8,1 Classic Pizza Jumbo, Vantaa

Asiakkaiden mielestä Ravintola-kategorian 14. paras yritys Vantaalla
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Eerik L.

Classic Pizza on Jumbon paras pizzeria. Italialaistyylisessä ravintolassa pääosassa ovat pizzat ja niitä on moneen makuun. Pizzoissa raaka-aineet ovat korkealaatuisia ja ne on huolella tehtyjä. Hintatasokin on ihan normaali. Ravintola sijaitsee Jumbon uudella puolella 2:ssa kerroksessa lähellä Stockmannia. Pizzat ovat reilun kokoisia ja palvelu pelaa, pizza tulee ruuhka-aikanakin melko nopeasti. Ravintola on myös mukavasti sisustettu ja ympäristö on rauhallinen. Tänne on mukava tulla ja koskaan paikka ei ole pettänyt. Voin suositella tätä yhtenä Jumbon parhaista ravintoloista.

10
Juhani K.

Tosi hyvä! Ei kebabia, niinkuin paidatkin tarjoilijoiden selässä sanoo!

Laadukkaat raaka-aineet, Makunautintoja ja elämyksiä Hinta kohdallaan
10
Janina K.

Pizza on älyttömän hyvää ja kivaa vaihtelua näihin pikaruoka paikkoihin. Erikoisista täytteistä plussaa! Ravintola on viihtyisä ja asiakaspalvelu hyvää, 1 vuotias tyttöni otettiin myös hyvin huomioon.

9
Jussi K.

Kyseinen Classic pizza sijaitsee loistavalla paikalla kauppakeskus jumbossa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tila on sisustettu tyylikkäästi ja tunnelmaa löytyy. Asiakaspaikkoja on kohtuullisesti, joskin viikonloppuisin saattaa olla melko täyttä. Etenkin paikan pizzat ovat maittavia, niistä huokuu tietynlainen autenttinen italialainen tunnelma, eikä hinnatkaan ole turhan korkeat. Päivittäin myös erilaisia tarjouksia. Palvelu on ystävällistä, joskin annoksia joutuu välillä odottelemaan.

8
Johanna N.

Jumbon yks parhaimpii ruokapaikkoi. Vai ei oo iso tila nii mukava syrjäs kauppakeskukse hälinäst ja kuitenki helppo tulla. Tunnelmalline ja aika hämärä tila. Ja se tärkein eli pizzat todellaki maittavii ja terveellisempääki valikoimaa mukavast.

8
Asta F.

Ihanaa vaihtelua niihin pitserioihin mitä tuppaa olemaan joka kadun kulmassa täällä Vantaallakin.
Tulin tänne shoppailureissun ohella. Tunnelma oli rauhallinen ja se rauhoitti minutkin puuduttavan shoppailu ohella ;)
Kävin ravintolassa maanantaina n. Klo 17 aikoihin. Istuin pöytään ja tilasin rucola pitsan ja lasin valkkaria.
Sain pitsani alle 10:ssä minuutissa vaikka ravintola oli porukkaa täynnä.. Muutkin siis saivat nopeasti pitsansa...
Pitsa oli KUUUMA kun sen sain eteeni, pohja oli todella ohut ja rapea, juuri sellainen mikä on minun makuuni.
Rucola pitsan kanssa sopi myös mainiosti viinilistan etelä-afrikkalainen valkoviini.
Pitsa oli maukas ja tureet rucolat sen päällä ihana piriste.

SUOSITTELEN NIILLE JOTKA OVAT KYLLÄSTYNEET PERINTEISIIN KINKKU-AURAJUUSTO PITSOIHIN.


Tarjoilija oli mukava ja nopea, ei kuitenkaan hoputtanut asiakkaita. Ravintola tuntui olevan sopivan kokoinen että yksi pätevä tarjoilija pystyy sen yksinkin hoitamaan, vaikka pöydät olisivatkin täynnä.
Kokki oli myös nopea ja siisti.

Itse ainakin pidin tästä paikasta. Mutta minun kokemukseni oli arki-päivältä joten en osaa sanoa millainen kokemus tämä pitseria on esim.viikonloppuisin tai kun sielä on eri tarjoilija, jokainen kokeilkoon itse ja jakakoon kokemuksensa sitten meille täällä ;) mukavaa pitsa hetkeä kaikille!

Intiimisti yhdessä, Laadukkaat raaka-aineet, Makunautintoja ja elämyksiä Hinta kohdallaan
9
Tuomo H.

Isot ja hyvät pizzat! Virkistävää vaihtelua standardinmukaisille kotipizzoille ja laadultaan vaihteleville kebab-paikkojen lätyille. Edellä mainittuja pizzeriavaihtoehtoja kalliimpi, mutta niin kulinaristisena kuin muunakin palvelukokemuksena kiistata laadukkaampi. Usein täynnä ja pizzojen valmistus vie tovin, joten kannattaa olla tarkkana, jos meinaa poiketa ennen leffaa tai muuten pikaisesti.

8
Juliana H.

Classis Pizza on moneen kauppakeskukseen majoittunut italialaistyylinen ravintola, mutta minulle ei ole koskaan selvinnyt sen suosion salaisuus. Joo, pitsa on syötävää ja sisustus ihan ok, mutta jokin puuttuu. Tavispaikka ja korkeat hinnat. Plussaa annan Nespresson laadukkaista kahveista ja hyvästä palvelusta. Myös menu on nätti.

7
Arto M.

Söimme Jumbon Classic Pizzassa lounasaikaan torstaipäivänä. Pöytään pääsi onneksi heti, aina ei tosin ole tilaa varsinkaan lounasaikaan. Pizza oli edessä vartin päästä vaikka tilauksia oli edelläkin, juomat tulivat heti. Täytteet olivat näköjään aina kylmiöissä eikä muovituokkosissa lämpeämässä, niin kuin joissain paikoissa. Rapeat oli reunat ja täytettä sopivasti.

9
Leena K.

Ketjupizzeria, jossa hieman kalliit hinnat siihen nähden, että pizzat eivät ole kovin erikoisia. Raaka-aineet ovat kyllä laadukkaita, mutta makua (mausteita) ei vaan ole tarpeeksi. Juomavaihtoehtoja paljon, myös hyviä viinejä. Palvelu nopeaa (melkein hoputtavaa) ja melko ystävällistä.

6
Tuomas S.

Perinteisiin ulkomaalaisvetoisiin pizzerioihin Jumbon Classic pizza toi positiivisen yllätyksen. Omalla kohdallani päästiin suoraan pyötään, mutta kymmenisen minuuttia myöhemmin saapuneille jouduttiin tarjoamaan ei oota. Paikka on hieman tiivis, mutta kuitenkin tunnelmallinen. Mukavan lisän tuo ihan silmien alla tapahtuva pizzojen valmistus. Kokonsa puolesta pizza ei ollut iso, mutta perinteisiin rasvalättyihin tottuneelle maku oli hieman korkeahkon hintansa mukainen. Paikka ei ollut mitenkään pettymys, päinvastoin.

Fiiniä ja tyylikästä, Laadukkaat raaka-aineet Hinta kohdallaan
8
Elisa L.

Hidas palvelu ja kylmää ruokaa
Pari kertaa olen ravintolaan joutunut, kun muut Jumbon ja Flamingon ravintolat ovat olleet täynnä. Ovella on saanut puolityhjässä ravintolassa odotella niin kauan, että annoksensa ehtii valita jo siinä. Sisustus on tyylikäs, mutta pöydät tiiviisti eikä yksityisyyttä ole sitäkään vähää kuin yleensä. Asiakkaita ei palvella siinä järjestyksessä, kuin he tulevat ravintolaan, mikä on pöyristyttävää. Ruoka on ollut molemmilla kerroilla kylmää. Pasta jäi myös mielestäni liian raa'aksi. Pizza oli ihan ok, mutta ei erikoista. Hinta on laatuun suhteutettuna kallis. En suosittele ravintolaa millään perusteella.

Fiiniä ja tyylikästä Ylihinnoiteltu
5
Arto M.

Jos Jumbossa pitää syödä, niin tämä on ehkä järkevin valinta. Pizzat hyviä ja palvelu kunnossa, paljon parempaan ei persoonattomassa kauppakeskuksessa voi yltää.

9

Miksi juuri tänne?

1. Laadukkaat raaka-aineet
2. Fiiniä ja tyylikästä
3. Makunautintoja ja elämyksiä
4. Intiimisti yhdessä

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta