1,2 Martim Tmi, Tuusula

Asiakkaiden mielestä Autoliike-kategorian 10. paras yritys Tuusulassa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Niko J.

Myyty auto ei vastannut ostettua autoa, välttäisin lafkaa kuin ruttoa.

0
Mikko P.

Kävin heillä yhtä autoa koeajamassa. Nettiauton ilmoituksessa mainittu huoltokirja oli tyhjää täynnä 30 tonnin jälkeen, ilmoituksessa oli jäänyt mainitsematta että auto oli tuotu Luxemburgista ja paikan päälle renkaat oli ilmeisesti ajettu savilätäkköön jottei sileä kulutuspinta näkyisi. Paras oli kun auto ei meinannut ensin ajonestolaitevian vuoksi lähteä käyntiin.

Ei tullut ostettua ja jäi sellainen stereotyyppisen käytettyjen autojen kauppiaan kuva toiminnasta.

2
Markus K.

ostin sieltä auton tammikuussa ja sain sen omiin nimiini vasta 25.05.2014. rahoitus yhtiö omisti sen auton edelleen kun se automyyjä oli kuulemma laimin lyönyt maksu erät rahoitus yhtiö omistaisi edelleenkin sen auton jos en olisi soittanut sinne ja kysynyt mikä on tämän homman nimi. jouduin ostamaan siihen autoon saman tien uuden akun ja säädätttämään ohjaus kulmat ja se myyjä lupasi maksaa ne jutut mutta ei sitten maksanutkaan. siihen autoon kuuluu rättikatto enkä ole saanut sitä vieläkään kokonaan . älkää ostako siitä liikkeestä autoa ettei tule samanlaisia ongelmia siellä osataan valehdella ja antaa tyhjiä lupauksia. lakimies sanoi että se myyjä teki rikoksen kun myi minulle toisen omistaman auton. Sieltä liikkeestä tuli minulle sähköpostia ettei se asia kuulu heille vaikka ostin auton sieltä

Ylihinnoiteltu
0
Tuomo L.

Huijariyritys, ei pidä lupauksiaan. Välttäkää asioimasta.

0
Amanda C.

VAROKAA KYSEISTÄ AUTOLIIKETTÄ!!!!

Ostimme Tammikuussa 2013 auton kyseisestä liikkeestä. Sanoivat että katsastus voimassa, auto hyvässä kunnossa, moottori kestää vielä niin kauan ettei meidän omistuksessa varmasti tule ajankohtaiseksi siitä murehtiminen ja kuullemma akku kestää niin kuin näkyy kun kylmällä helposti starttaa.

Seuraavana päivä auto ei enää startannu, ladattiin akku, ei auta. Ostettiin uusi akku, seuraavana päivänä akku taas tyhjä. Myyjät eivät suostuneet korvaamaan mitään ja eivät ottaaneet mitään vastuuta tapahtumista.

Autokorjaamolla sitten huomattiin että vanhat p**** öljyt ja laturirikki ja ilmasuodatin rikki.

VAROKAA TÄTÄ LIIKETTÄ!!!

0

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta