3,8 Annen Kangastori, Tuusula

Asiakkaiden mielestä Vaatteiden valmistus-kategorian paras yritys Tuusulassa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Liisa I.

Tekevät töitä pimeesti läheskään kaikista stoksista ei saa virallista kuittija ainostaan jonkun muistilapun jos maksaa jonkun vaateen valmistuksen etukäteen. Annella paljon harmaantaluden alihankkijoita.
Samoilla periaareilla toimii Rajamäessä ompeluliike minkä nimi taisi olla jos en väärin muista niin Rajamäen väri ja sisustus ja kuitenkin siellä tehdään Romaneiden vaateita , joista ei tosijaankaan paljoin kuitteja heru edes suurella pyytämisellä, muutenkin todella epämääränen paika ei tiedä kuka on henkilökuntaa kuka asijakas, kun Romanit ovat ottaneet koko putiikin oleskelu paikakseen, ja auttavat Millaa ompelemalla millon pitsijä millon neppareita ja Milla heille pienen maksun siittä antaa mutta mitä todennäköisemmin ilman verokorttija tekevät töitä Milla Saranevalle siellä Rajamäen väri ja sisustus liikeessä. Ois kiva tietää miksi verottaja ei puutu tähän asijaan.

0

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta