6,4 Molly Malone's Toppari, Vantaa

Asiakkaiden mielestä Baari-kategorian 19. paras yritys Vantaalla
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Arto M.

Baari vanhempaan makuun. Guinesit löytyy tietty. Samoin biljardit. Hintataso oli oikein kukkaroystävällinen ja ei tarvinnut mitään tarjouksia ihmetellä. Tarjoilee käsittääkseni myös lounasta vaikka sitä en ole koskaa koittanutkaan. Viihtyisä irkkutyylinen paikka jossa viihtyy jutustella kaverien kanssa vähän aikuisemmassa ympäristössä.

Aitoa kapakkatunnelmaa
7
Tuula E.

Myyrmäen vanhin ravintola, jossa alhaalla mukava baari biljardipöydän kera. Tosin biljardipöytä ei ole niitä parhaita, mutta menettelee pubi-pöytänä. Yläkerrassa päivisin kohtalaisen hyvä lounaspöytä ja viikonloppuisin se toimii yökerhona jossa voi kuulla hyviä bändejä. Yökerho ei ols kuitenkaan mikään "teinidisco" vaan sen asiakaskunta on pääsääntöisesti + 30-vuotiaita. Hintaluokaltaan edullinen verrattuna Helsingin yökerhoihin.

Aitoa kapakkatunnelmaa Hinta kohdallaan
6
Victoria E.

Molly Malones Myyrmäki, paikallisesti Moppari, on Myyrmäen aseman läheisyydessä sijaitsevista baareista vähiten teinidisko. Tämä näkyy myös asiakaskunnassa, joka oman näkemykseni perusteella on pääasiassa 30+.

Topparin alakerrasta löytyy biljardipöytä, jolle tosin löytyy melko paljon pelaajia, välillä on ruuhkaa. Muuten alakerta on pubityylinen istuskelupaikka. Yläkerrassa on viikonloppuisin yökerho, ja usein myös paikallisia bändejä soittamassa. Itse käyn Mopparissa juurikin katsomassa bändejä, musa on hyvää ja sisäänpääsymaksu narikka+pari euroa sopii hyvin kukkarolle.

Aitoa kapakkatunnelmaa Hinta kohdallaan
5

Miksi juuri tänne?

1. Aitoa kapakkatunnelmaa

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos ensimmäisestä arviostasi Osuma.fihin!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Vielä kaksi arviota ja kerromme sinulle kuinka moni ihminen saa avun kokemuksestasi.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}


3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta