7,8 Plantagen Vantaa, Vantaa

Asiakkaiden mielestä Puutarha-kategorian 4. paras yritys Vantaalla
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Sami.

Plantagen Tammisto on hyvien liikenneyhteyksien varrella sijaitseva erittäin monipuolinen puutarha alan liike. Liikkeessä on mukava käydä,koska samalla voi käydä myös alueen muissa erikoisliikkeissä. Plantagenin parkkipaikka on hyvä,avara ja hyvin selkeä liikkua,vaikka peräkärryn kanssa,eli itse suosin mielellään autoa kyseisessä liikkeessä asioidessani,mutta kyllä sinne pääsee hyvin myös esim.bussilla. Liikkeestä löytyy kukkia niin sisä,kuin ulkokäyttöön erittäin monipuolisesti ja välillä liikkeessä on kerrassaan loistavia tarjouksia,eli suosittelen tarkkailemaan esim.päivän lehdistä,tai netistä tarjouksia.Liikkeestä löytää myös monenmoista kasvatustarviketta,rekvisiittaa,lannoitteita,multaa ja härpäkettä kukkien ja kasvien hoitoon ja hyvinvointiin. Henkilökunta on hyvin koulutettua,osaavaa,palvelualtista ja mukavaa,mikä madaltaa kynnystä kysyä neuvoa mieltä askarruttavasta asiasta, ja aina olen saanut vielä pätevän neuvon jos olen tarvinnut! Liike on sisätiloiltaan iso,avara,tilava ja varsin selkeä,mikä tekee siellä liikkumisen ja ostosten teon helpoksi,yksi parannus kohta,joka tulee kyseisestä liikkeestä mieleen,on kassat,toivoisin nimittäin että niitä olisi yleisesti ottaen useampia auki,mutta tämä on vain pieni miinus muuten hyvän liikkeen toiminnassa. Voin hyvin suositella kyseistä liikettä kaikille viherpeukaloille,tai kasveista ja kasvatuksesta kiinnostuneille!!"K"

8
Asta F.

Suuri puutarhamyymälä, laajalla valikoimalla.
Täältä saa kaikenlaisia kauniita kukkia kotiin.
Hinnat saattavat olla korkeampia kuin muualla, mutta täältä löytää varmasti kaikekn kerralla ja yleensä täältä löytää myös hyviä tarjouksia.

Hyvät hinnat, Kattavat valikoimat, Ystävällinen palvelu Hinta kohdallaan
8
Tapio R.

Valtava halli, joka koettaa antaa itsestään edullisen vaikutelman, mutta omissa hintavertailuissani olen todennut saavani taimet yleensä muulta halvemmalla, viimeksi tänä keväänä musta- ja punaherukan taimet. Tietyt sisäänheittotuotteet ovat kyllä edullisia, esim. pelargonioita voi saada kymmenellä eurolla neljä kappaletta, mutta vahinko otetaan takaisin muiden tuotteiden hinnoissa. Plussaa on se, että kassoja on paljon. Yhtä laajaa ruukkuvalikoimaa saa etsiä, ja ne ovat saatavissa ympäri vuoden.

Kattavat valikoimat Ylihinnoiteltu
6
Jorma H.

Plantagen on hyvä ja selkeä puutarhamyymälä, josta löytyy palttiarallaa kaikki, mitä puutarhaan tarvitsee. Halli on suuri ja selkeä, ja auton saa parkkiin myymälän pihalle. Sijainti keskeisellä paikalla Tammistossa, ja samalla alueella on muitakin koti- ja piha-alan liikkeitä, joissa voi käydä samalla kertaa.

Hyvät hinnat, Kattavat valikoimat, Ystävällinen palvelu Hinta kohdallaan
8
Suvi A.

Myymälä näkyy hyvin jo Tuusulan väylälle asti ja myymälään on helppo tulla, vaikkakin parkkipaikka-alue voisi olla suurempikin. Etenkin ruuhka-aikana se tahtoo jäädä helposti pieneksi. Vantaan myymälästä saa helposti hyviä sisustusideoita etenkin puutarhaan ja parvekkeelle. Joistakin kukista ja kukkaruukuista on aina tarjouksia ja ne ovat heti sisäänkäynnin jälkeen vastassa. Itse en henkilökohtaisesti pidä niin paljoa Plantagenin pienestä kivilaattalattiasta. Kärryjä työntäessä, etenkin ruukut kilisevät kärryssä ja väkisinkin hiipii pieni pelko niiden rikkoontumisesta.

Myymälä on jäsenneltty selkeästi ja uusimpana tuotelaajennuksena valikoimasta löytyy myös koirien- ja kissojenruokia. Plantagen valikoimasta löytää käytännössä kaiken tarvittavan oman puutarhan sisustamiseen ja uudistamiseen aina erilaisista kukista aina hienompiin kaasugrilleihin ja pihakalusteisiin asti. Hintataso on suunniteltu suurimmaksi osaksi asiakasystävälliseksi ja mm. koirien- ja kissojen ruokapusseissa on aina joka 8. ruokapussi ilmanen.

Jos jostain syystä kaikki ostokset eivät mahtuisikaan autoon tai jos tulee ostoksille yleisillä kulkuneuvoilla, eikä pysty kuljettamaan kaikkia ostoksia kotiin, tai ei vain halua, niin Plantagen tarjoaa edullisen kotiikuljetuksen asiakkaillensa. Plantagen tuotteet ovat olleet laadukkaita ja etenkin kukat ovat hintaansa nähden aina kestäneet pitkään.

Hyvät hinnat, Kattavat valikoimat, Ystävällinen palvelu Hinta kohdallaan
9

Miksi juuri tänne?

1. Kattavat valikoimat
2. Hyvät hinnat
3. Ystävällinen palvelu

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta