7,7
Chico's Myyrmäki, Vantaa

Asiakkaiden mielestä Ravintola-kategorian 19. paras yritys Vantaalla
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Ruoka-annokset ovat mielestäni liian pieniä. Annoksen koko riippuu varmaankin myös ruoasta mitä tilaa, mutta hivnen enemmän voisi olla syötävää lautasella. Jälkiruoat voisivat myös olla isompia koska jos tuolla syö, voi nälkä jäädä vielä ruokailun jälkeenkin. Erilaisia jälkiruokia saisi olla enemmän. Mitenkään erityisen viihtyisä paikka ei ole, mutta kyllä ruoka on syömäkelpoista.

7

Myyrmäen Chicosisa on monta hyvää puolta. Ilmaisia parkkipaikkoja on todella paljon aivan vieressä. Chico´s on myös auki usein silloin, kun monet muut ravintolat ovat kiinni, vaikkapa isänpäivänä. Chicosissa annokset ovat tasalaatuisia joten tietää mitä saa. Tarjoilijan saapuminen kestää yleensä liian kauan, joten kiireaikataululla tänne ei kannata tulla. Myyrmäen Chicosissa on pari isompaa pöytää, joten voi varata etukäteen pöydän isommalle seurueelle.

Intiimisti yhdessä, Isommalla porukalla Hinta kohdallaan
9

Olen vieraillut ravintolassa usein lounaalla ja ikävä kyllä lounashampurilaisten ja -salaattien taso on viimeisen vuoden aikana laskenut huomattavasti.Siitä huolimatta paikka on kuitenkin säilynyt viikottaisena lounaspaikkana. A la carte -listan annokset ovat aina hyvää, taattua Chico´s laatua. Paikka on siisti ja viihtyisä ja henkilökuntakin on ystävällistä. Hyvänä lisänä on se, että ravintolaan on varattu tarpeeksi lehtiä luettavaksi. Näin myös ruuhkaisempaan lounasaikaan on siis mahdollista saada paivän iltapäivälehti luettavaksi.

Isommalla porukalla, Laadukkaat raaka-aineet Hinta kohdallaan
7

Amerikkalaistyylistä ruokaa tarjoileva Chico's toimii aina. Tilat täällä ovat siistit ja tunnelmalliset. Henkilökunta toivottaa asiakkaat tervetulleeksi heti ovelta ja useimmiten tilaa on runsaasti, jolloin voi valita itse paikan missä haluaa istua.
Burgerit täällä ovat hyviä ja niitä onkin laaja valikoima. Myös listan muut annokset menettelevät, mutta erityisesti suosittelen hampurilaisannoksia.
Palvelu yleensä on ollut nopeaa ja ystävällistä, asiakkaat otetaan huomioon kaikin mahdollisin tavoin. Hinta-laatu -suhde täällä on mielestäni kohdillaan.

Isommalla porukalla, Makunautintoja ja elämyksiä Hinta kohdallaan
8

Sisään tullessa silmiinpistävää on Chicosin ravintolojen yhteinen konsepti niin sisustuksen kuin ruokalistojenkin puolesta. Toisaalta sisälle on järjestetty enemmän rauhallisia loosseja, joihin on hyvä mennä esim. oman rakkaan kanssa ja saa olla omassa rauhassa. Muutenkin pöydät on järjestetty niin, että saa olla kohtuu hyvin omassa rauhassa seurueen kanssa. Pöytiä ja loosseja Myyrmäen Chicosissa tuntuu olevan enemmän kuin muissa ketjun ravintoloissa.

Hintataso on sama kuin muissa ketjun ravintoloissa, mutta palvelu ja ruoka on parempaa. Asiakasta tervehditään iloisesti heti sisään tullessa ja tullaan heti hakemaan juoma- ja ruokatilauksia. Ruoat tulevat yllättävän nopeasti vaikka olisi kohtuullisen paljon muitakin asiakkaita ja tarjoilijat käyvät usein kyselemässä saisiko olla jotain muuta. Laskun saaminen kestää kuitenkin suhteellisen pitkään ja loppujen lopuksi on helpompaa käydä maksamassa baarin tiskille. Myyrmäen Chicos on siitä huolimatta paras kyseisen ketjun ravintoloista, joissa olen käynyt.

Isommalla porukalla, Laadukkaat raaka-aineet, Makunautintoja ja elämyksiä Hinta kohdallaan
9

Myrtsin Chico's on ruokapaikkana melko tavallinen: sama ruokalista löytyy kaikista Chico'seista. Parasta tässä Chico'sissa on lounas, johon sisältyy salaattipöytä ja kahvi. Etenkin kun lounaalla on tarjolla lohta, ruoka on enemmän kuin hintansa väärti.

A la carte annokset ovat omaan makuun hieman liian isoja, mutta amerikkalaistyyli varmaan korostuu tässäkin. Palvelu on ollut mukavaa ja ripeää, ruokaa tai laskua ei ole joutunut odottamaan kauaa. Tämä saattaa myös johtua siitä, että en koskaan ole nähnyt tässä Chico'sissa ruuhkaa, joten jos haluaa syödä rauhassa, kannattaa poiketa.

Bisnestapaaminen, Laadukkaat raaka-aineet, Makunautintoja ja elämyksiä Hinta kohdallaan
7

Hyvä ruoka ja palvelu

10

Hyvät ruuat ja hyvä palvelu, viimeisen vuoden aikana parantunut huimasti kaikilla osa alueilla.

Isommalla porukalla, Laadukkaat raaka-aineet Hinta kohdallaan
8

Miksi juuri tänne?

1. Isommalla porukalla
2. Laadukkaat raaka-aineet
3. Makunautintoja ja elämyksiä
4. Bisnestapaaminen
5. Intiimisti yhdessä
6. Suureen nälkään

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos ja onnea,

ensimmäinen arviosi on talletettu palveluun! Olet nyt virallisesti mukana auttamassa muita löytämään kiinnostavimpia yrityksiä ympäri Suomen. Kirjoita vielä kaksi arviota ja pääset näkemään kuinka montaa ihmistä arviosi on auttanut.

Arviosi päivitetään sivustolle hetken kuluttua.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Palaa takaisin muihin arvioihin


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}


3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta