Shell Vantaa Ruskeasanta, Vantaa

Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Kannattaa välttää
"Rusan Shelli" kuuluu varmasti kävijämäärältään Suomen suurimpiin. Pumpuilla se ei ole ongelma, tankkaamaan pääsee usein heti. Sisälle jos mielii, parkkipaikan löytäminen voi olla välillä hieman ongelmallista. Nuoriso (amikset) nimittäin parveilee autoineen ympäri pihaa niin, että välillä jo pelkkä liikkuminen on vaikea, puhumattakaan parkeerauksesta. Välillä tuntuu, että kaikki Etelä-Suomen Volvot on koottu samaan riviin. Pelikoneilla pörräävät alaikäiset tulvivat ajoittain lähes ulko-ovelle asti. Henkilökunta on kuitenkin ihan ystävällistä. Ruokalista on ihan hyvä ja ulkona useampi käsinpesupaikka.

Auki 24 h
3

Miksi juuri tänne?

1. Auki 24 h

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos ja onnea,

ensimmäinen arviosi on talletettu palveluun! Olet nyt virallisesti mukana auttamassa muita löytämään kiinnostavimpia yrityksiä ympäri Suomen. Kirjoita vielä kaksi arviota ja pääset näkemään kuinka montaa ihmistä arviosi on auttanut.

Arviosi päivitetään sivustolle hetken kuluttua.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Palaa takaisin muihin arvioihin


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}


3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta