5,8 Terveystalo Myyrmäki, Vantaa

Asiakkaiden mielestä Terveyspalvelut-kategorian 5. paras yritys Vantaalla
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Mikko P.

En tiedä mihin suuntaan taso on kulkenut nyt kun yritys tuli osaksi Terveystaloa. Kävin silloin kun nimi oli vielä Vantaan lääkärikeskus. Kärsin unettomuudesta, olen koko ikäni kärsinyt siitä, joskus asian kanssa voi elää, joskus taas vaiva on niin vaikeasti hallittava, että se vaatii hoitoa. Julkisen jonot kun olivat pitkiä, tänne eksyin ihan Google-haun perusteella.

Vastaanotolla sain tympeältä naislääkäriltä kuulla, että kärsin unettomuudesta koska olen huono ihminen ja lääkäri myös kertoi että häntä itseään ei vaivaa unettomuus. Onko tämä asiakaspalvelua? Ei mielestäni. Lisäksi lääkäri mutisi jotain pitemmästä hoitosuhteesta (tarkoittaa, etten ole riittävästi kantanut rahaa taloon) ja niin pois päin. Jonkunlaisen pillerireseptin sain, vaikkei lääkäri olisi mielellään halunnut vastata sivuvaikutuksia koskeviin lisäkysymyksiin.

Käynti jäi luonnollisesti viimeiseksi ja onnekseni melatoniini on nykyisin reseptivapaata. Ja toimii minulla. Tuolloinhan tilanne oli vielä, että melatoniinia sai vain Yliopiston Apteekin "merkittömänä" lääkkeenä, joka tarkoittaa myös että lääkärit eivät saa lääkeyhtiöiltä provikkaa määrätyistä resepteistä. Ehkäpä euron kuvat kiiltelivät lääkärin silmissä siihen malliin, ettei asiakaspalvelu ja potilaan etu kiinnostanut.

4

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta