6,9
Molly Malone's Toppari, Vantaa

Asiakkaiden mielestä Baari-kategorian 11. paras yritys Vantaalla
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Myyrmäen vanhin ravintola, jossa alhaalla mukava baari biljardipöydän kera. Tosin biljardipöytä ei ole niitä parhaita, mutta menettelee pubi-pöytänä. Yläkerrassa päivisin kohtalaisen hyvä lounaspöytä ja viikonloppuisin se toimii yökerhona jossa voi kuulla hyviä bändejä. Yökerho ei ols kuitenkaan mikään "teinidisco" vaan sen asiakaskunta on pääsääntöisesti + 30-vuotiaita. Hintaluokaltaan edullinen verrattuna Helsingin yökerhoihin.

Aitoa kapakkatunnelmaa Hinta kohdallaan
6

Molly Malones Myyrmäki, paikallisesti Moppari, on Myyrmäen aseman läheisyydessä sijaitsevista baareista vähiten teinidisko. Tämä näkyy myös asiakaskunnassa, joka oman näkemykseni perusteella on pääasiassa 30+.

Topparin alakerrasta löytyy biljardipöytä, jolle tosin löytyy melko paljon pelaajia, välillä on ruuhkaa. Muuten alakerta on pubityylinen istuskelupaikka. Yläkerrassa on viikonloppuisin yökerho, ja usein myös paikallisia bändejä soittamassa. Itse käyn Mopparissa juurikin katsomassa bändejä, musa on hyvää ja sisäänpääsymaksu narikka+pari euroa sopii hyvin kukkarolle.

Aitoa kapakkatunnelmaa Hinta kohdallaan
5

Miksi juuri tänne?

1. Aitoa kapakkatunnelmaa

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos ja onnea,

ensimmäinen arviosi on talletettu palveluun! Olet nyt virallisesti mukana auttamassa muita löytämään kiinnostavimpia yrityksiä ympäri Suomen. Kirjoita vielä kaksi arviota ja pääset näkemään kuinka montaa ihmistä arviosi on auttanut.

Arviosi päivitetään sivustolle hetken kuluttua.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Palaa takaisin muihin arvioihin


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}


3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta