1,3 Martim Tmi, Tuusula

Asiakkaiden mielestä Autoliike-kategorian 8. paras yritys Tuusulassa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Markus K.

ostin sieltä auton tammikuussa ja sain sen omiin nimiini vasta 25.05.2014. rahoitus yhtiö omisti sen auton edelleen kun se automyyjä oli kuulemma laimin lyönyt maksu erät rahoitus yhtiö omistaisi edelleenkin sen auton jos en olisi soittanut sinne ja kysynyt mikä on tämän homman nimi. jouduin ostamaan siihen autoon saman tien uuden akun ja säädätttämään ohjaus kulmat ja se myyjä lupasi maksaa ne jutut mutta ei sitten maksanutkaan. siihen autoon kuuluu rättikatto enkä ole saanut sitä vieläkään kokonaan . älkää ostako siitä liikkeestä autoa ettei tule samanlaisia ongelmia siellä osataan valehdella ja antaa tyhjiä lupauksia. lakimies sanoi että se myyjä teki rikoksen kun myi minulle toisen omistaman auton. Sieltä liikkeestä tuli minulle sähköpostia ettei se asia kuulu heille vaikka ostin auton sieltä

Ylihinnoiteltu
0
Tuomo L.

Huijariyritys, ei pidä lupauksiaan. Välttäkää asioimasta.

0
Amanda C.

VAROKAA KYSEISTÄ AUTOLIIKETTÄ!!!!

Ostimme Tammikuussa 2013 auton kyseisestä liikkeestä. Sanoivat että katsastus voimassa, auto hyvässä kunnossa, moottori kestää vielä niin kauan ettei meidän omistuksessa varmasti tule ajankohtaiseksi siitä murehtiminen ja kuullemma akku kestää niin kuin näkyy kun kylmällä helposti starttaa.

Seuraavana päivä auto ei enää startannu, ladattiin akku, ei auta. Ostettiin uusi akku, seuraavana päivänä akku taas tyhjä. Myyjät eivät suostuneet korvaamaan mitään ja eivät ottaaneet mitään vastuuta tapahtumista.

Autokorjaamolla sitten huomattiin että vanhat p**** öljyt ja laturirikki ja ilmasuodatin rikki.

VAROKAA TÄTÄ LIIKETTÄ!!!

0

Kiitos ja onnea,

ensimmäinen arviosi on talletettu palveluun! Olet nyt virallisesti mukana auttamassa muita löytämään kiinnostavimpia yrityksiä ympäri Suomen. Kirjoita vielä kaksi arviota ja pääset näkemään kuinka montaa ihmistä arviosi on auttanut.

Arviosi päivitetään sivustolle hetken kuluttua.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Siirry takaisin yrityksen Osuma-sivulle.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}


3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta