8,1 Siwa Läntinen Pitkäkatu, Turku

Asiakkaiden mielestä Ruokakauppa-kategorian 44. paras yritys Turussa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Jenny S.

Läntisen Pitkäkadun Siwasta keskustan tuntumasta kattava valikoima elintarvikkeita sekä päivittäistavaroita. Siwassa myös veikkauspiste. Hyvää ja ystävällistä palvelua. Hyvien kulkuyhteyksien varrella ja vain kiven heiton päässä Turun keskustasta.

8
Kim.

Tämä tämä lähikauppa palvee varhaisesta aamusta myöhäisiltaan jokaisena viikonpäivänä. Liiketila on pieni mutta poikkeuksellisen kattava valikoima päivittäistavaroita. Hinnat eivät pysty kilpailemaan markettien kanssa mutta hyviä tarjouksia silti tulee säännöllisesti. Henkilökunta Siwan tapaan iloisia ja ammattitaitoisia. L

8
Kaisa K.

Rautatieaseman ylihinnoittelulta pelastava ruokakauppa. Junamatkalle lähtiessä tai junalta saapuessa Läntisen Pitkäkadun Siwa on hyvä pyörähdyspaikka, sillä valikoima on kiitettävän iso kaupan pieneen kokoon nähden ja kaupalla on pitkät aukioloajat, 7-23, mikä takaa, että lähes koko ajan kaupasta saa hyvää ja iloista palvelua. Toki pieni Siwa on isoihin kauppoihin nähden hieman kalliimpi, mutta satunnaista junamatkan välipalaa ostettaessa se kuitenkin päihittää hinnoillaan rautatieaseman valikoiman. Kyseisen Siwan myyjät ovat hyväntuulisia ja osaavat kauppansa tuotteiden sijainnit hyvin, mistä ehdotonta plussaa.

Ei jonoja Hinta kohdallaan
8
Sissi L.

Mukava pieni ruokakauppa rautatieaseman kupeessa. Hinnat ovat hieman isoja kauppoja kalliimmat, mutta hyvien aukioloaikojen klo 7-23 takia tämä kauppa on pelastanut ainakin minut useasti :)

Ei jonoja Ylihinnoiteltu
8
Marko R.

Pikkukauppa, jossa juuri ne tuotteet mitä pikkukaupassa kuuluukin. Pitkät aukiolot plussaa.

Ei jonoja, Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
9
Eino N.

Hyvät aukioloajat ja sijainti, pelastanut monta nälkäistä yötä. Sen sijaan valikoimassa, palvelussa ja erityisesti hintatasossa olisi parannettavaa.

7
Janne A.

Mainio valikoima pikkukaupaksi. Mukavaa asiakaspalvelua ja paistopisteellä tuoretta pullaa.

8
Roger P.

Suurikokoinen lähikauppa kattavilla aukioloajoilla aivan juna-aseman vieressä. Miinuksena ei ole auki pyhäisin.

8
Janne P.

Hyvä sijainti Turun päärautatien lähellä. Nopea kassatoiminta estää jonojen syntymisen. Jos ei kiirettä voi jäädä maksulliselle kahville kauppaan. Mukava henkilökunta!

9
Janne P.

Siwa hyvällä paikalla rautatieaseman vieressä. Henkilökunta on nopeaa, joten eväät junaan ehtii hakea täältä. Siwassa myös kahviautomaatti. Hinnat halpoja ja tuotteet aina tuoreita.

9

Miksi juuri tänne?

1. Ei jonoja
2. Perustuotteet nopeasti
3. Ystävällinen henkilökunta

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta