6,1 Korson apteekki, Vantaa

Asiakkaiden mielestä Apteekki-kategorian 8. paras yritys Vantaalla
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Sonja M.

Henkilökunta oli ystävällistä ja farmaseutti avulias, vastasi kysymyksiini ja neuvoi sekä auttoi oikean lääkeyhdisteen valitsemisessa ja kävi vielä käyttöohjeet läpi (asia oli arkaluontoinen joten arvostan). Aukioloaikojen pituudesta plussaa. :) Tuli sellainen olo, että tuolla uskaltaa käydä uudemmankin kerran.

9
Seija V.

Hyvät palvelut, valikoimat ja Aukioloajat!

7
Kirsi A.

Kävin hakemassa 85v äitini lääkkeitä,jotka lääkeri oli luvannut laittaasähköisesti,kas vaan eipä ollut.Varsin ystävällinen farmaseutti lupasi soittaa perää ja selvittää asian tämä ei viennyt kuin jonkun minuutin minkä joutu odottamaan ennen kuin vastattiin puhelimeen,lääkeriä ei saatu kiinni,mut tämä farmaseutti lupasi selvittää asian ja laittaa viesti puhelimeeni heti kun asia on selvä ja näin tapahtui noin tunnin päästä tuli viesti et lääkkeet on haettavissa.
Eihän se farmaseutin vika kun lääkeri mokaa,kiitos hyvästä palvelusta.Kirsi

10
Jenni L.

Kävin hakemassa sairaalle isoäidilleni lääkkeitä 3-vuotiaan poikani kanssa hellepäivänä. Reseptissä oli jokin ongelma ja farmaseutti lähti puhelimitse selvittämään asiaa. 20 min. Odotettuamme poikani sanoi, että pitää päästä vessaan. Olen itse 7:llä kuulla raskaana ja olo alkoi olla kuumassa apteekissa tukala. Kysyin viereiseltä virkailijalta "anteeksi. Pääseekö täällä käymään vessassa?" Vastaus oli ERITTÄIN tyly "ei pääse" ilmoitin kovaan ääneen, että kertoisi. Kollegalleen joka on ollut jo tovin ties missä, että me lähdemme nyt etsimään wc:tä korsosta. Kävimme viereisessä kotipizzassa ja palasimme takaisin oli meitä palvellut vanhempi farmaseutti tullut takaisin. Poikani kiemurteli taas ja kysyin ptääkö mennä? sanoi farmaseutti: "kyllä voitte mennä taakse vessaan" vissiin naamasta kiinni kuka pääsee ja kuka ei. Jäi huono maku koko paikasta eikä ollut ensimmäinen kerta.

2
Maria M.

Ihan uskomaton paikka! Hain täältä lääkkeitä syöpäsairaalle äidilleni. Jatkuvasti heillä ei ollut näitä lääkkeitä, kun ovat niin kalliita. Sanoin, että äitini käyttää niitä jatkuvasti, kuten resepteistä näkyi. Sitten sovittiin, että he pitävät äitiäni varten lääkkeitä varastossa, han apteekkarilta tuli sähköpostilla vastaus ja hän vakuutti, että näin on. Vaan kuinkas sitten kävikään. Kerran tai kaksi oli ja sitten alkoi jälleen sama kommentointi, ettei näin kalliita lääkkeitä heillä pidetä. Menin apteekkarin viesti printanttuna mukanani apteekkiin, muttei semmoisella ollut mitään merkitystä. Jostain syystä asioimme nyt ihan muussa apteekissa.

1

Kiitos ja onnea,

ensimmäinen arviosi on talletettu palveluun! Olet nyt virallisesti mukana auttamassa muita löytämään kiinnostavimpia yrityksiä ympäri Suomen. Kirjoita vielä kaksi arviota ja pääset näkemään kuinka montaa ihmistä arviosi on auttanut.

Arviosi päivitetään sivustolle hetken kuluttua.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Siirry takaisin yrityksen Osuma-sivulle.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}


3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta