Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 72 200 rehellistä arviota.
8,6/10 4 arviota

Akateeminen Kirjakauppa

Asiakkaiden mielestä Kirjakauppa-kategorian 5. paras yritys Turussa

Tätä mieltä asiakkaat ovat:

Kim L.
8 kuukautta sitten
10

Turun maineikkain sekä palvelultaan,

että tarjonnaltaan paras kirjakauppa. Aikakauslehtien sekä sanomalehtien valikoima on paras mahdollinen kattaen eri harrastuksien omat lehtijulkaisut. Kaunokirjallisuus sekä koulukirjat ovat täydellisesti tarjolla. Mitä ei löydy hyllystä,niin se pyritään asiakkaalle tilaamaan. Ja tämä palvelu todella toimii. Täällä on usein eri kirjailijoiden esittelytilaisuuksia jotka ovat todella suosittuja. Mahdollisuus myös siis saada omistuskirjoitus kirjailijan kirjaan. Myös askarteluosasto on kattava. Asiakaspalvelu on erittäin hyvää joka osa-alalla. Suosittelen!

Johanna N.
1 vuosi sitten
8

Erinomaisella paikalla sijaitseva kirjakauppa.

keskellä Hansaa Stockmannin vieressä. Todella hyvät valikoimat. Suoraan hyllystä on löytynyt kaikki haluamani kirjat. Aika harvoi tulee kyllä käytyä kun kirjastokin on keksitty :). Lahjaksi olen lähinnä ostellut. Palvelu ja tietotaso kirjoista kokealla ja paljon parempi kun viereisessä suomalaisessa kirjakaupassa.

Arto M.
1 vuosi sitten
8

Kivasti stockmanninn kanssa samoilla huudeilla.

Kaikki pidetään selkeässä järjestyksessä ja omilla paikoillaan. Palvelussakaan ei ole ollut mitään valittamista. Löytyy aina uutuuskirjatkin ja ei tarvitse kuunnella ei oota. Hintatasoakin voidaan pitää vähintäänkin kohtuullisena kun se suhteuttaa palveluun, valikoimaan ja sijaintiin.

Terhi M.
2 vuotta sitten
9

Akateeminen kirjakauppa on lempikirjakauppani!

Kirjakaupassa olevat kirjat ovat selkeästi lajiteltu hyllyihin, joten haluamansa kirja on helppo löytää. Siellä on myös hyvä valikoima muita paperituotteita, ja löydän sieltä aina haluamani tuotteen. Henkilökunta on ystävällistä ja avuliasta. Ehdotonta plussaa on se, että voin tilata tuotteen kotoa netin kautta ja noutaa sen kirjakaupasta. Viime kerralla tilausaika tosin oli pidempi kuin luvattiin. Ei siis kannata jättää tilausta viime tippaan, jos haluaa saada tuotteen jonain tiettynä päivänä. Nykyään en enää edes käy missään muissa kirjakaupoissa, koska Akateeminen Kirjakauppa on niin selkeä ja hyvä kauppa.

Kattava valikoima, Uutuustuotteita, Laaja valikoima paperitavaroita

Hinta kohdallaan

Miksi juuri tänne?

Onko näin?

 1. 1 1 Kattava valikoima Arvioi
 2. 2 1 Laaja valikoima paperitavaroita Arvioi
 3. 3 1 Uutuustuotteita Arvioi

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Turun TOP 3 (Kirjakauppa)

 1. Pieni Kirjapuoti 1
  9,3
  Yliopistonkatu 26
 2. Sammakon Kirjakauppa 3
  8,9
  Kauppiaskatu 3
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä Akateeminen Kirjakauppa

Akateeminen Kirjakauppa

Lisäyhteystiedot

Akateeminen Kirjakauppa
09 121 9998