6,4
Cruzbroker, Vantaa

Asiakkaiden mielestä IT-tarvikkeet-kategorian paras yritys Vantaalla
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Cruzbroker on aina tarjonnut kaikki tarvitsemani tuotteet ammattitaitoisella tietämyksellä ja osaamisellaan. Olen käyttänyt kyseisen liikkeen huolto ja myyntipalveluita jo noin parikymmentävuotta ilman ongelmia. Tuotteet saa nopeasti, myös sellaiset jotka joudutaan tilaamaan erikseen. Viimeksi ostamani PC tuli kasatuksi jopa nopeammin kuin luvattiin. Tietysti jotain pettymyksiä voi aina tulla jos jonkin osan saanti viivästyy tai maahantuoja ei saakkaan toimitetuksi liikkeelle varaosia ajoissa.

Liikkeeseen on helppo tulla niin Helsingin suunnalta kuin myös Vantaalta ja Espoosta niin julkisilla kuin omalla autooa. Bonuksena ovat liikkeen myymät käytetyt laitteet, joita olen myös ostanut.

Asiantunteva henkilökunta, Laaja valikoima, Palvelu pelaa Hinta kohdallaan
9

Tietokoneen huoltopalvelut ovat amatöörimäisiä. Tilasin uuden tietokoneen valmiiksi kasattuna koska minulla ei silloin ollut aikaa ruveta kasaamaan konetta itse. Tietokoneeseen tuli kaikki valitsemani komponentit, mutta kasaus oli väärin tehty. Emolevy oli asennettu väärin niin että kotelon takaosassa olevan I/O-pellin metallikynnet oli työnnetty USB-portteihin sisään jonka takia USB-portit olivat vääntyneet. Prosessorin jäähdytys ei ollut kunnolla kiinnitetty ja koneen sisällä olevia sähköjohtoja oli pingotettu niin että ne olisivat voineet rikkoutua. Kotelon merkkivalojen johdot olivat väärin kytketty.

Jos yksittäisiä komponentteja tarvitsee, voi liikkeestä ostaa koska hinnat ovat kohtuulliset, mutta huolto- ja kasauspalveluita suosittelen välttämään koska tietokoneeni kasasi joku parikymppinen harjoittelija joka ei näyttänyt hallitsevan hommiansa. Ei se niin ole että asiakkaan pitää itse tarkistaa tietokoneensa jokainen kohta kuten itse jouduin tekemään. Kaupan mokien takia minulta meni tuntikausia aikaa hukkaan kun jouduin asioimaan liikkeessä yhteensä kolme kertaa ja korvaukseksi kaikesta sain langattoman hiiren joka ei edes toimi kunnolla ja hiirimaton. Toiminta oli aika naurettavaa ja raivostuttavaa.

Kokonaisuutena palvelu on niin huonoa, että parempaa palvelua saa mistä tahansa muualta eikä edes satunnaisten edullisten tuotteiden takia kannata täällä asioida.

Laaja valikoima
1

Miksi juuri tänne?

1. Laaja valikoima
2. Asiantunteva henkilökunta
3. Palvelu pelaa

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos ja onnea,

ensimmäinen arviosi on talletettu palveluun! Olet nyt virallisesti mukana auttamassa muita löytämään kiinnostavimpia yrityksiä ympäri Suomen. Kirjoita vielä kaksi arviota ja pääset näkemään kuinka montaa ihmistä arviosi on auttanut.

Arviosi päivitetään sivustolle hetken kuluttua.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Palaa takaisin muihin arvioihin


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}


3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta