7,7 Tanssilava Pavi, Vantaa

Asiakkaiden mielestä Harrastuspaikka-kategorian 17. paras yritys Vantaalla
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Anu O.

Etelä-Suomen lavoista maalaismaisin, kesälavaksi pimeä ja tanssikansa pääsääntöisesti perusaskelilla etenevää, melko iäkästä väkeä. Hyvä valinta toki, jos haluaa tanssia ykkösbändien tahtiin, ravintolaa paljon suuremmassa tilassa. "Käden ali"-tanssijat ahtautuneet pääsääntöisesti pieneen lasitettuun lisäosaan, jossa tunnelma usein tosi tiivis. Säännöllisesti järjestettävät lyhytkurssit ennen tansseja erinomaisia. Iltauniselle myös hyvä kohde - tanssit päättyvät aikaisemmin kuin muilla etelän lavoilla!

Kattava tarjonta, Tule sellaisena kuin olet
7
Laura R.

Helsinki Pavi-tanssilavan ehdoton vahvuus on se, että se sijaitsee niin lähellä Helsinkiä. Usein tanssilavat ovat turhan kaukana varsinkin, jos ei omista autoa, mutta Paville pääsee bussillakin. Omasta mielestäni tosin hieman hankalasti, mutta paremmin kuin muille lavoille. Pavilla käy hyviä bändejä niin, että yleensä keskiviikkona lavalla käy nuorempia. Tietysti esiintyjän mukaan voi myös perjantaina olla nuorempaa poppoota liikeellä. Pavia suosittelen lavatansseista kiinnostuneille ihmisille. Esiintyjä kannattaa tietenkin varmistaa, että saa tanssia haluamaansa musiikkia.

Tule sellaisena kuin olet
6
Maria K.

Pavi on autottomalle helsinkiläiselle tanssinharrastajalle the place, vaikka Pavi oikeastaan sijaitseen kyllä Vantaalla! Tänne pääsee bussilla, joten et ole kaverin lähdöstä riippuvainen. Matka kestää vain noin puoli tuntia. Keskiviikot ovat nuoremman tanssiväen suosiossa, sunnuntaisein käy kuulemma varttuneempaa väkeä. Perjantait ovat siltä väliltä. Plussaa ovat tanssikurssit ennen tansseja, joihin voi osallistua pääsylipun hinnalla! Esiintyjät ovat nimekästä kaartia. Jos olet käynyt tanssikursseilla Helsingin seudulla, täällä todennäköisesti tapaa tuttuja.

Ammattitaitoiset ohjaajat, Tule sellaisena kuin olet Hinta kohdallaan
9
Henna R.

Hyvä vaihtoehto pääkaupunkiseutulaiselle tanssijalle.

Iso lava jonne pääsee suoraan bussilla Helsingin keskustasta. Matkassa menee n. 30min. Täältä voit löytää myös nuoria ja aktiivisia tanssinharrastajia. Tietysti esiintyjästä riippuen.

Kahvion antimet hyviä :) Ja ennen tanssien alkua pääsee lipun hinnalla tanssikurssille.

Nimelle en voi olla nauramatta: Helsingin tanssipaviljonki joka ei ole Helsingissä eikä paviljonki.

Pavi aukeaa jo suhteellisen aikaisin keväällä ja on auki aika pitkälle syksyyn.

Tule sellaisena kuin olet Hinta kohdallaan
9

Miksi juuri tänne?

1. Tule sellaisena kuin olet
2. Ammattitaitoiset ohjaajat
3. Kattava tarjonta

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta