7,4 Bauhaus, Vantaa

Asiakkaiden mielestä Rakennustarvikkeet-kategorian 5. paras yritys Vantaalla
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Liisa P.

Bauhausissa on todella laaja valikoima rakennus-, puutarha- ja sisustustuotteita. Kesäisin pihalla myynnissä myös pihakiveyksiä ja laaja puutarhamyymälä. Bauhausissa on kilpailukykyiset hinnat ja hyviä tarjouksia. Miinuksena mainittakoon ahdas puutavaran noutomyymälä, joka ruuhkautuu autoista helposti.

Kattava valikoima, Ammattitaitoiset myyjät, Erikoistuotteita, Erikoistarjouksia, Palvelu pelaa
8
Ville R.

Tarjolla lähes kaikkea rakentamiseen ja remontoimiseen. Tuotteet selkeästi osastoitu ja helposti löydettävissä. Asiantunteva ja palvelualtis henkilökunta. Suurempienkin ostoksien kanssa on liikkuminen sujuvaa koska tilaa on reippaasti. Tarjolla erilaisia kuljetuspalveluja sekä rahoitusvaihtoehtoja. Helppo asioida auton kanssa koska aina parkkipaikkoja saatavilla.

Kattava valikoima, Ammattitaitoiset myyjät, Erikoistuotteita, Erikoistarjouksia, Palvelu pelaa
8
Irene T.

Bauhaus on joka remontoijan ja sisustajan must-paikka. Tilavat parkkipaikat, laaja valikoima, ilmaiset vessat ja kahvila takaavat mahdollisuuden pitempäänkin vierailuun. Myös puutarhapuoli melko kattava. Palvelu ystävällistä mutta joskus hidasta. Hintataso ok.

Kattava valikoima, Ammattitaitoiset myyjät, Erikoistuotteita, Erikoistarjouksia, Palvelu pelaa
9
Mika P.

Laadukasta mutta äärimmäisen edulliset tuotteet. Jos vertaa Prisman hintoihin tai K-Rautaan Bauhausista useimiten edullisemmin. Parhaiten pelaa kun tietää mitä haluaaa & vie tuotteet kassalle & lähtee menemään.

Erikoistuotteita, Kattava valikoima, Palvelu pelaa Erinomainen
8
Olli R.

Tarjoustuotteet halvalla, mutta laatu ei päätä huimaa. Tietyt tuotteet kannattaa hakea täältä, mutta sitä ennen kannattaa hakea asiantuntija neuvot esim. K-raudasta tai Starkista.

Erikoistarjouksia, Kattava valikoima Hinta kohdallaan
4
Tapio R.

Baukkari mainostaa usein isoilla otsikoilla hyvin edullisia rakennustuotteita, mutta kun tarjoustuotteita menee tutkimaan paikanpäälle tarkemmin, niin eipä niitä juuri tee mieli ostaa. Laadukkaat rakennustuotteet ovat oman kokemukseni mukaan vähintään saman hintaisia kuin kilpailijoilla. Tiettyjä tuotteita tulee kuitenkin hankittua juuri täältä. Esimerkiksi massiivipuisten pöytätasojen hinnat ovat kohdallaan, ja valikoima on melko laaja. Myös sahauspalvelu on toiminut moitteetta. Edullisilta vaikuttivat myös keittiön välitilalaminaatit, tosin ne jäivät ostamatta, kun kuoseista ei löytynyt miellyttävää.

Hinta kohdallaan
6
Tuuli V.

Teemme parhaillaan kokonaisvaltaista remonttia kerrostalokolmioon. Luulin asioivani paljonkin Bauhausissa, mutta nyt remontin loppupuolella olen ostanut liikkeestä ainoastaan suoja-ainetta kylpyhuoneen luonnonkivimosaiikille. Tarjouslehtisessä on aina hyviä tarjouksia, mutta monesti jonkun tuntemattoman merkin. Itse en lähde ostamaan esimerkiksi vessanpönttöä, jos laadusta ei ole takeita. Taitaakin olla niin, että halpistavara on täällä todella halpaa, mutta jos haluaa jotain laadukkaampaa, hinnat voivat olla korkeammalla kuin esimerkiksi K-Raudassa tai Kodin Terrassa. Valikoima on laaja, mutta myymälä on sokkeloinen. Myyjää ei välttämättä ole kovin helppo löytää.

Erikoistarjouksia, Kattava valikoima Hinta kohdallaan
5
Lauri V.

Bauhaus on hintatasoltaan rautakaupoista parhaita. Joskus on tullut vertailtua K-Raudass ja bauhausissa ostoskorien hintaa ja kyllä vain.. Bauhausissa pääsi lähes puolet halvemmalla. Valikoimaa löytyy hyllykilometreittäin, kuitenkin selkeästi jaoteltuna ja kesällä ulkona löytyy mukava valikoima puutarhatarvikkeita. Myyjää saattaa olla haasteellista löytää, sillä heitä on osastoilla niukanlaisesti ja useimmiten varattuna. Useimmiten tarvitsemat tuotteet löytää kuitenkin itse pienen etsimisen jälkeen.

Ammattitaitoiset myyjät, Kattava valikoima Hinta kohdallaan
8
Jorma H.

Tee-se-itse -rakentajan ykkösrautakauppa. Valtava valikoima kaikkea mahdollista rautakauppa- ja puutarhatavaraa suoraan hyllyssä helposti saatavissa. Perinteinen rautakauppameininki myyjän etsimisineen ja hinnan tinkaamisineen puuttuu tyystin. Jos apua tarvitsee, myyjät ovat useimmiten asiantuntevia ja tuntevat tuotteensa. Valitettavasti Bauhausissakin myyjää on joskus varsin vaikeaa saada käsiinsä, mutta onneksi useimmiten siihen ei ole tarvettakaan. Noutopiha on ahdas ja sokkeloinen, ja parkkipaikka on usein viikonloppuisin lähes tupaten täynnä. Muuten helppo kulkea.

Ammattitaitoiset myyjät, Erikoistuotteita, Kattava valikoima Hinta kohdallaan
8
Teija S.

Jos et löydä täältä jotain, sitä et tarvitse. :) Valtavasti hyllymetrejä täynnä kaikkea mahdollista rakentamiseen, remontoimiseen ja muuhun kodin isompaan ja pienempään projektiin liittyvää. Lisäksi isohko puutarhaosasto, jonka ulkotilassa on oma kassansa kesällä (helpottaa multasäkkien ym. roudaamista parkkipaikalle).
Käymme hakemassa täältä joka vuosi myös joulukuusen, koska ne tulevat Bauhausiin melko ajoissa myyntiin ja ovat edullisia ja hyvälaatuisia. Kuusen ostaja saa yleensä jonkun alesetelinkin seuraavaan ostokseen, niin kuusen hinta-laatusuhde on kohdallaan!
Myyjiä isossa kolmpleksissa on välillä haastava saada napattua hihasta kiinni, henkilökuntaa voisi olla enempikin, kun asiointi tällaisissa liikkeissä aika usein vaatii henkilökunnan apua.

Ammattitaitoiset myyjät, Kattava valikoima
8
Matti P.

Loistavalla valikoimalla varustettu saksanihme. Maalipuolella todella osaavat myyjät.

Ammattitaitoiset myyjät, Erikoistuotteita, Kattava valikoima Hinta kohdallaan
9

Miksi juuri tänne?

1. Kattava valikoima
2. Ammattitaitoiset myyjät
3. Erikoistuotteita
4. Erikoistarjouksia
5. Palvelu pelaa

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos ja onnea,

ensimmäinen arviosi on talletettu palveluun! Olet nyt virallisesti mukana auttamassa muita löytämään kiinnostavimpia yrityksiä ympäri Suomen. Kirjoita vielä kaksi arviota ja pääset näkemään kuinka montaa ihmistä arviosi on auttanut.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Haluatko vastata vielä pariin lisäkysymykseen
Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta