7,8
Plantagen Vantaa, Vantaa

Asiakkaiden mielestä Puutarha-kategorian 2. paras yritys Vantaalla
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Suuri puutarhamyymälä, laajalla valikoimalla.
Täältä saa kaikenlaisia kauniita kukkia kotiin.
Hinnat saattavat olla korkeampia kuin muualla, mutta täältä löytää varmasti kaikekn kerralla ja yleensä täältä löytää myös hyviä tarjouksia.

Hyvät hinnat, Kattavat valikoimat, Ystävällinen palvelu Hinta kohdallaan
8

Valtava halli, joka koettaa antaa itsestään edullisen vaikutelman, mutta omissa hintavertailuissani olen todennut saavani taimet yleensä muulta halvemmalla, viimeksi tänä keväänä musta- ja punaherukan taimet. Tietyt sisäänheittotuotteet ovat kyllä edullisia, esim. pelargonioita voi saada kymmenellä eurolla neljä kappaletta, mutta vahinko otetaan takaisin muiden tuotteiden hinnoissa. Plussaa on se, että kassoja on paljon. Yhtä laajaa ruukkuvalikoimaa saa etsiä, ja ne ovat saatavissa ympäri vuoden.

Kattavat valikoimat Ylihinnoiteltu
6

Plantagen on hyvä ja selkeä puutarhamyymälä, josta löytyy palttiarallaa kaikki, mitä puutarhaan tarvitsee. Halli on suuri ja selkeä, ja auton saa parkkiin myymälän pihalle. Sijainti keskeisellä paikalla Tammistossa, ja samalla alueella on muitakin koti- ja piha-alan liikkeitä, joissa voi käydä samalla kertaa.

Hyvät hinnat, Kattavat valikoimat, Ystävällinen palvelu Hinta kohdallaan
8

Myymälä näkyy hyvin jo Tuusulan väylälle asti ja myymälään on helppo tulla, vaikkakin parkkipaikka-alue voisi olla suurempikin. Etenkin ruuhka-aikana se tahtoo jäädä helposti pieneksi. Vantaan myymälästä saa helposti hyviä sisustusideoita etenkin puutarhaan ja parvekkeelle. Joistakin kukista ja kukkaruukuista on aina tarjouksia ja ne ovat heti sisäänkäynnin jälkeen vastassa. Itse en henkilökohtaisesti pidä niin paljoa Plantagenin pienestä kivilaattalattiasta. Kärryjä työntäessä, etenkin ruukut kilisevät kärryssä ja väkisinkin hiipii pieni pelko niiden rikkoontumisesta.

Myymälä on jäsenneltty selkeästi ja uusimpana tuotelaajennuksena valikoimasta löytyy myös koirien- ja kissojenruokia. Plantagen valikoimasta löytää käytännössä kaiken tarvittavan oman puutarhan sisustamiseen ja uudistamiseen aina erilaisista kukista aina hienompiin kaasugrilleihin ja pihakalusteisiin asti. Hintataso on suunniteltu suurimmaksi osaksi asiakasystävälliseksi ja mm. koirien- ja kissojen ruokapusseissa on aina joka 8. ruokapussi ilmanen.

Jos jostain syystä kaikki ostokset eivät mahtuisikaan autoon tai jos tulee ostoksille yleisillä kulkuneuvoilla, eikä pysty kuljettamaan kaikkia ostoksia kotiin, tai ei vain halua, niin Plantagen tarjoaa edullisen kotiikuljetuksen asiakkaillensa. Plantagen tuotteet ovat olleet laadukkaita ja etenkin kukat ovat hintaansa nähden aina kestäneet pitkään.

Hyvät hinnat, Kattavat valikoimat, Ystävällinen palvelu Hinta kohdallaan
9

Miksi juuri tänne?

1. Kattavat valikoimat
2. Hyvät hinnat
3. Ystävällinen palvelu

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos ja onnea,

ensimmäinen arviosi on talletettu palveluun! Olet nyt virallisesti mukana auttamassa muita löytämään kiinnostavimpia yrityksiä ympäri Suomen. Kirjoita vielä kaksi arviota ja pääset näkemään kuinka montaa ihmistä arviosi on auttanut.

Arviosi päivitetään sivustolle hetken kuluttua.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Palaa takaisin muihin arvioihin


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}


3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta