8,2
Kitty Cat Beauty Center, Vantaa

Asiakkaiden mielestä Kauneudenhoito-kategorian 9. paras yritys Vantaalla
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

hyvää palvelua! Kauneushoitola Kitty Cat Beaty Center sijaitsee kauppakeskus Jumbon Flamingon toisessa kerroksessa. Lähimmiltä bussipysäkeiltä kävelee salonkiin vajaassa 10 minuutissa. Kitty Cat tarjoaa ammattitaitoista ja laadukasta palvelua asiakkailleen. Kauneushoitolan palveluihin kuuluvat mm. Ihohoidot, täytehoidot, manikyyrit, lakkaukset & koristelut, geelilakkaukset, rakennekynnet, Xtreme lashes ripsienpidennykset, sekä vartalohoidot. Palveluihin pääsee ainoastaan ajanvarauksella. Ajan voi varata joko puhelimitse, tulemalla paikanpäälle hoitolan aukioloaikoina tai kauneushoitolan omien nettisivujen ajanvarauspalvelusta osoitteesta aika24.fi. Varasin ajan puhelimitse ripsienpidennykseen. Kitty Cat on tunnettu laadukkaista ripsienpidennyksistään. Ripsienpidennysten hinnat riippuvat laitettavien ripsien määrästä. Halvin ripsipidennys, johon varasin ajan oli 221 euroa. Kallein ja massiivisin ripsienpidennys maksoi 381 euroa. Saavuttuani paikanpäälle salonkiin ystävällinen kosmetologi toivotti minut tervetulleeksi ja ohjasi minut makaamaan sermin takana olevalle hoitopöydälleni. Silmäni suljettiin teipeillä ja ripsiä alettiin laittamaan ripsiliimaa käyttäen pinsettien avulla. Toimenpide kesti noin 1,5 tuntia. Olin todella tyytyväinen työn lopputulokseen. Ripsistäni tuli huomattavasti kaarevammat ja pidemmät, kuin omistani. Maksutapoina kävi käteisen lisäksi myös pankki - , sekä luottokortit. Kosmetologi oli ystävällinen ja kohtelias. Auton kanssa asioidessa auton voi pysäköidä maksuttomasti vierailun ajaksi Flamingon suureen pysäköintihalliin. Flamingon Kitty Cat Beauty Center on avoinna maanantaista perjantaihin klo. 10.00 - 18.00, sekä viikonloppuisin sopimuksen mukaan. Olin erityisen tyytyväinen saamaani hyvään palveluun, sekä ripsienpidennysteni laadukkaaseen lopputulokseen. Suosittelen Flamingon Kitty Cat Beauty Centerissä asiointia lämpimästi kaikille!

Kiireetön, rauhallinen tunnelma, Miellyttävä henkilökunta, Siisti ympäristö
8

Kallis vaikkakin asiantunteva ihonhoito
Kävin liikkeessä tarjouksessa olleessa koneellisessa ihonhoidossa, joka olisi muuten ollut todella kallis, varsinkin tehoonsa nähden. Palvelu oli ystävällistä, jopa liian makeilevaa. Asiakasta ainakin osattiin kehua ja siten yrittää jättää pienet kauneusvirheet taka-alalle. Paikan tunnelma on rauhallinen ja hoitopöytien väliset sermit tuovat asiakkaille sopivaa yksityisyyttä. Hoidon lopuksi yritettiin kaupata monen sadan euron tuotteita, joita oli juuri kokeiltu iholle. Tämän vaiheen olisi voinut jättää pois, koska tuotteet olivat hyvin esillä muutenkin. Ensi kerralla luotan puolet pidempään kestävään mekaaniseen ihonhoitoon.

Kiireetön, rauhallinen tunnelma, Miellyttävä henkilökunta, Siisti ympäristö Ylihinnoiteltu
7

Miksi juuri tänne?

1. Kiireetön, rauhallinen tunnelma
2. Miellyttävä henkilökunta
3. Siisti ympäristö

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos ensimmäisestä arviostasi Osuma.fihin!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Vielä kaksi arviota ja kerromme sinulle kuinka moni ihminen saa avun kokemuksestasi.

Arviosi päivitetään sivustolle hetken kuluttua.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Palaa takaisin muihin arvioihin


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}


3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta