6,6 Hobby Hall Vantaan myymälä, Vantaa

Asiakkaiden mielestä Erikoistavarakauppa-kategorian 18. paras yritys Vantaalla
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Timo R.

Asiakaspalvelu erittäin kohteliasta tuotevalikoima ei vastaa laadultaan eikä kattavuudeltaan erikoisliikkeiden tasoa asiakaspalvelu menee liian aikaisin kiinni ei ole asennuspalvelua toimitukset hitaita minulle olisi viime viikolla olisi ollut tulossa kotiinkuljetus tuote tulossa ja vanhan poisvienti kuopiosta soitettiin kuljetusyhtiöstä että varpaisjärvele ei tulossa muille tavaraa kuin minulle niin ei kannattaisia yksistään sitä tuomaan tämä on kuin lottoarvonta meininkiä tuleeko sieltä vai ei candy pakastimet , jääkaapit todella heikkoja en tiedä heikompaa merkkiä ja laadultaan yhtä heikkoa kyllä jääkaapit pitää etsiä muualta samoin televisioista olisin odottanut sonyn olevan mukana 32 tuumaisissa mieluummin maksaa enemmän kun se vain kestää ja on muutenkin laadukas ja monipuoliset toiminnot.

0
Sari K.

Kiva, että tämä myymälä on vielä toiminnassa. Vantaalla käytyäni, kävin katsomassa tuotteita ja ostin puhelimen tyttärelleni, joka oli hyvä ostos. Lisäksi ostin vaatteita. Mielestäni laatu on hyvää, mutta valikoima ei kaikissa miellyttänyt minua. Liike on vähän sekavan tuntuinen.

8
Toni I.

Ainoa fyysinen liike!

Varmaankin nojaa aika paljon nettikauppaan, joka toimii melko hyvin. Kaupan kodintarvikevalikoima on laaja ja nettikauppa toimii melko hyvin. Ei tosin ymmärrä samaa tarkoittavia sanoja, joten pimennysverhoja etsiessä ei tuntunut löytyvän yhtään, mutta kun muutti sanan pimentävät verhot, niin alkoi löytyä. Ko. verhoista löytyy myös mukavasti eri värejä, joten ei tarvitse tyytyä niihin perusvaaleisiin. Aikaisemmin tainnut myös katalogi-kauppa harjoittaa, liekö vieläkin.

Liike sijaitsee Vantaan Tammistossa muiden isojen kauppojen läheisyydessä, joten oma auto, kyyti tms. on välttämätön, jos meinaa jotain isompaa ostaa, tokihan ne voi tilata kotiinkin. :) Kaupassa on melkoinen valikoima tavaroita, mutta hieman ahtaanoloinen.

Henkilökuntaa kaupassa oli hyvin ja he neuvoivat, kun pakkausteksteissä ei kaikkia asioita mainittu. Myyjät olivat myös iloisen ystävällisiä.

Edulliset hinnat, Laaja valikoima, Tuotteita, joita et muualta saa Hinta kohdallaan
8
Juha S.

Aika pieni ja sotkusesti sijoiteltu Hobby Hall. Helpoiten mun mielestä shoppaa onlinessa, ja käy sitten hakemassa tuotteet paikanpäältä. Liikkeen perällä olevaan poistomyymälään kannattaa piipahtaa, jos vaikka jotakin löytyisi.

8
Sampsa P.

Ostin täältä edullisen eteisen maton. Halvalla lähti ja hyvää laatua on. Näytti siltä, että valikoima matoissa ja petivaatteissa hyvä ja edullinen. Vaatepuoli vähän turhan peruskamaa ja minun on turha edes täältä kokoja etsiä. Tsekkasin myös asiakaspalautuspuolen, sieltä voi tehdä edullisia löytöjä. Elektroniikka aika kovissa hinnoissa, kun vertaa vaikka Giganttiin.

Hyvät tarjoukset, Laaja valikoima Hinta kohdallaan
8
Mirva C.

Hobby Hallin ainoa jäljellä oleva myymälä kun liike keskittyy verkkokauppaan ja postimyyntiin. Toivottavasti eivät lakkauta tätäkin, sillä joskus on tilanteita jolloin ei voi alkaa odottelemaan tuotteen toimittamista postitse tai jostain syystä haluaa nähdä tuotteen ennen ostopäätöstä.
Myymälä on suuri ja ihan kaikkia tuotteita ei myymälästä edes löydy. Hyvä valikoima laadukkaita vuodevaatteita ja edullisia mattoja. Näissä tuoteryhmissä hinnat kestävät myös vertailun ilman alennuksiakin. Elektroniikkaa ja kodinkoneita taidetaan Hobby Hallista hankkia melko usein, mutta monesti olen todennut alennushinnan olevan saman tuotteen normaalihinta muualla. Tosin esimerkiksi viimeksi oli myymälässä pieni erä hiilihapotuslaitetta todella halpaan hintaan, monta kymppiä muualla näkemiäni tarjoushintoja halvemmalla. Kannattaakin seurata nettisivuja ja uutiskirjeitä tarkkaan, silloin voi tehdä hyviä löytöjä.
Myymälän perällä on asiakaspalautusten osasto, josta kannattaa tarkistaa löytyykö himoitsemaasi tuotetta vähän halvemmalla hinnalla.
Myymälä on ehkä hieman sekavahko, tosin vuodevaatteet ja kodin tekstiilit selkeästi esillä. Matoista kaikki eivät ole esillä vaan saman näköisiä mattorullia seistä tönöttää vierivieressä niin ettei tiedä mikä matto on se, jota kotona netistä katselit. Maton kanssa tarvitsinkin viimeksi ystävällisen myyjän apua, jotta löysin hakemani tuotteen.
Isommat joululahjahankinnat voi maksaa erissä, se onkin varmaan suuri syy Hobby Hallin suosioon elektroniikan ostopaikkana.

Edulliset hinnat Hinta kohdallaan
8
Miikka L.

Sekava sekatavarakauppa. Täältä ei oikeasti meinaa löytää mitään etsimäänsä, ja varsinainen asiakaspalvelu on hyvin vähäistä. Hinnat on niin ja näin, osa kallista, mutta ehkä jotain asaiakaspalautus löytöjä voi tehdä. Tämä saattaisikin olla ainoa syy tulla liikeeseen, katsomaan mitä muut palauttaneet ja josko saisi jotain vähän normi hintaa halvemmalla.

7
Asta F.

Täältä on tullut haettua monta kertaa kodin elektroniikkaa. Täältä olemme ostaneet tv:n, peli tietokoneen, ja uusimman pleikkarin viimeksi.
Palvelu on asiantuntevaa. Henkilökuntaa on todella vähän kerran jouduimme odottamaan yli puoli tuntia palvelua.. melkein jo lähdimme pois..
Takuukorjaus palvelu on erittäin hyvin hoidettu.

Asiantunteva palvelu, Hyvät tarjoukset, Laaja valikoima Hinta kohdallaan
7
Cee S.

Joskus löytää hyviä tarjouksia ja ostoa helpottaa vielä helppo osamaksuvaihtoehto. Normaali hintatasoltaan keskikalliin ylänurkassa. Liikkeestä toki voi löytyä joitakin poistoeriä halvalla. Liikkeen perällä onkin ihan oma tila tälläisille tuotteille.

Asiantunteva palvelu Ylihinnoiteltu
7
Tuuli V.

En juuri käytä Hobby Hallin palveluita, mutta pari kertaa olen asioinut myymälässä, kun olen muutenkin ollut lähistöllä. Kovin houkutteleva se ei ole, eikä edes älyttömän edullinen. Asiakaspalautustuotteista saattaa tehdä löytöjä, samoin uskoakseni elektroniikkaosastolla on välillä hyviä tarjouksia, mutta ei kannata luottaa siihen, että täältä löytyisi se, mitä on varta vasten tullut etsimään. Matto- ja verhovalikoima vaikutti suurelta, mutta en tutustunut siihen sen tarkemmin. Myyjät eivät ole erityisen myyviä.

4
Suvi A.

Hobby Hallin varastonmyymälä sijaitsee melko keskeisellä paikalla Vantaan Tammistossa muiden suurten kauppojen ja tavaratalojen keskiössä. Paikalle pääsee helpoiten omalla autolla ja ilmaista parkkitilaa on riittävästi. Kauppa itsessään on pienempi kuin luulisi, mutta sisältää paljon tavaraa joskin ihan samaan hintaan kuin ne saisi myös tilattua netistä kotiin. Jos haluat välttyä postituskuluilta niin voit tietenkin tilata tuotteet myös suoraan myymälään ja hakea ne sieltä, mutta mikset sitten suoraan ostaisi niitä paikan päältä. Tuotteiden sijoittelusta tulee helposti vähän Jysk ja muut vastaavat mieleen eikä valikoima ole niin suuri kuin voisi luulla. Henkilökunta viihtyy lähinnä kassan tai infotiskin takana ja on enemmän tai vähemmän nyrpeää.

Hinta kohdallaan
5
Outi W.

Hobby Hallin ainoa myymälä, joka on hieman jotenkin sekava. Kaikenlaista tavaraa kyllä löytyy mitä firman kuvastossa ja internet-sivuillakin on, mutta jotenkin järjestys on hankala. Kuitenkin on kiva käydä kokeilemassa ja katsomassa tiettyjä tuotteita, ennen kuin lopullisen ostopäätöksen tekee. Palautustuotteita löytyy yhdestä päädystä ja sieltä saattaa tehdä kyllä erittäin hyviä löytöjä, jos uskaltaa ostaa.

Henkilökuntaa on hieman niukanlaisesti ja apua on kyllä välillä vaikea saada, vaikka kuinka yrittäisi hakea.

Hyvät tarjoukset, Laaja valikoima Hinta kohdallaan
8
Iiris A.

Sekatavaratalon Hobby Hallin tällä hetkellä ainoa myymälä on suurehko, varastomainen liike. Varastomaisuus syö tietenkin viihtyvyyttä, mutta sallii suuren valikoiman malleineen. Hobby Hall nojaa suurimmalta osilta internetmyyntiin, mutta itse haluan mielelläni nähdä sisustuskankaat yms ensin luonnossa ennen ostoa, joten myymälän olemassa olo on hyvä idea.

Hobby Hallista löytää aina hyviä tarjouksia, ja koska tuoteryhmiä on liikkeessä useita, on melko varmaa, että myymälästä löytyy jotain jokaiselle.

Huono puoli on siinä, ettei suuressa myymälässä myyjiä ole pahemmin, eikä nämä ole kovinkaan oma-aloitteisia.

Edulliset hinnat, Hyvät tarjoukset, Laaja valikoima Hinta kohdallaan
7

Miksi juuri tänne?

1. Laaja valikoima
2. Hyvät tarjoukset
3. Edulliset hinnat
4. Asiantunteva palvelu
5. Tuotteita, joita et muualta saa

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta