7,7 Viihdekeskus Kiitorata, Turku

Asiakkaiden mielestä Harrastuspaikka-kategorian 30. paras yritys Turussa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Petri M.

Paikka on sopivan pieni kaveriporukan illlanvieton alkupaikaksi - tosin juomien korkeat hinnat hieman yllättivät. Lauantai alkuilta oli viellä miellyttävää, mutta sitten meno äityi kännisten söheltämiseksi. Paras lieneekin viikonloppuisin olla paikalla ennen klo. 18:00. Keilailukengät varsin huonossa kunnossa ja valitettavasti niistä piti maksaa parin euron extra. Palvelu ei herättänyt tunteita puolesta eikä vastaan. Poke tosin poikkeuksellisen mukava. Kun laskee ratamaksun, kenkävuokran, narikkamaksun ja hintavat juomat, niin edullinen paikka ei ole. Sijainti tosin suht keskeinen.

Tule sellaisena kuin olet Ylihinnoiteltu
6
Heidi K.

Keskeltä Turkua löytyvä Kiitorata tarjoaa hauskaa tekemistä aikuiseen makuun. Keilausta, hohtokeilausta ja hohtominigolfia. Yläkerrassa sijaitsevasta ravintolasta saa kohtuullisen hyvää ruokaa. Lasten synttärijuhlien kannalta kannattaa asiakkaan selvittää ajoissa etukäteen synttäripaketin tarjoilusisältö sekä se, että voiko paketista neuvotella. Ainoa pettymys paikan suhteen on tullut juuri lasten synttärijuhlien osalta, ja sielläkin vain tarjoiluista. Muutoin paikkaa voi lämpimästi suositella.

Pitkät aukioloajat, Tule sellaisena kuin olet, Viihtyisä ympäristö Hinta kohdallaan
8
Atte K.

Viihdettä keskellä Turkua. Kiitoradan keskeinen sijainti on yksi sen hyvistä puolista. Täältä on esimerkiksi hyvä aloittaa illanvietto kaveriporukan kanssa. Hohtogolf toimii ihan mukavasti ja sopivia keilapalloja löytyy kaikille, myös lapsille. 8-vuotiaan kanssakin Kiitoradalla oli ihan kiva keilata mutta hohtominigolf ei onnistunut ollenkaan. Rata on hieman turhan vaikea perheen pienimmille ja aikuiseen makuun minigolftila on hieman lattea. Minicurling toimii puolestaan toimii sopivalla porukalla ihan loistavasti. Juomatarjoilu toimii ja kunnollista ruokaakin löytyy tarvittaessa. Keilailukengät eivät ole kovin laadukkaita mutta menettelevät. Ota omat mukaan jos mahdollista.

Kattava tarjonta, Tule sellaisena kuin olet Hinta kohdallaan
7
Sissi L.

Erilaisia aktiviteettimahdollisuuksia aivan ydinkeskustassa. Lajien hinnat vaihtelevat viikonpäivästä ja kellonajasta riippuen, mutta ovat hieman korkeat yleiseen tasoon nähden. Viikonloppuisin todella äänekästä ja humalaista porukkaa. Miinusta kalliista juomista ja lisämaksuista, esim. keilailussa keilakengistä joutuu maksamaan vuokraa erikseen.

Kattava tarjonta Ylihinnoiteltu
7
Marjo L.

Hauskaa tekemistä ja hyvää ruokaa! Kannattaa tulla viihtymään porukalla.

Viihtyisä ympäristö Hinta kohdallaan
10
Marko R.

Keilarata toimii porukassa hyvin, pöytä-curling jotenkuten, mutta hohtominigolf on todella heppoinen hintaansa nähden.

Kattava tarjonta, Tule sellaisena kuin olet Ylihinnoiteltu
8
Saija F.

Mukava illanviettopaikka ihan ydinkeskustassa! Keilarata on sopivan pieni, jotta sen voi varata kokonaan esimerkiksi yrityksen illanviettoa varten. Musiikki luo kivaa tunnelmaa, ja baaripalvelut löytyvät ihan keilaradan vierestä. Hohtokeilaus on tunnelmansa puolesta ehdottomasati suositeltavampaa kuin "tavallinen" keilaus, joka on hieman karua. Myös minigolf alakerrassa on kiva. Ravintola yläkerrassa on hieman salimaisen kylmä, ja palvelu oli hidasta, mutta ruoka oli erittäin hyvää. Suosittelen Kiitorataa erityisesti pienille porukoille ja firmojen illanviettopaikaksi, sekä "lämmittelynä" illanviettoon.

Kattava tarjonta, Tule sellaisena kuin olet Hinta kohdallaan
8

Miksi juuri tänne?

1. Tule sellaisena kuin olet
2. Kattava tarjonta
3. Viihtyisä ympäristö
4. Pitkät aukioloajat

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta