5,8 Cruzbroker, Vantaa

Asiakkaiden mielestä IT-tarvikkeet-kategorian 2. paras yritys Vantaalla
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Pentti H.

Cruzbroker on aina tarjonnut kaikki tarvitsemani tuotteet ammattitaitoisella tietämyksellä ja osaamisellaan. Olen käyttänyt kyseisen liikkeen huolto ja myyntipalveluita jo noin parikymmentävuotta ilman ongelmia. Tuotteet saa nopeasti, myös sellaiset jotka joudutaan tilaamaan erikseen. Viimeksi ostamani PC tuli kasatuksi jopa nopeammin kuin luvattiin. Tietysti jotain pettymyksiä voi aina tulla jos jonkin osan saanti viivästyy tai maahantuoja ei saakkaan toimitetuksi liikkeelle varaosia ajoissa.

Liikkeeseen on helppo tulla niin Helsingin suunnalta kuin myös Vantaalta ja Espoosta niin julkisilla kuin omalla autooa. Bonuksena ovat liikkeen myymät käytetyt laitteet, joita olen myös ostanut.

Asiantunteva henkilökunta, Laaja valikoima, Palvelu pelaa Hinta kohdallaan
9
Marko T.

Huoltopalvelut ovat amatöörimäisiä. Tilasin uuden tietokoneen valmiiksi kasattuna ja tietokoneeseen tuli kaikki valitsemani komponentit, mutta kasaus oli väärin tehty. Osa komponenteista oli vaurioituneita kasausvirheiden takia joita ei myönnetty.

Jos yksittäisiä komponentteja tarvitsee, voi liikkeestä ostaa koska hinnat ovat kohtuulliset, mutta huolto- ja kasauspalveluita suosittelen välttämään. Ei se niin ole että asiakkaan pitää itse tarkistaa tietokoneensa jokainen kohta kuten itse jouduin tekemään.

Mokien takia minulta meni tuntikausia aikaa hukkaan kun jouduin asioimaan liikkeessä yhteensä kolme kertaa ja korvaukseksi kaikesta sain langattoman hiiren joka ei edes toimi kunnolla. Toiminta oli raivostuttavaa.

Kokonaisuutena palvelu on niin huonoa, että parempaa palvelua saa mistä tahansa muualta eikä edes satunnaisten edullisten tuotteiden takia kannata täällä asioida. Virheitä ei saatu liikkeessä kuntoon vaikka ne olisivat vaatineet vain vähän huolellisuutta.

Laaja valikoima
1

Miksi juuri tänne?

1. Laaja valikoima
2. Asiantunteva henkilökunta
3. Palvelu pelaa

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta