Annen Kangastori, Tuusula

Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Tekevät töitä pimeesti läheskään kaikista stoksista ei saa virallista kuittija ainostaan jonkun muistilapun jos maksaa jonkun vaateen valmistuksen etukäteen. Annella paljon harmaantaluden alihankkijoita.
Samoilla periaareilla toimii Rajamäessä ompeluliike minkä nimi taisi olla jos en väärin muista niin Rajamäen väri ja sisustus ja kuitenkin siellä tehdään Romaneiden vaateita , joista ei tosijaankaan paljoin kuitteja heru edes suurella pyytämisellä, muutenkin todella epämääränen paika ei tiedä kuka on henkilökuntaa kuka asijakas, kun Romanit ovat ottaneet koko putiikin oleskelu paikakseen, ja auttavat Millaa ompelemalla millon pitsijä millon neppareita ja Milla heille pienen maksun siittä antaa mutta mitä todennäköisemmin ilman verokorttija tekevät töitä Milla Saranevalle siellä Rajamäen väri ja sisustus liikeessä. Ois kiva tietää miksi verottaja ei puutu tähän asijaan.

0

Kiitos ja onnea,

ensimmäinen arviosi on talletettu palveluun! Olet nyt virallisesti mukana auttamassa muita löytämään kiinnostavimpia yrityksiä ympäri Suomen. Kirjoita vielä kaksi arviota ja pääset näkemään kuinka montaa ihmistä arviosi on auttanut.

Arviosi päivitetään sivustolle hetken kuluttua.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Palaa takaisin muihin arvioihin


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}


3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta