Toimivat kulkuyhteydet Hinta kohdallaan
9

Köyhän miehen Stockmann
Anttilassa on laaja valikoima lähes kaikkea mitä voi kuvitella. Panostusta löytyy erityisesti levy- ja elokuvaosastolta. Myös vaateosastolla on melko kattava tuotevalikoima. Kledjuista löytyy ajoittain jopa ihan tyylikkäitäkin luomuksia. Pienellä urheiluosastolla on etenkin kotikuntoilijalle jonkin verran annettavaa, mutta varsinaisia lajikohtaisia tavaroita on aika vähän. Elektroniikkaosastolta löytyy vähän kaikkea syntikoista läppäreihin. CD-valikoima on kohtuu laaja, elokuvavalikoima vieläkin parempi. Henkilökunta välillä vähän hukassa ja ainoat osaajat löytyvätkin TopTen-osastolta.

Monipuoliset valikoimat Hinta kohdallaan
7

Miksi juuri tänne?

1. Hyviä tarjouksia
2. Monipuoliset valikoimat
3. Toimivat kulkuyhteydet
4. Hyvät parkkitilat
5. Pääsee myös pyörätuolilla

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos ensimmäisestä arviostasi Osuma.fihin!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Vielä kaksi arviota ja kerromme sinulle kuinka moni ihminen saa avun kokemuksestasi.

Arviosi päivitetään sivustolle hetken kuluttua.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Palaa takaisin muihin arvioihin


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}


3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta