7,8
Classic Pizza Jumbo, Vantaa

Asiakkaiden mielestä Ravintola-kategorian 16. paras yritys Vantaalla
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

11 arviota | Kerro kokemuksesi

Pizza on älyttömän hyvää ja kivaa vaihtelua näihin pikaruoka paikkoihin. Erikoisista täytteistä plussaa! Ravintola on viihtyisä ja asiakaspalvelu hyvää, 1 vuotias tyttöni otettiin myös hyvin huomioon.

9

Kyseinen Classic pizza sijaitsee loistavalla paikalla kauppakeskus jumbossa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tila on sisustettu tyylikkäästi ja tunnelmaa löytyy. Asiakaspaikkoja on kohtuullisesti, joskin viikonloppuisin saattaa olla melko täyttä. Etenkin paikan pizzat ovat maittavia, niistä huokuu tietynlainen autenttinen italialainen tunnelma, eikä hinnatkaan ole turhan korkeat. Päivittäin myös erilaisia tarjouksia. Palvelu on ystävällistä, joskin annoksia joutuu välillä odottelemaan.

Fiiniä ja tyylikästä, Laadukkaat raaka-aineet, Intiimisti yhdessä, Makunautintoja ja elämyksiä
8

Jumbon yks parhaimpii ruokapaikkoi. Vai ei oo iso tila nii mukava syrjäs kauppakeskukse hälinäst ja kuitenki helppo tulla. Tunnelmalline ja aika hämärä tila. Ja se tärkein eli pizzat todellaki maittavii ja terveellisempääki valikoimaa mukavast.

Fiiniä ja tyylikästä, Laadukkaat raaka-aineet, Intiimisti yhdessä, Makunautintoja ja elämyksiä
8

Ihanaa vaihtelua niihin pitserioihin mitä tuppaa olemaan joka kadun kulmassa täällä Vantaallakin.
Tulin tänne shoppailureissun ohella. Tunnelma oli rauhallinen ja se rauhoitti minutkin puuduttavan shoppailu ohella ;)
Kävin ravintolassa maanantaina n. Klo 17 aikoihin. Istuin pöytään ja tilasin rucola pitsan ja lasin valkkaria.
Sain pitsani alle 10:ssä minuutissa vaikka ravintola oli porukkaa täynnä.. Muutkin siis saivat nopeasti pitsansa...
Pitsa oli KUUUMA kun sen sain eteeni, pohja oli todella ohut ja rapea, juuri sellainen mikä on minun makuuni.
Rucola pitsan kanssa sopi myös mainiosti viinilistan etelä-afrikkalainen valkoviini.
Pitsa oli maukas ja tureet rucolat sen päällä ihana piriste.

SUOSITTELEN NIILLE JOTKA OVAT KYLLÄSTYNEET PERINTEISIIN KINKKU-AURAJUUSTO PITSOIHIN.


Tarjoilija oli mukava ja nopea, ei kuitenkaan hoputtanut asiakkaita. Ravintola tuntui olevan sopivan kokoinen että yksi pätevä tarjoilija pystyy sen yksinkin hoitamaan, vaikka pöydät olisivatkin täynnä.
Kokki oli myös nopea ja siisti.

Itse ainakin pidin tästä paikasta. Mutta minun kokemukseni oli arki-päivältä joten en osaa sanoa millainen kokemus tämä pitseria on esim.viikonloppuisin tai kun sielä on eri tarjoilija, jokainen kokeilkoon itse ja jakakoon kokemuksensa sitten meille täällä ;) mukavaa pitsa hetkeä kaikille!

Intiimisti yhdessä, Laadukkaat raaka-aineet, Makunautintoja ja elämyksiä Hinta kohdallaan
9

Isot ja hyvät pizzat! Virkistävää vaihtelua standardinmukaisille kotipizzoille ja laadultaan vaihteleville kebab-paikkojen lätyille. Edellä mainittuja pizzeriavaihtoehtoja kalliimpi, mutta niin kulinaristisena kuin muunakin palvelukokemuksena kiistata laadukkaampi. Usein täynnä ja pizzojen valmistus vie tovin, joten kannattaa olla tarkkana, jos meinaa poiketa ennen leffaa tai muuten pikaisesti.

Fiiniä ja tyylikästä, Laadukkaat raaka-aineet, Intiimisti yhdessä, Makunautintoja ja elämyksiä
8

Classis Pizza on moneen kauppakeskukseen majoittunut italialaistyylinen ravintola, mutta minulle ei ole koskaan selvinnyt sen suosion salaisuus. Joo, pitsa on syötävää ja sisustus ihan ok, mutta jokin puuttuu. Tavispaikka ja korkeat hinnat. Plussaa annan Nespresson laadukkaista kahveista ja hyvästä palvelusta. Myös menu on nätti.

Fiiniä ja tyylikästä, Laadukkaat raaka-aineet, Intiimisti yhdessä, Makunautintoja ja elämyksiä
7

Söimme Jumbon Classic Pizzassa lounasaikaan torstaipäivänä. Pöytään pääsi onneksi heti, aina ei tosin ole tilaa varsinkaan lounasaikaan. Pizza oli edessä vartin päästä vaikka tilauksia oli edelläkin, juomat tulivat heti. Täytteet olivat näköjään aina kylmiöissä eikä muovituokkosissa lämpeämässä, niin kuin joissain paikoissa. Rapeat oli reunat ja täytettä sopivasti.

Fiiniä ja tyylikästä, Laadukkaat raaka-aineet, Intiimisti yhdessä, Makunautintoja ja elämyksiä
9

Ketjupizzeria, jossa hieman kalliit hinnat siihen nähden, että pizzat eivät ole kovin erikoisia. Raaka-aineet ovat kyllä laadukkaita, mutta makua (mausteita) ei vaan ole tarpeeksi. Juomavaihtoehtoja paljon, myös hyviä viinejä. Palvelu nopeaa (melkein hoputtavaa) ja melko ystävällistä.

Fiiniä ja tyylikästä, Laadukkaat raaka-aineet, Intiimisti yhdessä, Makunautintoja ja elämyksiä
6

Perinteisiin ulkomaalaisvetoisiin pizzerioihin Jumbon Classic pizza toi positiivisen yllätyksen. Omalla kohdallani päästiin suoraan pyötään, mutta kymmenisen minuuttia myöhemmin saapuneille jouduttiin tarjoamaan ei oota. Paikka on hieman tiivis, mutta kuitenkin tunnelmallinen. Mukavan lisän tuo ihan silmien alla tapahtuva pizzojen valmistus. Kokonsa puolesta pizza ei ollut iso, mutta perinteisiin rasvalättyihin tottuneelle maku oli hieman korkeahkon hintansa mukainen. Paikka ei ollut mitenkään pettymys, päinvastoin.

Fiiniä ja tyylikästä, Laadukkaat raaka-aineet Hinta kohdallaan
8

Hidas palvelu ja kylmää ruokaa
Pari kertaa olen ravintolaan joutunut, kun muut Jumbon ja Flamingon ravintolat ovat olleet täynnä. Ovella on saanut puolityhjässä ravintolassa odotella niin kauan, että annoksensa ehtii valita jo siinä. Sisustus on tyylikäs, mutta pöydät tiiviisti eikä yksityisyyttä ole sitäkään vähää kuin yleensä. Asiakkaita ei palvella siinä järjestyksessä, kuin he tulevat ravintolaan, mikä on pöyristyttävää. Ruoka on ollut molemmilla kerroilla kylmää. Pasta jäi myös mielestäni liian raa'aksi. Pizza oli ihan ok, mutta ei erikoista. Hinta on laatuun suhteutettuna kallis. En suosittele ravintolaa millään perusteella.

Fiiniä ja tyylikästä Ylihinnoiteltu
5

Jos Jumbossa pitää syödä, niin tämä on ehkä järkevin valinta. Pizzat hyviä ja palvelu kunnossa, paljon parempaan ei persoonattomassa kauppakeskuksessa voi yltää.

Fiiniä ja tyylikästä, Laadukkaat raaka-aineet, Intiimisti yhdessä, Makunautintoja ja elämyksiä
9

Miksi juuri tänne?

1. Fiiniä ja tyylikästä
2. Laadukkaat raaka-aineet
3. Intiimisti yhdessä
4. Makunautintoja ja elämyksiä

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos ja onnea,

ensimmäinen arviosi on talletettu palveluun! Olet nyt virallisesti mukana auttamassa muita löytämään kiinnostavimpia yrityksiä ympäri Suomen. Kirjoita vielä kaksi arviota ja pääset näkemään kuinka montaa ihmistä arviosi on auttanut.

Arviosi päivitetään sivustolle hetken kuluttua.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Palaa takaisin muihin arvioihin


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}


3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta
Y-tunnus
{{company.businessId}}
Virallinen nimi
{{company.officialName}}

Taloustiedot

{{year}}
Liikevaihto ({{scale}} €) {{turnover | number:fractions}}
Liikevaihdon muutos % {{turnoverChange | number}} 
Tilikauden tulos ({{scale}} €) {{operatingProfit | number:fractions}} 
Liikevoitto % {{operatingMargin | number}} 
Henkilökunta {{employeesCount | number}}