8,7 Sale Humalistonkatu, Turku

Asiakkaiden mielestä Ruokakauppa-kategorian 7. paras yritys Turussa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Jenny S.

Turun keskustassa hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitseva Sale tarjoaa hyvän valikoiman elintarvikkeita liikkeen pienuudesta huolimatta. Myös tuoreita suolaisia mm. Croisantit yms. Ystävällistä palvelua ja myöhäiset aukiolo ajat.

9
Kim L.

Erittäin laaja tuotevalikoima tässä Sale ruokakaupassa. Kauppa on erittäin siisti ja selkeä asioida. S ryhmän pienin konsepti on mielestäni kaikinpuolin toimiva. Sopii mielestäni kenellä tahansa lähikaupaksi. Parasta tässä vielä on se, että hinnoittelu ei ole yliampuvaa muihin saman kokoluokan kauppoihin verrattuna. Asiakaspalvelu on myös esimerkillistä. Sijainto Humalistonkadulla oivallinen. Suosittelen.

Ystävällinen henkilökunta, Kattavat valikoimat, Ei jonoja, Perustuotteet nopeasti, Edulliset hinnat
10
Arto M.

Hyvä sale humalistonkadulla. Valikoimaa riittää oikein mukavasti ja henkilökunta on aina iloisella mielellä. Mitään muuta huonoa sanottavaa ei oikeastaan ole kuin että vihannes osastoon voitaisiin panostaa vähän enemmän. Hinnat perus s-ryhmän tasoa joten siinä puolessa ei valittamista.

Ystävällinen henkilökunta, Kattavat valikoimat, Ei jonoja, Perustuotteet nopeasti, Edulliset hinnat
8
Maria T.

Ihan peruskauppa. Sutkot monipuolisesti löytyy erilaisia tuotteita, mutta kyllä hintojen puolesta jotkut tuotteet ovat hieman kalliimpia kuin monissa isommissa liikkeissä. Nopea paika käydä ostamassa joitain yksittäisiä tuotteita.

7
Miska H.

Suurensuuri plussa siitä että täältä saa kahvia, ja vielä niin halvallakin! Asun suht' lähellä Humalistonkadun Salea, jos on vaikka sähköt poikki ja ei saa kahvia keitettyä niin tänne pääsee todella vaivattomasti.
Kaupan tuotevalikoima on kattava, salaattiainekset ja lihat ja lähes kaiken muunkin saat ostettua täältä, edulliseen hintaan.

Kattavat valikoimat, Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
9
Antti S.

Mukava keskustan Sale. Hyvä ja iloinen palvelu sekä loistava valikoima perustuotteissa. Toisaalta myös melkein ainoa valinta alueella pikaiseen käyntiin kaupassa. Tullut käytyä useita useita kertoja ja joka kerta lähtee hyvällä mielellä!

Kattavat valikoimat, Perustuotteet nopeasti, Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
9

Tämä kauppa ajaa loistavasti pienen lähikaupan asian!
Salen valikoima on melko laaja kokoonsa nähden ja sieltä saa myös erikoisempaa tavaraa perus elintarvikkeiden lisäksi. Palvelu on aivan uskomattoman hyvää tässä kaupassa. Itse asioin kaupassa monta kertaa viikossa ja saan aina yhtä hyvää palvelua! Työntekijät myös rupattelevat myös kassalla hyvin usein niitä näitä asikkaiden kanssa.
Kaupassa ei myöskään juuri koskaan kerry liian suuria jonoja, koska työntekijät purkavat ne hyvin nopeasti ja tehokkaasti. Hintataso vastaa muiden SOK:n kauppojen hintoja. Miinusta annan ainoastaan siitä, että hedelmät ja vihannekset eivät ole aina aivan tuoreita.

Ei jonoja, Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
9
Eino N.

Mukava lähikauppa, yllättävän hyvä valikoima ja kiva palvelu!

Ystävällinen henkilökunta, Kattavat valikoimat, Ei jonoja, Perustuotteet nopeasti, Edulliset hinnat
8
Janne P.

Isokokoinen sale hyvällä sijainnilla. Parkkitilaa reilusti Puutarhakadulla. Mukava ja ystävällinen henkilökunta.

Ystävällinen henkilökunta, Kattavat valikoimat, Ei jonoja, Perustuotteet nopeasti, Edulliset hinnat
10
Marko R.

Mukava peruskauppa. Henkilökunta on todella mukavaa ja avuliastakin, vaikka heillä on usein kiire. Liiketila on turhan pieni, ja sen vuoksi hyllyvälit ovat kovin ahtaat (onneksi juuri kukaan ei käytä kärryjä, ne tukkisivat koko kaupan). Hintataso on noussut viime aikoina isompia kauppoja kalliimmaksi, mikä tietysti harmittaa.

Plussaa laajoista aukioloajoista sekä siitä, että jonoja on harvoin.

Ei jonoja, Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
9
Janne P.

Keskustan para Sale. Henkilökunta on todella mukavaa ja nopeaa. Esteetön kulku Saleen. Hyvä valikoima ja halvat hinnat. Tuotteet aina tuoreita!

Ystävällinen henkilökunta, Kattavat valikoimat, Ei jonoja, Perustuotteet nopeasti, Edulliset hinnat
9

Miksi juuri tänne?

1. Ystävällinen henkilökunta
2. Kattavat valikoimat
3. Ei jonoja
4. Perustuotteet nopeasti
5. Edulliset hinnat

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta