Löydä parhaat. Kerro kokemuksesi.

Palttiarallaa 72 200 rehellistä arviota.
9,4/10 25 arviota

Gelateria Nuvole

Asiakkaiden mielestä Kahvila-kategorian 2. paras yritys Turussa

Tätä mieltä asiakkaat ovat:

Johanna N.
1 vuosi sitten
7

Citydealilla kävin kokeilemassa.

Miten tämä voi olla näin suosittu kaverien keskuudessa, kun ei kyse ole edes ravintolasta vaan jäätelöbaarista? Ihan hyvää jäätelöä kyllä, mutta aika ankea paikkana. Kiireellä pois yleensä, jos erehtyy istahtamaan paikan päälle. Edes puoleen hintaan en kokenut saavana rahoilleni vastinetta.

Miska H.
1 vuosi sitten
9

Gelateria Nuvolen italialainen jäätelö on sieltä seitsemännestä

taivaasta, jotain niin hyvää että huh huh! Ystäväni suositteli minulle tätä paikkaa jokunen viikko sitten, oli sitten pakko mennä - en kadu hetkeäkään, oli se jäätelö niiiiin hyvää. Suosittelen!

Hemmottelemaan herkuilla, Viihtyisä ympäristö

Erinomainen

Arto M.
1 vuosi sitten
9

Kaupungin paras jäätelö ja ystävällinen palvelu.

En ikinä enää osta jäätelöä mistään muualta kuin täältä. Tyyli muuttunut italialaisesta amerikkalaisemmaksi. Näkyy esimerkiksi siinä että makuina on nykyään vaikkapa sitruunapiirakkaa. Ostan usein mukaan ison laatikon koska liiketila aina täynnä ja ei niin viihtyisän oloinen.

Minna R.
2 vuotta sitten
9

Parhaat jäätelöt,

tämän jälkeen ei enää tee mieli kaupan paketteja paljon ostella. Sitruunajäätelö on kirpeydessään aivan taivaallista ja kaikki muutkin kokeilemani vähintään hyviä. Vähän miinusta kuitenkin tulee sijainnista ja tiloista - sisältä kahvila on oudon mallinen, hämärä eikä erityisen viihtyisä, useammin tulisi käytyä, jos se sijaitsisi jossakin muualla kuin ostoskeskuksen eteisessä ja omistaisi esim. oman terassin.

Hemmottelemaan herkuilla

Hinta kohdallaan

Jelena J.
2 vuotta sitten
10

Pieni jäätelökahvila jossa saa todella hyvää italialaista jäätelöä!

Paikka ja sisustus ovat kohdillaan, mukavat tuolit. jäätelö valikoima muuttuu aika usein. Olen joka kerta ollut todella tyytyväinen ostoksiini! henkilökunta on mukava ja aina iloisia. Eli palelu on hyvä! Tänne sopii tulla milloin tahansa, vaikka sataisikin.

Hemmottelemaan herkuilla, Tapaamaan ystäviä, Viihtyisä ympäristö

Erinomainen

Tero F.
2 vuotta sitten
10

Kuulemma italialainen jäätelö on keskimääräistä terveellisempää.

Faktaa tai ei ainakin täältä saa Turun parhaat jäätelöt, vohveliin tai purkkiin. Melko kohtuullisella hinnalla saat vaikka kolmea eri makuvaihtoehtoa yhteen purnukkaan. Vaihtoehtoja on runsaasti ja tarjoama myös elää - tuotevalikoimaan ei pääse siis kyllästymään. Italialainen henkilökunta palvelee sydämellisesti. Itse paikka on melko modernisti sisustettu ja voi aurinkoisena päivänä tuntua synkältäkin, mutta uloshan sitä jäätelöä kuuluu mennä syömään kunhan sopiva penkki löytyy ennen kuin jäätelö on sulanut.

Hemmottelemaan herkuilla, Nopeasti mukaan

Hinta kohdallaan

Katariina S.
2 vuotta sitten
10

Gelateria Nuvole on jäätelöihmisen taivas.

Aitoa käsintehtyä jäätelöä vaihtuvin makuvaihtoehdoin tarjoava pieni liike Hansakorttelissa tarjoaa mahtavan hengähdystauon esim. kauppakierroksella.
Henkilökunta on erittäin ystävällistä ja palvelu on nopeaa, muttei kiirehtivää edes jonon ollessa pitempi.Makuja ja annoskokoja löytyy joka makuun ja jäätelöä saa ostaa myös kotiin vietäväksi. Suosittelen kaikille, jotka haluavat jäätelöltään muutakin kuin perusvaniljan makua. Tosin Nuvolessa myös vanilja on maistamisen arvoinen makuelmys :D

Hemmottelemaan herkuilla, Tapaamaan ystäviä

Erinomainen

Maria H.
2 vuotta sitten
10

Miksi lähteä Rooman katukahvilaan tai gelateriaan,

kun näin hyvä paikka löytyy aivan Turun keskustasta?! Makuvaihtoehdoissa löytyy, joten ongelmana on lähinnä runsauden pula. On makiaa ja kirpeää ja muutama erikoinenkin, kuten poppari- ja orvokkijäätelö. Annoksia on eri kokoisia ja mallisia, eli löytyy purkkia, vohvelia ja pikaria. Kotiinviemisiä varten astetta isommat laatikot. Pieneen purkkiin saa 2 makua ja isompaan 3 makua samalla rahalla, joten paikka on taatusti hintansa väärti. Tavalliset jäätelökioskit kalpenee ja kylmenee tämän rinnalla.

Hemmottelemaan herkuilla, Tapaamaan ystäviä, Viihtyisä ympäristö

Erinomainen

Milla S.
2 vuotta sitten
10

Turun Hansakorttelissa on kaupungin yksi ja ainut todellinen

jäätelötaivas: Gelateria Nuvole. Italialainen käsintehty jäätelö vie hetkessä kielen mennessään. Valikoima on erittäin laaja ja jäätelöitä saa tuuttiin jopa aidoissa vanhanajan vohveleissa, joita ei enää tusinakioskeissa ole tarjolla. Tämän lisäksi, jos jäätelöhammasta kolottaa vielä oman annoksensa jälkeen, italialaista herkkua voi viedä mukanaan kotiin! Huippua! Asiakaspalvelu on superystävällistä ja aina välillä tiskin takaa kuuluu huudahdus "grazie". Ainoa miinus jäätelöbaarissa on sen jokseenkin kolkko sisustus. Miinuspuolenkin voi unohtaa nappaamalla jäätelön mukaansa ja nauttimalla sen vaikka kaupungin vilinässä.

Hemmottelemaan herkuilla, Tapaamaan ystäviä, Nopeasti mukaan

Hinta kohdallaan

Kaisa K.
2 vuotta sitten
9

Ihania italialaisia jäätelömakuja Hansassa.

Käsintehtyä italialaista jäätelöä ja erikoisia makuvaihtoehtoja, niistä on mukava hemmotteluhetki kaupungin vilinässä tehty.

Nuvolen sijainti Hansakorttelissa on ihanteellinen, jos haluaa vain poiketa käymässä ja syödä jäätelön ulkona, mutta myös syömiseen itse jäätelöbaarissa. Jäätelöbaari on sisustettu raikkaasti ja italialaiseen tunnelmaan pääsee vaihtamalla muutaman sanan henkilökunnan kanssa.

Erityisen lämpimästi suosittelisin maistamaan sitruunaa, joka on mukavan kirpakka sekä jogurttia, joka sopii kesään raikkautensa ansiosta.

Hemmottelemaan herkuilla, Tapaamaan ystäviä

Erinomainen

Terhi M.
2 vuotta sitten
10

Nuvole on ihana italialainen jäätelöbaari!

Kun on kerran maistanut Nuvolen jäätelöä, ei enää halua syödä suomalaista jäätelöä. Nuvolen makuvalikoima vaihtelee päivittäin, ja jäätelöt valmistetaan paikanpäällä. Henkilökunta on ystävällistä ja asiantuntevaa. He ovat oikeasti italialaisia, joten omaa italian kielen taitoaankin voi paikassa kehittää. Jäätelöiden lisäksi kannattaa maistaa kahvia, sillä sekin on tuotu suoraan Italiasta. Suosittelen paikkaa kaikille, jotka haluavat pistäytyä hetkeksi keskelle italialaisen jäätelöbaarin tunnelmaa.

Hemmottelemaan herkuilla, Nauttimaan erikoiskahveista, Tapaamaan ystäviä

Hinta kohdallaan

Juha T.
2 vuotta sitten
9

Aito italainen jäätelöbaari Hansakorttelissa.

Täällä jäätelö valmistetaan alusta asti paikan päällä ja maku on kuin suoraan Napolista. Myös villejä makuyhdistelmiä pääsee kokeilemaan: Miten olisi käsintehty popcorn-jäätelö? Kielikylvylpyä kaipaaville ilmainen vinkki: Pojat myös puhuvat aitoa italiaa, joten kielitaitoa pääsee harjoittamaan ihan vaan ohi kulkiessa. Asiakaspaikkoja ei ole montaa, mutta myymälä onkin pieni ja sympaattinen. Täällä on mukava pistäytyä kauppareissun yhteydessä, hetkeksi hengähtämään.

Hemmottelemaan herkuilla, Viihtyisä ympäristö

Hinta kohdallaan

Joonas T.
2 vuotta sitten
9

Aitoa italialaista tunnelmaa.

Turun parasta jäätelöä ja maistuu kyllä ihan samalta kuin oikea italialainenkin gelato! :) Suosittelen varauksetta kaikille jädenälkäisille kuumina kesäpäivinä.

Hemmottelemaan herkuilla, Tapaamaan ystäviä, Viihtyisä ympäristö

Ellinoora U.
2 vuotta sitten
9

Todella herkullista italialaista jäätelöä varsin kohtuulliseen

hintaan. Valikoima on laaja ja vaihtelee päivittäin. Erityisen herkullisia ovat mm. pistaasipähkinä ja after eight. Pieneenkin kuppiin saa valita kaksi makua, joten kannattaa rohkeasti kokeilla erikoisemmaltakin kuulostavia yhdistelmiä. Paikan sisustus on hieman erikoinen ja tunnelma yleensä kiireen vuoksi hälyisä. Itse ainakin nautin jätskini mieluiten ulkona.

Hemmottelemaan herkuilla, Tapaamaan ystäviä

Erinomainen

Elisa M.
2 vuotta sitten
10

Ihana italialainen jäätelöbaari,

jonka itsetehdyt jäätelöt vievät kielen mennessään. Varsinkin minttu/ after eight -jäätelö on todella herkullista. Ystävällinen henkilökunta ja viihtyisä sisustus auttavat myös osaltaan tarjoamaan pienen pakohetken arjesta herkuttelun merkeissä.

Hemmottelemaan herkuilla, Tapaamaan ystäviä, Viihtyisä ympäristö

Hinta kohdallaan

Helena K.
2 vuotta sitten
10

Itse tehtyjä italialaisia herkkujätskejä ja makuja löytyy popcornista

jugurttijäätelöön ja vesimelonista smurffikarkkiin. Mukava henkilökunta ja taatusti herkullisinta jätskiä! Jäätelöitä saa ostaa rasioissa myös kotipakastimeen:)

Laatutuotteet, Monipuolinen tarjota, Erikoisuuksia

Erinomainen

Pikaiset kommentit

10
Ihana makuvalikoima. Joulun aikaan pipari- ja glögijäätelöä. Palvelu on loistavaa ja kantikset muistetaan. Kahvitkin ovat loistavia.
Mari K.
2 vuotta sitten
9
Parasta jäätelöä Turussa! Paikka itsessään ei ole mikään kummemmin viihtyisä, mutta kesällä jätskit mukaan ja jokirantaan. Nuvolen jogurttijäätelön jälkeen ei halua muuta syödä!
Emmi R.
2 vuotta sitten
10
Ei Turusta muualta saa yhtä hyvää italialaista jätskiä. Palvelu on ystävällistä ja ripeää, valikoima laaja ja vaihtelee! Suosittelen ehdottomasti.
Riikka N.
2 vuotta sitten
9
Hiukkasen liian imelä sisustus, mutta aivan ihanaa jäätelöä :D Minttusuklaa on parhautta!
Tamara L.
2 vuotta sitten
10
Kesällä hyvä vaihtoehto jäätelökioskeille on napata jätski mukaan täältä, samat hinnat, jos ei jopa halvemmat. Jogurtti, suklaa ja lemon pie aina loistavia makuja!
Anniina L.
2 vuotta sitten
9
Ihania jätskejä laidasta laitaan, ehdoton oma suosikki on lemon pie! Sisustushan on..suorastaan kaamea, mutta kannattaa napata jätski mukaan, AINA kun vaan kävelee ohi:)
Oona T.
2 vuotta sitten
10
Herkullista itsetehtyä jäätelöä. Makuja löytyy perinteisestä suklaasta ja mansikasta erikoisempiin, kuten pop corniin. Oma ehdoton suosikki on kuitenkin hasselpähkinä.
Erja M.
2 vuotta sitten
9
Sympaattinen italialaistaustainen jäätelöpaikka Hansan katutasossa.
Marko R.
2 vuotta sitten

Nämä käyttäjät eivät ole perustelleet antamaansa arvosanaansa kirjallisesti:

Miksi juuri tänne?

Onko näin?

 1. 1 21 Hemmottelemaan herkuilla Arvioi
 2. 2 10 Tapaamaan ystäviä Arvioi
 3. 3 7 Viihtyisä ympäristö Arvioi
 4. 4 3 Nauttimaan erikoiskahveista Arvioi
 5. 5 3 Nopeasti mukaan Arvioi

Yrityksen seuraaminen

Kirjaudu sisään, jos haluat pysyä kartalla siitä, mitä ihmiset ovat mieltä tästä paikasta.

 

Turun TOP 3 (Kahvila)

 1. Golden Cafe 1
  9,6
  Kauppiaskatu 15
 2. Gelateria Nuvole 2
  9,4
  Eerikinkatu 13
 3. Cafe Art 3
  9,2
  Läntinen Rantakatu 5
Lue mitä ihmiset ovat olleet mieltä yrityksestä nimeltä Gelateria Nuvole