3,8 Helsingin Rakennerappaus Oy, Vantaa

Asiakkaiden mielestä Rakennuspalvelut-kategorian 18. paras yritys Vantaalla
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Eija P.

Yritys mainostaa itseään luotettavana. Yritys aloitti taloyhtiössämme viime kesänä v. 2013 parvekkeiden kunnostusremontin sekä ikkunapuitteiden maalaukset talon ulkopuolelta. Remontti kesti yli puoli vuotta, ja valmista ei tullut, koska työmiehet kävivät vain silloin tällöin. Työn jälki oli huonoa. Parvekkeiden laudoissa käytettiin kakkosluokan lautoja, joissa oli reikiä ja halkeamia. Parvekkeiden laudoitukset ovat osittain miten sattuu. Parvekkeiden lattioihin laitettiin vääränlainen valu. Ikkunapuitteiden maalaus tehtiin puitteiden lisäksi ikkunoihin, ja jälki oli suttuista. Ohjaus ja valvonta eivät toimineet, työntekijät eivät olleet ammattilaisia eikä heillä ollut sähköisiä työvälineitä, vaan käsisahoilla sahasivat, ja jälki oli sen mukaista. Aikataulu petti ja yrityksestä ei vastattu yhteydenottopyyntöihin. Nyt on kesä 2014 ja remontti ei ole valmis vieläkään. Yleensä reklamointitapaukset hoidetaan nopeasti ja laadulla, tässä yrityksessä ei. Valitettavasti en voi suositella kenellekään tätä yritystä.

0

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta