8,1 Tarjoustalo Vantaa Porttipuisto, Vantaa

Asiakkaiden mielestä Tavaratalo-kategorian 5. paras yritys Vantaalla
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Maria K.

Valtavan kokoinen Tarjoustalo, jonne on helppo tulla omalla autolla - parkkitilaa on kyllä - ja bussillakin pääsee melko lähelle.
Liike on todellakin kookas ja mukavan väljästi sisustettu. Tuotteet on ryhmitelty melko loogisesti, mutta välillä joissakin kohdin on vähän sekavaa ja poikkeuksellisen usein löytyy tuotteita, joissa on osittain tai kokonaan puutteelliset hintatiedot.
Henkilökuntaa ei kauheasti ole, jos olisi joskus tarvetta palvelulle. Silloin tuppaa käymään tämän kokoisessa myymälässä niin, että tavara jää ostamatta...
Hintataso on edullinen ja välillä hyvinkin laadukasta tavaraa on poskettoman edullisesti. Tarjouksia on jatkuvasti ja niitä seuraamalla täällä tekee huomattavan edullisia ostoksia.
Sesonkitavaraa tyypillisesti hyvät valikoimat.

8
Asta F.

Täällä on kaikista tarjoustaloista parhain lastentarvike osasto!
Läältä löytyy suuri valikoima tuttipulloja, vaippoja, hoitotarvikkeita yms.. muutenkin tässä tarjoustalossa on hyvä ja kattava valikoima. kauppa on siisti ja jokaisella käytävällä mahtuu kävelemään vaikka sisarusrattaillakin!
Parkkitilaa on varmasti jokaiselle, joko ylä tai ala parkissa.

Edullinen, Hyviä tarjouksia, Hyvät parkkitilat Erinomainen
9
Heidi R.

Vantaan Porttipuistossa sijaitseva Tarjoustalo. Kehä kolmosen varrella, paljon parkkitilaa. Iso liiketila ja kauppa, josta löytyy melkein kaikki. Hinnatkaan ei päätä huimaa ja useimmiten myös hyviä tarjouksia.

Edullinen, Hyviä tarjouksia, Hyvät parkkitilat Hinta kohdallaan
8
Leena K.

Runsas valikoima mm. tekstiileitä, kodin pientavaraa, sisustuskrääsää, leluja, kemikaaleja, vähän myös elintarvikkeita. Aina paljon tarjouksia ja normaalihinnatkin kohtuulliset. Tavaroiden laatu vaihtelee, halvimmat tuotteet vähän niin ja näin. Henkilökuntaa näkee lähinnä vain kassalla. Parkkipaikkoja paljon oven edessä, muuten kuin autolla huono tulla.

7
Ville L.

Avara, tilava ja valoisa myymälä. Tarjolla on vaatteita, elintarvikkeita, elektroniikkaa ja kodin huonekaluja. Usein tarjouksia. Parkkitilaa runsaasti.

9
Matti K.

Tässä tarjoustalossa on mukava henkilökunta ruuhka-aikana nopea palvelu jos jotakin tavaraa ei hei löydä ystävällinen henkilökunta auttaa nopeasti ja neuvoo tavaran käytössä myymälä on iso mut hyvässä järjestyksessä myymälä on myös siisti ei roskia lattialla suosittelen

10
Elina H.

Porttipuiston Tarjoustalo on iso ja siisti. Kaupassa riittää tilaa ja tavaraa, vaikka tavaraa onkin paljon, käytävät ovat miellyttävän tilavat. Täällä on myös melko kattava kuivaruokaosasto. Sekin on iso, eikä vain muutamia lavoja satunnaisia tarjoustuotteita, ja tavarat ovat suurimmaksi osin kunnon hyllyillä.

Kassoilla sen sijaan on ollut aina välillä pientä ongelmaa korttien toimivuuden kanssa.

Parkkipaikka on riittävä, mutta pois ajo on hieman vaarallinen näkyvyyttä peittävän betoniseinän takia.

Edullinen Hinta kohdallaan
8

Miksi juuri tänne?

1. Edullinen
2. Hyvät parkkitilat
3. Hyviä tarjouksia

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta