Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 72 200 rehellistä arviota.
8,1/10 9 arviota

Motonet Turku

Asiakkaiden mielestä Autotarvikkeet-kategorian 5. paras yritys Turussa

Tätä mieltä asiakkaat ovat:

Säde A.
3 kuukautta sitten
9

Loistava palvelu.

Jopa minulle (joka en ole niin asiantunteva autoasioissa) selitetään tarvittaessa vaikka sen rautalangan avulla asiat kysyttäessä. Palvelu on aina asiantuntevaa ja henkilökohtaista jonosta huolimatta. Jono kuitenkin liikkuu ripeästi suht nopean asiakaspalvelun ansiosta eikä koskaan ole yritetty myydä ilmaa.

Monipuolinen valikoima, Asiantunteva henkilökunta

Hinta kohdallaan

Sari L.
4 kuukautta sitten
9

Mainio paikka löytää muutakin kuin autotarvikkeita.

Ystävällisen palvelun avustuksella Jolupukin pakettiin tuli ostettua savustuspönttö ja muutakin jouluun liittyvää sisustustarviketta. Motonetillä on myös mainio kanta-asiakas palvelu jonka voi aktivoida vaikka ajokorttinsa viivakoodilla tunnistettavaksi. Ei siis taas lisää niitä muovikortteja kukkaroa täyttämään. Tulen taatusti uudelleen kun tulee tarvetta löytää vaikka lahja miesväelle. Naisasiakkaita ei tosin liikkeessä paljoa ollut. Sinne vaan kaikki naisetkin rohkeasti tutustumaan laajaan valikoimaan. Pisteen laskee vain liikkeen ehkä hiukan erillään muusta oleva sijainti.

Monipuolinen valikoima, Asiantunteva henkilökunta

Hinta kohdallaan

Heikki V.
5 kuukautta sitten
10

Monipuolinen auto- ja tee se itse miehen tavaratalo.

Homma toimi hyvin vanhoissa tiloissa vaikka parkkipaikka oli ahdas. Uudet toimitilat, joita ohikulkija ei voi olla huomaamatta, ovat erinomaiset suurine valikomineen. Opasteet hyllyjen päissä ovat nykyaikaa ja henkilökunta opastaa tarvittaessa. Parkkialue ansaitsee kiitosta kaksine sisäänkäynteineen ja riittävän leveiden pysäköintiruutujen takia. tavaravalikoimaa riittää ja varaosapuolen henkilöstö osaa asiansa. Yksi alan johtavia yrityksiä.

Täyden palvelun talo, Hinta-laatusuhde kunnossa, Asiantunteva henkilökunta

Hinta kohdallaan

Taavi T.
2 vuotta sitten
8

Turun Pläkkikaupungissa sijaitseva motonet on Puuhastelevan mekka.

Oli sitten projektinasi korjata vanha corollasi tai sitten tehdä unelmien kalastusreissu aurajokeen kannattaa tänne pistäytyä.

Motonet myy varaosia hurjan suurella valikoimalla eri kulkuneuvoihin ja osaavat myyjät löytävät koneen kautta varmasti oikean osan. Perus varaosat kuten sulat, akut ja öljynsuodattimet voi itse etsiä siellä olevista sopivuus listoista.

Liikkeestä löytyy myös kaikkea kalastus tarvikkeista lähtien sähkölamppuun ja prätkä varusteisiin joten jos jotain siihen suuntaan tarvitset sitä löytyy.

Palvelu on ystävällistä ja tuoteiden tuntemus on hyvällä saralla.

Monipuolinen valikoima, Hinta-laatusuhde kunnossa, Asiantunteva henkilökunta

Hinta kohdallaan

Topi V.
2 vuotta sitten
8

Laajat valikoimat auton huoltoon liittyviä tuotteita sekä merkkikohtaisia

varaosia.
Motonetistä varaosat ovat helposti löydettävissä hyllyiltä omin avuin luetteloiden avulla, mutta lisäksi liikkeestä löytyy asiantuntevaa ja palvelevaa henkilökuntaa, joka auttaa tarvittaessa.
Autoilun lisäksi tuotevalikoimaan kuuluu kattava kalastusosasto, josta saat perus virpat ja vieheet mukaan vaikkapa mökille, mutta myös erikoisempia kalastustuotteita löytyy kaupan hyllyiltä.
Motonetistä löytyy myös muuta viihdykettä automatkoille, kuten cd- ja dvd-levyjä sekä pientä naposteltavaa.

Monipuolinen valikoima, Erikoistuotteita, Asiantunteva henkilökunta

Hinta kohdallaan

Jari V.
2 vuotta sitten
8

Kunnon kauppa rakentelijoille,

auton huoltoon sekä kodin työkalupakin tarvikkeiden hankintaan. Kiitosta saa myös laajahko kalastustarvikeosasto. Kauppiaalta löytyy selvästi asiantuntemusta, sillä valikoimiin kuuluu myös taimenen kalastajan arvovieheitä eli Truttia. Kyseiset vieheet löytyvät sitten lasivitriinistä, jos myyjä suu pyöreänä ei osaa neuvoa oikean vieheen luo. Myymälätila on jaettu ikään kuin kahteen osaan, joista jälkimmäisestä löytyy mm. autonlaittoon soveltuvia tuotteita. Kassat ja sisäänkäynnin käsittävä ensimmäinen osa puolestaan tarjoaa kodin tuotteita, kalastustarvikkeet, työkaluja ja heräteostokseksi sopivaa pikkupurtavaa. Parkkipaikka on hieman ahdas ja pullonkaula odottaa yleensä heti portin sisäpuolella siinä neljän, viiden maissa.

Monipuolinen valikoima

Hinta kohdallaan

Atte K.
2 vuotta sitten
8

Tavaraa todellakin löytyy.

Motonetiin kun menee, niin voi olla melkein varma että mukaan tarttuu jotakin heräteostoksia. Erilaista tavaraa on todella runsaasti laidasta laitaan ja bonuksena kaikenlaista pientä kivaa, johon ei muualla törmää. Auton varaosia on ihan hyvä valikoima ja saatavuuden tarkastaa netistä ennen kuin menee paikan päälle. Ainoana haittapuolena on hieman syrjäinen sijainti mutta ei sekään mikään ongelma todellisuudessa ole. Parkkipaikalla on aina riittänyt tilaa siten, että auton on saanut melkein oven eteen.

Monipuolinen valikoima, Hinta-laatusuhde kunnossa

Hinta kohdallaan

Pekka K.
2 vuotta sitten
9

Jos täältä et löydä,

niin sitten et tarvitse etsimääsi ;) Pikkuisen "syrjässä" sijaitseva liike, jonka ainoa heikko kohta on pieni ja tukkoinen parkkipaikka. Muuten pelkkää plussaa! Valikoimat on uskomattomat ja monet pikkujutut on selkeästi edullisempia kuin muualla, esim osa työkaluista, liuottimet, kalastusvälineet. Kalastukseen liittyvät tavarat on hyvin esillä ja valikoimaa on enemmän kuin riittävästi, siitä iso kiitos! Autoiluun liittyvää tavaraa on myös hyvin tarjolla ja ei niidenkään kohdalla hintalappu aiheuta shokkia. En tiedä mistä johtuu, mutta kassalla hymy on kateissa henkilökunnalta?

Monipuolinen valikoima, Hinta-laatusuhde kunnossa

Erinomainen

Pikaiset kommentit

2
Osien kirjo hirveä kiinalaisia harakiriosia suurinosa vaihto ja palautus hyvin vaikeaa myyjien asiantuntemus heikko että ei nyt ihan mikään järkikauppa
Petteri A.
2 kuukautta sitten

Miksi juuri tänne?

Onko näin?

 1. 1 7 Monipuolinen valikoima Arvioi
 2. 2 5 Asiantunteva henkilökunta Arvioi
 3. 3 4 Hinta-laatusuhde kunnossa Arvioi
 4. 4 1 Erikoistuotteita Arvioi
 5. 5 1 Täyden palvelun talo Arvioi

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä?

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Turun TOP 3 (Autotarvikkeet)

 1. Suomen Laaturengas Oy 1
  8,9
  Vanha Littoistentie 10
 2. Kaerlan Kumi Oy 2
  8,6
  Autokatu 9-10
 3. Rengas Turku Oy 3
  8,3
  Vanha Hämeentie 134
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä Motonet Turku