7,7 Stockmann City Outlet, Helsinki

Asiakkaiden mielestä Tavaratalo-kategorian 12. paras yritys Helsingissä
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Maria K.

Akateemisen paperiosaston takana, löysin vahingossa tänne. Yleensä olen outletien innoittamana kantanut kotiin säkkikaupalla tavaraa, mutta täältä en kyllä löytänyt yhtään mitään. Valikoima oli (ainakin nyt) varsin rajallinen ja ihan täysin hajallisissa pakkauksissa tai kokonaan ilman pakkausta olevat tavarat olivat melko pienellä alennuksella.
Myyntitila on sekava ja epäsiistin oloinen - ei paljon houkutellut ostoksille.

5
Mirva C.

Stockmann-konsernin vaateliikkeiden jäännöseriä myyvä outlet on paikka jossa kannattaa aina aika ajoin piipahtaa. Liike on aika iso joten jos aikoo todella kunnolla penkoa löytöjä on aikaa kiertämiseen varattava reilusti. Sanottakoon, että vaatteiden laatukin vaihtelee, täällä tosiaan myydään muutakin kuin Stockmannin tavaratalon valikoimaa.
Outletille tyypillisesti valikoima vaihtelee paljon. Yleensä kuitenkin löytyy hyviä lasten vaatteita ja naisten vaatteissa pienet koot aika hyvin edustettuina. Itse en ole tehnyt täältä kummoisiakaan löytöjä, pari kokoa pienempänä olisin löytänyt paljonkin ostettavaa. Kannattaa piipahtaa, varsinkin jos on koko 38 tai pienempi.
Myymälään on hankala kulkea julkisilla, helpointa on tulla omalla autolla ja parkkipaikkojakin löytyy reilusti.

Edullinen, Hyviä tarjouksia, Hyvät parkkitilat Erinomainen
8
Asta F.

Hyvä paikka etsiä esim pukua miehelle tai
hakea lapsille vaatteita edullisesti.. miksei myös naisille.. itselleni en tosin ole täältä löytänyt mitää muuta kuin muutamat astiat edulliseen hintaan.
Vaatteet ovat suht.hyvässä järjestyksessä.
Hinnat ovat selkeästi esillä.

Edullinen, Hyviä tarjouksia Hinta kohdallaan
9
Joonas G.

Ei tunnu valikoima ja hinnat eroavat keskustan eloktockmannista. Suurikokoinen kauppa jossa paljon tavaraa suht epäjärjestyksesä. Henkilökuntaa saa etsiä. Auki joka päivä ja parkkitilaa mukavasti. Myös julkisilla pääsee aivan eteen. Helppo löytää. Vieressä muit samankaltaisia liikkeitä.

6
Heidi R.

Vantaan Tammistossa sijaitseva Stockmannin Outlet. Stockmannin vaatteita ja muitakin tarvikkeita outlet hintaan. Kannattaa käydä penkomassa ja tehdä löytöjä huokeaan hintaan. Oma auto melkeinpä välttämätön, auton saa oven eteen.

Edullinen, Hyviä tarjouksia, Laatua ja merkkituotteita Hinta kohdallaan
8
Iiris A.

Stockmann Outlet - kuten nimestä jo näkee - myy Stockmannin normaalivalikoimasta jo poistuneita tuotteita. Tällöin sieltä löytääkin useimmiten vaatteita, mikäli osaa ajatella pitkällä tähtäimellä ja ostaa perusvaatekappaleita ja kenkiä, joita pystyy käyttämään useamman vuodenajan.

Tarjonnan/tarjouksien määrä ja laatu on ollut joka vierailulla erilainen. Useimmiten tavaraa on, mutta harvoin mitään itseä kiinnostavaa, tai omasta mielestä rahan arvoista.
Asiakasmäärät vaihtelevat myös, kannattaa varautua itäisen naapurin lomien aikana tungokseen.
Liikkeessä toimitaan enimmäkseen itsepalvelutasolla, henkilökunta auttaa, mikäli tarvitsee apua.

Edullinen Hinta kohdallaan
8
Marianne L.

Sekalaista tavaraa, usein sesongin ulkopuolelta. Ajan kanssa penkomalla voi tehdä mahtavia löytöjä, mm. merkkivaatteita ja lastentarvikkeita!

9
Satu S.

merkkituotteita todella edullisesti. Penkoa kun jaksaa, voi tehdä todellisia löytöjä. Palvelu erinomaista , tuotteiden vaihdot onnistuvat myös ale tuotteille.

9
Petra P.

Hyviä löytöjä mutta on tietenkin hankala lähteä hakemaan mitään tiettyä. Hyvät myyjät.

8
Tommi T.

Mitään tiettyä ei kannata lähteä hakemaan, mutta löytöjä voi tehdä huippuhyvin hinnoin. Kannattaa käydä silloin tällöin.

7

Miksi juuri tänne?

1. Edullinen
2. Hyviä tarjouksia
3. Hyvät parkkitilat
4. Laatua ja merkkituotteita

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta