Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 72 000 rehellistä arviota.
8,7/10 7 arviota

Ravintola Komppeli

Asiakkaiden mielestä Lounasravintola-kategorian 3. paras yritys Turussa

Tätä mieltä asiakkaat ovat:

Kim.
9 kuukautta sitten
10

Erinomaista välillä eksoottistakin kotiruokaa tarjoileva Komppeli

on varsin uniikki ja viihtyisä lounasravintola. Klassikkotuotteena täällä on legendaariset leikkeet vuodesta 1983. Kauppatorilta ostetuista raaka-aineista valmistetaan myös aina päivän salaatti. Tämä on todella suosittu ystävieni keskuudessa. Lounaslista on päivittäin vaihteleva ja jokaisena päivänä on myös useampi vaihtoehto tarjolla. Hintalaatu-suhde erittäin hyvä. Henkilökunta elementissään. Voin vilpittömästi suositella kaikille. Erinomainen sijainti ja parkkipaikkoja löytyy läheltä. L

Arto M.
1 vuosi sitten
9

Komppelin ruoka ei koskaan petä.

Ruoka on maukasta, valitset sitten mitä tahansa lounaslistalta. Tarjoilu pelaa rennon nuorekkaasti ja ystävällisesti. Salaatitkin todella maittavia ja ruokaisia. Täällä on käytävä niin usein, kun vaan ehtii. Joskus saa todella etsiä istumatilaa koska on niin suosittu.

Jari V.
2 vuotta sitten
7

Reilut annokset ja maukkaat pihvit pienissä tiloissa.

Komppelin lounasvalikoima sisältää muutamia ravintolatasoisia aterioita joista valita. Aterioihin sisältyy alkukeitto ja kehno kaalisalaatti, jolle tosin on tarjolla maukas kastike. Pääruoan kanssa voi valita mm. ranskikset, jolloin aterian koko riittää vaikka rekkamiehelle. Tilat ovat auttamattoman pienet ja yleensä lounastajia on paikka pullollaan. Monesti olen joutunut odottamaan, että pöytä vapautuisi. Tarjoilijoilla on myös usein kädet täynnä töitä suuren asiakaskunnan palvelemisessa, joten pieniä sekaannuksia on sattunut kohdalle. Melkein antaisin arvosanaksi 8 aterioiden laadun takia, mutta ahtaus ja jonotus pudottaa arvosanaa. Kannattaa kuitenkin käydä kokeilemassa.

Laadukkaat raaka-aineet

Hinta kohdallaan

Johanna N.
2 vuotta sitten
9

Komppelissa hinta-laatusuhde todella kohillaan.

Ja ruokaa ja kastiketta on tarpeeksi. Paras annos on ehdottomasti iso pippuripihvi. Tunnelma pikkuravintolassa kodinomainen ja henkilökunta todella mukava.

Minna K.
2 vuotta sitten
9

Erittäin mahtava paikka hyvällä sijainnilla.

Ruoka on erittäin maukasta ja hintatasolta halpaa. Paikan päälle helppo tulla kolmikaistaisia. Parkkipaikkoja ravintolan edessä samalla kadulla kauempana.

Pikaiset kommentit

10
Perinteistä kotiruokaa, iiiiiisot annokset, kotoisa tunnelma, ystävällinen palvelu :) Suosittelen. Lounasaikaan voi joutua jonottamaan pöytää, sillä ravintola on suosittu. Ja SYYSTÄ onki :)
Hanna-Mari M.
8 kuukautta sitten
7
Maukas arki ruoka! Annokset isoja! Kenellekkään ei taatusti jää nälkä... Kannattaa mennä ajoissa, jos aikoo lounasaikaan löytää istumapaikan.
Petra K.
10 kuukautta sitten

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Turun TOP 3 (Lounasravintola)

 1. La Caffettiera 1
  9,0
  Tykistökatu 6
 2. Ravintola Julinia 2
  9,0
  Linnankatu 18
 3. Ravintola Komppeli 3
  8,7
  Puistokatu 3
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä Ravintola Komppeli