Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 72 200 rehellistä arviota.
7,8/10 19 arviota

Teerenpeli Turku

Asiakkaiden mielestä Baari-kategorian 55. paras yritys Turussa

Tätä mieltä asiakkaat ovat:

Kim L.
8 kuukautta sitten
10

Tunnelmallinen ja tasokas seurusteluravintola Kauppatorin laidalla.

Juomavalikoimaan on panostettu. Lukuisia harvinaisempia siidereitä ja oluita on tarjolla kohtuulliseen hintaan. Pientä syötävää on myös tarjolla koko illan. Suurena plussana on asiakas wlan joka etenkin turusteille merkittävä asia. Henkilökunta on erinomaista ja heitä on aina riittävästi töissä. Mielestäni tämä ravintola on omalla sektorillaan kenties kaupungin paras. Suosittelen!

Eero S.
10 kuukautta sitten
9

Menimme perheeni kanssa viime kesällä teatteriesityksen jälkeen

sunnuntaina lasillisille ja oli mukava ja rauhallinen paikka. Baarimikko oli ammattitaitoinen sekä plussana oli ruoat mitä saimme tilattua vielä pikkutunneille asti. Kanssaihmiset olivat siistejä sekä muutenkin saimme kuvan, että paikka on trendikäs.( ei pulsuja)

Johannes L.
10 kuukautta sitten
8

Teerenpelin viski oli yllättävän hyvää ja heidän omat oluet ovat

ehdottomasti maistamisen arvoisia. Sijaitsee "arvokkaalla" paikalla Kauppatorin kupeessa, Eerikinkadun ja Kauppiaskadun kulmalla sijaitsevassa legendaarisessa kulmatalossa. Kyseessä siis vanha, kulttuurihistoriallisesti merkittävä rakennus, joka takaa loistavan miljöön oluen siemailulle.

Joonas T.
2 vuotta sitten
10

Oman panimon tuotteet on todella maukkaita,

tunnelma on rauhallinen ja istumatilaa on runsaasti. Saa olla omassa rauhassakin, jos etsii sopivan pöydän - mutta voi tulla myös näytille jos jää heti ensimmäiseen tilaan.

Suosittelen myös maistamaan keittiön lämmintä ja kylmää tapas-lautasta. Molemmat ovat erinomaisia, joskin erilaisia keskenään :)

Palvelu on aina ollut ystävällistä ja tarvittaessa saat myös vinkkejä oluiden ja siidereiden ihmemaailmaan. Allekirjoittaneen suosikiksi on muodostunut Teerenpelin oma vehnäolut Vauhtiveikko!

Rentoutumaan töiden jälkeen, Paras olutvalikoima

Hinta kohdallaan

Antti K.
2 vuotta sitten
7

Hyvää olutta ja hyviä voileipiä,

palvelu myös useimmiten hyvin reipasta. Teerenpelin vahvuus ovat ehdottomasti omat panimotuotteet, saatavilla on useita laadukkaita oluita ja siidereitä - unohtamatta marjasnapseja. Talon viskiin en ole vielä ainakaan tykästynyt, siinä mielestäni ei laatu kohtaa hintaa. Suosikkikesäjuomani on talon panimosta peräisin oleva sitruunajuoma. Voileivät
ovat runsaita ja maukkaita. Joskus olen havainnut, että paikalla ei ole tarpeeksi henkilökuntaa ja ruuan tulo kestää luvattoman kauan.

Paras olutvalikoima

Hinta kohdallaan

Tony S.
2 vuotta sitten
0

Eilen oli kyllä oikea Teerenpelin pohjanoteeraus.

Palvelu oli töykeää ja tilattuamme ruuat näiden saapuminen kesti tuhottoman kauan (40 min odottelu parin grillivoileivän vuoksi?). Juomat sentään saimme heti ja niissä ei ollut mitään vikaa mutta ruokien vihdoinkin saavuttua ja niitä maistettuamme tajusimme, että esitteessä "legendaarisiksi" voileiviksi kehutut tekeleet olivat varmasti ansainneet legendaarisen statuksensa jonkin muun kuin maun ansiosta.

Hienot puitteet mutta en voi rehellisesti suositella paikkaa ainakaan pikkunaposteluun.

Ylihinnoiteltu

Maria H.
2 vuotta sitten
8

Hyvä illanviettopaikka,

erinomaiset oman panimon tuotteet, ystävällinen henkilökunta ja aivan loistavaa ruokaa pikkunälkään. Aiemmin satunnaisesti myös stand up-iltoja, joista ainakin itse nautin suuresti. Taisivat kuitenkin lopettaa ne, koska kysyntä ei ollut toivottua (korjatkaa jos olen väärässä..).

Rentoutumaan töiden jälkeen, Aitoa kapakkatunnelmaa, Paras olutvalikoima

Hinta kohdallaan

Marko M.
2 vuotta sitten
9

Oivallisia oman panimon oluita,

erityisesti kausioluena saatava ruisolut maittoi. Vanhassa rakennuksessa sijaitseva ravintola on tyylikäs ja rauhallinen paikka pelata trivial pursuitia ja juoda hyviä oluita hyvässä seurassa. Ravitola sijaitsee keskeisellä ja helposti löydettävällä paikalla Turun keskustassa. Olut tarjonta tosin painottuu voimakkaasti oman panimon tuotteisiin, ja olisin toivonut laajempaa olutvalikoimaa tarjolle. Ravintolassa tarjoillaan myös houkuttelevan näköisiä ruoka-annoksia pienempään nälkään.

Rentoutumaan töiden jälkeen

Hinta kohdallaan

Johanna N.
2 vuotta sitten
9

Mahtava palvelu,

todella ystävällinen ja asiakaspalveluhenkinen tumma tyttö usein töissä. Ihana tunnelma ja miljöö, hyvää juomaa ja tapaksetkin ok, joskin olivat alkuaikoina parempia ja annokset isompia mutta vieläkin ihan maistuvia oluen kavereita.

Pikaiset kommentit

9
Loistava valikoima, ihana henkilökunta. Hyvä sijainti, hyvät tilat.
Säde A.
2 vuotta sitten
8
Herkulliset oman panimon siiderit joita voi todellakin suositella! Paikkakin on ihan mukava, ei tosin vedä vertoja Lahdessa sijaitsevalle aidolle ja alkuperäiselle;)
Oona T.
2 vuotta sitten
8
Mahtavat oluet ja siiderit :D Viihtyvyydessä ei vedä vertoja ainakaan Lahdelle eikä Tampereelle :)
Tamara L.
2 vuotta sitten
9
Viihtyisä paikka torin kulmalla. Henkilökunta on puheliasta ja puolukkasiideri parasta! Listalla myös pubiruokaa nälkäisille.
Ellinoora U.
2 vuotta sitten
8
Viihtyisästi sisustettu ja paljon istumapaikkoja. Lahden panimon tuotteita. Hanatuotteita sai maistaa ennen tilausta mikäli epäröi eli hyvä palvelu.
Sampsa R.
2 vuotta sitten
10
Baari, jossa on yksi iso tila ja monta pienempää kabinettia pienemmille porukoille. Hintataso on halpa ja sijainti erinomainen kauppatorin kulmalla. Mukava henkilökunta!
Janne P.
2 vuotta sitten
6
kaljaäijien suosiossa. hyvät olutvalikoimat siis. myös omia. sisustus ei ollut mieleeni.
Arto M.
2 vuotta sitten

Nämä käyttäjät eivät ole perustelleet antamaansa arvosanaansa kirjallisesti:

Miksi juuri tänne?

Onko näin?

 1. 1 8 Rentoutumaan töiden jälkeen Arvioi
 2. 2 6 Paras olutvalikoima Arvioi
 3. 3 3 Aitoa kapakkatunnelmaa Arvioi
 4. 4 2 Drinkille Arvioi
 5. 5 1 Intiimisti yhdessä Arvioi

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Turun TOP 3 (Baari)

 1. Three Beers 1
  9,6
  Inspehtorinkatu 4
 2. Musiikkikahvila Sointu 2
  9,3
  Linnankatu 27
 3. Turun Biljardikahvila 3
  9,3
  Kurjenmäenkatu 3
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä Teerenpeli Turku

Teerenpeli Turku

Lisäyhteystiedot

HDF Ravintolat Oy Ravintoloitsija Petteri Lyytikäinen
050 516 4881
Ville Turunen
050 505 0992