8,8
Sale Humalistonkatu, Turku

Asiakkaiden mielestä Ruokakauppa-kategorian 6. paras yritys Turussa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Ihan peruskauppa. Sutkot monipuolisesti löytyy erilaisia tuotteita, mutta kyllä hintojen puolesta jotkut tuotteet ovat hieman kalliimpia kuin monissa isommissa liikkeissä. Nopea paika käydä ostamassa joitain yksittäisiä tuotteita.

7

Suurensuuri plussa siitä että täältä saa kahvia, ja vielä niin halvallakin! Asun suht' lähellä Humalistonkadun Salea, jos on vaikka sähköt poikki ja ei saa kahvia keitettyä niin tänne pääsee todella vaivattomasti.
Kaupan tuotevalikoima on kattava, salaattiainekset ja lihat ja lähes kaiken muunkin saat ostettua täältä, edulliseen hintaan.

Kattavat valikoimat, Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
9

Mukava keskustan Sale. Hyvä ja iloinen palvelu sekä loistava valikoima perustuotteissa. Toisaalta myös melkein ainoa valinta alueella pikaiseen käyntiin kaupassa. Tullut käytyä useita useita kertoja ja joka kerta lähtee hyvällä mielellä!

Kattavat valikoimat, Perustuotteet nopeasti, Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
9

Tämä kauppa ajaa loistavasti pienen lähikaupan asian!
Salen valikoima on melko laaja kokoonsa nähden ja sieltä saa myös erikoisempaa tavaraa perus elintarvikkeiden lisäksi. Palvelu on aivan uskomattoman hyvää tässä kaupassa. Itse asioin kaupassa monta kertaa viikossa ja saan aina yhtä hyvää palvelua! Työntekijät myös rupattelevat myös kassalla hyvin usein niitä näitä asikkaiden kanssa.
Kaupassa ei myöskään juuri koskaan kerry liian suuria jonoja, koska työntekijät purkavat ne hyvin nopeasti ja tehokkaasti. Hintataso vastaa muiden SOK:n kauppojen hintoja. Miinusta annan ainoastaan siitä, että hedelmät ja vihannekset eivät ole aina aivan tuoreita.

Ei jonoja, Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
9

Mukava peruskauppa. Henkilökunta on todella mukavaa ja avuliastakin, vaikka heillä on usein kiire. Liiketila on turhan pieni, ja sen vuoksi hyllyvälit ovat kovin ahtaat (onneksi juuri kukaan ei käytä kärryjä, ne tukkisivat koko kaupan). Hintataso on noussut viime aikoina isompia kauppoja kalliimmaksi, mikä tietysti harmittaa.

Plussaa laajoista aukioloajoista sekä siitä, että jonoja on harvoin.

Ei jonoja, Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
9

Miksi juuri tänne?

1. Ystävällinen henkilökunta
2. Kattavat valikoimat
3. Ei jonoja
4. Perustuotteet nopeasti
5. Edulliset hinnat

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos ja onnea,

ensimmäinen arviosi on talletettu palveluun! Olet nyt virallisesti mukana auttamassa muita löytämään kiinnostavimpia yrityksiä ympäri Suomen. Kirjoita vielä kaksi arviota ja pääset näkemään kuinka montaa ihmistä arviosi on auttanut.

Arviosi päivitetään sivustolle hetken kuluttua.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Palaa takaisin muihin arvioihin


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}


3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta