6,9 Korson apteekki, Vantaa

Asiakkaiden mielestä Apteekki-kategorian 8. paras yritys Vantaalla
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Parhaat kiitokseni apteekkarille erinomaisesta palvelusta puhelinreseptin hankinnassa. Olen todella iloinen hyvästä palvelusta maanantaina 22.6.

Ystävällisin terveisin
Sylvia Kaitila

Ammattitaitoista palvelua, Kattavat valikoimat, Ystävällinen henkilökunta
10
Jouni V.

Korson ainoa apteekki sijaitsee junaradan länsipuolella hyvällä paikalla. Apteekkiin on helppo tulla joka suunnasta, parkkipaikkojakin on melko paljon. Tilat ovat tilavat ja siistit. Henkilökunta on asiantuntevaa ja ystävällistä. Monesti paljon asiakkaita, mutta jonotusajat eivät ole pitkiä, koska henkilökuntaa on tarpeeksi.

9
Sonja M.

Henkilökunta oli ystävällistä ja farmaseutti avulias, vastasi kysymyksiini ja neuvoi sekä auttoi oikean lääkeyhdisteen valitsemisessa ja kävi vielä käyttöohjeet läpi (asia oli arkaluontoinen joten arvostan). Aukioloaikojen pituudesta plussaa. :) Tuli sellainen olo, että tuolla uskaltaa käydä uudemmankin kerran.

9
Seija V.

Hyvät palvelut, valikoimat ja Aukioloajat!

7
Kirsi A.

Kävin hakemassa 85v äitini lääkkeitä,jotka lääkeri oli luvannut laittaasähköisesti,kas vaan eipä ollut.Varsin ystävällinen farmaseutti lupasi soittaa perää ja selvittää asian tämä ei viennyt kuin jonkun minuutin minkä joutu odottamaan ennen kuin vastattiin puhelimeen,lääkeriä ei saatu kiinni,mut tämä farmaseutti lupasi selvittää asian ja laittaa viesti puhelimeeni heti kun asia on selvä ja näin tapahtui noin tunnin päästä tuli viesti et lääkkeet on haettavissa.
Eihän se farmaseutin vika kun lääkeri mokaa,kiitos hyvästä palvelusta.Kirsi

10
Jenni L.

Kävin hakemassa sairaalle isoäidilleni lääkkeitä 3-vuotiaan poikani kanssa hellepäivänä. Reseptissä oli jokin ongelma ja farmaseutti lähti puhelimitse selvittämään asiaa. 20 min. Odotettuamme poikani sanoi, että pitää päästä vessaan. Olen itse 7:llä kuulla raskaana ja olo alkoi olla kuumassa apteekissa tukala. Kysyin viereiseltä virkailijalta "anteeksi. Pääseekö täällä käymään vessassa?" Vastaus oli ERITTÄIN tyly "ei pääse" ilmoitin kovaan ääneen, että kertoisi. Kollegalleen joka on ollut jo tovin ties missä, että me lähdemme nyt etsimään wc:tä korsosta. Kävimme viereisessä kotipizzassa ja palasimme takaisin oli meitä palvellut vanhempi farmaseutti tullut takaisin. Poikani kiemurteli taas ja kysyin ptääkö mennä? sanoi farmaseutti: "kyllä voitte mennä taakse vessaan" vissiin naamasta kiinni kuka pääsee ja kuka ei. Jäi huono maku koko paikasta eikä ollut ensimmäinen kerta.

2
Maria K.

Ihan uskomaton paikka! Hain täältä lääkkeitä syöpäsairaalle äidilleni. Jatkuvasti heillä ei ollut näitä lääkkeitä, kun ovat niin kalliita. Sanoin, että äitini käyttää niitä jatkuvasti, kuten resepteistä näkyi. Sitten sovittiin, että he pitävät äitiäni varten lääkkeitä varastossa, han apteekkarilta tuli sähköpostilla vastaus ja hän vakuutti, että näin on. Vaan kuinkas sitten kävikään. Kerran tai kaksi oli ja sitten alkoi jälleen sama kommentointi, ettei näin kalliita lääkkeitä heillä pidetä. Menin apteekkarin viesti printanttuna mukanani apteekkiin, muttei semmoisella ollut mitään merkitystä. Jostain syystä asioimme nyt ihan muussa apteekissa.

1

Miksi juuri tänne?

1. Ammattitaitoista palvelua
2. Kattavat valikoimat
3. Ystävällinen henkilökunta

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta