Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 72 200 rehellistä arviota.
7,9/10 25 arviota

Cafe Brahe Thalia, Kauppakeskus Hansa

Asiakkaiden mielestä Kahvila-kategorian 55. paras yritys Turussa

Tätä mieltä asiakkaat ovat:

Jussi M.
6 kuukautta sitten
7

Tyypillinen ketjukahvila turkulaisittain.

Hyvällä paikalla kauppakeskuksen uumenissa, mutta kovin meluisa ja hälyisä. Asiallinen toimija ja tarjolla ihan kelvollista perustarpeistoa. Normaalikokemus tässä maassa.

Seuraamaan muita ihmisiä

Ylihinnoiteltu

Johanna N.
1 vuosi sitten
3

Lounasbuffet oli uskomattoman huono.

Vielä uskomattomampaa on, että tämä roskaruokapaikka velottaa lounaasta saman verran kuin moni paljon paljon laadukkaampi keskustan ravintola korttelin säteellä. Ehkä kahvilana toimii, mutta lounaalle en menisi toista kertaa edes ilmaiseksi. Hinnat kahveissakin kyllä korkealla.

Anja T.
2 vuotta sitten
5

Kahvilassa on paljon istumapaikkoja,

yleensä löytyy kyllä tilaa. Tarjolla on herkullisia salaatteja, leipiä ja makeita kakkuja ja herkkuja. Vaikka kakut ovatkin maukkaita, tulee kahvi+kakkupalalle hintaa n. 8€, mikä on mielestäni turhan kallista. Mielestäni on mukavaa, että kahvila myy eilisen leipiä huokeampaan hintaan, ne ovat silti todella hyvänmakuisia. Kahvi- ja teevalikoima on mielestäni kohtuullinen, alkuperäisissä kahvi"laseissa" ei tosin ole kahvaa, joten lasi on todella kuuma sitä pidellessä. Kahvila onkin ottanut valikoimiinsa kertakäyttöiset take-a-way-tyyliset pahvikupit, joista miinusta. Kahvin tuoreus hieman mietityttää. Kahvila ei ole kovin intiimi/rauhaa antava, mutta kelvollinen

Tapaamaan ystäviä, Hyvät suolaiset syötävät, Nopeasti mukaan

Ylihinnoiteltu

Mari K.
2 vuotta sitten
8

Miinusta siitä,

että pullat ovat pienentyneet. Avatessaanhan paikka oli tunnettu suurista pullistaan. Palvelu on ystävällistä. Itse suosin edellisen päivän leipiä, jotka ovat vielä ihan hyvässä kunnossa ja paljon halvempia kuin samanpäivän leivät.

Hemmottelemaan herkuilla, Seuraamaan muita ihmisiä, Nopeasti mukaan

Ylihinnoiteltu

Ulla R.
2 vuotta sitten
8

Leivonnaistarjonta,

sekä suolaiset että erityisesti makeat, on todella hyvä. Iso korvapuusti oli hiukan täytteetön versio, mutta muutakin on todellakin tarjolla. Kahvi- ja teeosasto on tavanomainen, ja itsepalvelulla toimiva. Kahvilan sijainti on hiukan levoton, sillä kahvila on samassa tasossa muun kauppakeskuksen kanssa ja se on erotettu ostoskäytävästä pelkästään siirrettävillä, matalilla sermeillä. Kauppakeskuksen alakerta on kuitenkin riittävän hiljainen ja kahvilasta on helppo bongailla ohikulkevia ystäviä.

Seuraamaan muita ihmisiä

Ylihinnoiteltu

Anna-Mari M.
2 vuotta sitten
8

Kafe Brahessa on minusta parasta herkulliset jättikokoiset kakkupalat,

muffinssit ja pullat, jotka ovat kokoonsa nähden mielestäni aika edullisia. Leivonnaiset ovat niin isoja, että itse aina syön niitä puoliksi kaverin kanssa. Kahvilasta on myös mahdollisuus ostaa ainakin salaattiannoksia, joita en tosin ole itse kokeillut. Myöskään kahvivalikoimaa en ole itse kokeillut, itse otan yleensä kaakaon. Sijainti on erinomainen Hansa-keskuksessa ja Brahessa on kiva käydä istuskelemassa vaikka shoppailureissun yhteydessä.

Hemmottelemaan herkuilla, Tapaamaan ystäviä, Seuraamaan muita ihmisiä

Hinta kohdallaan

Heidi J.
2 vuotta sitten
8

Ihan keskivertotasoa oleva kahvila Hansan torinpuoleisen aukion

tuntumassa. Pöytätilaa on runsaasti, joten viikonlopun shoppailureissullakin löytää itselleen helposti pöydän. Ravintolan antimista suolaisissa on runsas valinnanvara sekä kakkujakin on moneen makuun. Korvapuustit tietysti ovat myös paikan nimikkotuote. Kahvi ja erityisesti erikoiskahvit eivät sensijaan ole kovinkaan kummoisia - ystäväni tilasi viimeksi latten, jossa oli aivan liian vähän kahvia verrattuna maitoon eli käytännössä maitoa kahvilla. Kannattaa valita lasiin virvoitusjuomaa, pullosmoothieta, tuoremehua tai vettä!

Seuraamaan muita ihmisiä

Hinta kohdallaan

Erja M.
2 vuotta sitten
7

Perus ketjukahvila,

jossa tuotevalikoima on laaja. Herkkuja löytyy niin makeaa kuin suolaista ja esimerkiksi Brahen korvapuustit ovat legendaarisia. Itse pidän enemmän Brahen kakuista, jotka ovat usein herkullisia mutta todella makeita. Kahvilan hintaso on mielestäni turhan kallis.

Hemmottelemaan herkuilla, Tapaamaan ystäviä

Ylihinnoiteltu

Arto M.
2 vuotta sitten
7

Kahvilaksi tätä tuskin voi kutsua,

mutta salaatit ovat hyviä. Leivonnaiset ovat loistavia ja erittäin kohtuuhintaisia. Kahvi sen sijaan on todella ala-arvoista. En usko että henkilökunnasta löytyy yhtään ihmistä joka erottaisi laten cappuchinosta ja kahvit tulevatkin kätevästi pikakahviautomaatista.

Tero J.
2 vuotta sitten
8

Brahen muffinssit on legendaarisia,

samoin kuin korvapuustit. Kahvikin on hyvää ja santsikupin jälkeen on juonutkin koko rahan edestä. Hansan Brahe on ehkä omaan makuun turhan iso ja vilkkaalla paikalla. Menen mielummin kävelykadun pikku-Braheen jossa myös pieni terassi.

Hemmottelemaan herkuilla, Seuraamaan muita ihmisiä

Hinta kohdallaan

Ellinoora U.
2 vuotta sitten
7

Brahen korvapuustit ovat kuuluisia koostaan,

eivätkä suotta. Itse kuitenkin suosittelen herkullisia kakkuja. Kahvila on ihan hyvä, mutta en itse pidä tyylistä, jolla yritys tekee lisämyyntiä: asiakkaan tilatessa kaakaota kysytään, haluaako hän kermavaahtoa, eikä lisähinnasta mainita. Miinusta myös kohonneista hinnoista.

Hemmottelemaan herkuilla, Tapaamaan ystäviä, Seuraamaan muita ihmisiä

Ylihinnoiteltu

Pikaiset kommentit

10
Cafe Brahe on loistava valinta silloin, kun haluat paljon, mutta halvalla. Leivonnaiset, kakkupalat ja croissanttit ovat muhkean suuria, mutta eivät rasita todellakaan hinnallaan kukkaroa. Noin 7 eur
Veera N.
2 vuotta sitten
7
Legendaariset megakorvapuustit. Tänne en menisi rentoutumaan, liikaa kauppakeskuksen hälinää, mutta ostosten lomassa sekä juorujen vaihtoon hyvä peruskahvila.
Anniina L.
2 vuotta sitten
9
Viihtyisä kahvila. Parhaat muffinssit ja korvapuustit :)
Tamara L.
2 vuotta sitten
10
Ihania herkkuja - salaatit, patongit ym. Täällä tahtoisin käydä useamminkin!
Jonna K.
2 vuotta sitten
10
Erittäin viihtyisä kahvila aivan Hansan sydämessä. Hintatasoltaan erittäin halpaa. Kannattaa kokeilla salaatteja omilla täytevalinnoilla ja erittäin suuria korvapuusteja.
Janne P.
2 vuotta sitten
10
Erittäin monipuoliset ja kaikenkokoiset kahviherkut vähän isompaankin nälkään.
Toni V.
2 vuotta sitten
10
Todella viihtyisä kahvila Hansassa. Tilaa todella paljon asiakkaille. Korvapuustit jättikokoisia ja hinta minimaalinen. Kannattaa käydä!
Janne P.
2 vuotta sitten

Nämä käyttäjät eivät ole perustelleet antamaansa arvosanaansa kirjallisesti:

Miksi juuri tänne?

Onko näin?

 1. 1 11 Seuraamaan muita ihmisiä Arvioi
 2. 2 7 Tapaamaan ystäviä Arvioi
 3. 3 6 Hemmottelemaan herkuilla Arvioi
 4. 4 2 Hyvät suolaiset syötävät Arvioi
 5. 5 2 Nopeasti mukaan Arvioi

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Turun TOP 3 (Kahvila)

 1. Golden Cafe 1
  9,6
  Kauppiaskatu 15
 2. Gelateria Nuvole 2
  9,4
  Eerikinkatu 13
 3. Cafe Art 3
  9,2
  Läntinen Rantakatu 5
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä Cafe Brahe Thalia, Kauppakeskus Hansa