6,6 Molly Malone's Toppari, Vantaa

Asiakkaiden mielestä Baari-kategorian 20. paras yritys Vantaalla
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Suvi A.

Molly sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä aivan Myyrmäen aseman kupeessa ja tarjoaa niin perinteistä pubimeininkiä kuin tanssipopitustakin, karaokea unohtamatta. Ravintolan alakerta on lähinnä juomiseen ja hengailuun tarkoitettu pubimainen ympäristö, jonne ei tosin kymmenittäin ihmisiä mahdu. Yläkerrassa puolestaan sijaitsee hieman suurempi tila, jossa illan pikkutunteina soitetaan menevää tanssimusiikkia niin nuoreen kuin vähän vanhempaankin makuun. Yläkerrasta löytyy myös karaoke (jonne kuka tahansa uskaltautuu laulamaan sillä taso ei ole kova) ja mm. rulettipöytä. Istumapaikkoja on aika harvakseen, mutta väsähtänyt tanssija löytää yleensä aina hetkeksi paikan jossa huilata ennen seuraavaa hittibiisiä. Ravintolan asiakaskunta on hieman vanhempaa ja paikasta taatusti löytyy myös ne kanta-asiakkaat mihin tahansa aikaan päivästä. Nuoriso suuntaa tanssimaan mieluummin viereisiin bailumestoihin jonka vuoksi Mollyn tanssilattia on yleensä suhteellisen tyhjä. Kesäaurinko kuitenkin houkuttaa nuoremmatkin Mollyn terassille johon paistaa aurinko lähes koko päivän. Hintataso tosin on harmittavan kallis kuten Mollyissa yleensäkin.

Aitoa kapakkatunnelmaa, Rentoutumaan töiden jälkeen Ylihinnoiteltu
6
Arto M.

Baari vanhempaan makuun. Guinesit löytyy tietty. Samoin biljardit. Hintataso oli oikein kukkaroystävällinen ja ei tarvinnut mitään tarjouksia ihmetellä. Tarjoilee käsittääkseni myös lounasta vaikka sitä en ole koskaa koittanutkaan. Viihtyisä irkkutyylinen paikka jossa viihtyy jutustella kaverien kanssa vähän aikuisemmassa ympäristössä.

7
Tuula E.

Myyrmäen vanhin ravintola, jossa alhaalla mukava baari biljardipöydän kera. Tosin biljardipöytä ei ole niitä parhaita, mutta menettelee pubi-pöytänä. Yläkerrassa päivisin kohtalaisen hyvä lounaspöytä ja viikonloppuisin se toimii yökerhona jossa voi kuulla hyviä bändejä. Yökerho ei ols kuitenkaan mikään "teinidisco" vaan sen asiakaskunta on pääsääntöisesti + 30-vuotiaita. Hintaluokaltaan edullinen verrattuna Helsingin yökerhoihin.

Aitoa kapakkatunnelmaa Hinta kohdallaan
6

Miksi juuri tänne?

1. Aitoa kapakkatunnelmaa
2. Rentoutumaan töiden jälkeen

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta