6,5 Ritz Kebab, Turku

Asiakkaiden mielestä Pikaruoka-kategorian 76. paras yritys Turussa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Kim L.

Tämä kebab pizzeria on erittäin siisti sekä kodikas sisustukseltaan. Annokset ovat aina maistuneet hyvältä ja koonsa puolesta ovat runsaita. Tämä ravintola on aina aamuöisin tupaten täynnä joka kertoo siitä, että ainakin baarikansa luottaa paikan annoksiin. Henkilökunta on ystävällistä sekä mukavaa. Sijainti Linnankadulla on hyvä. Suosikkini on rullakebab joka ei koskaan ole tuottanut pettymystä. Suosittelen!

9
Arto M.

Halpa hinta huijasi minut kerran kokeilemaan tätä paikkaa. Tilasin kebabin ranskalaisilla. Harva onnistuu kyseistä annosta pilaamaan, mutta Ritzissä näin kävi. Suolaa oli tuplamäärä ja "kastikkeena" toimi nokare tomaattipyreetä. Sisällä haisi home ja tunnelma muistutti ruumishuonetta. Älkää erehtykö Ritziin.

3

Kiitos ja onnea,

ensimmäinen arviosi on talletettu palveluun! Olet nyt virallisesti mukana auttamassa muita löytämään kiinnostavimpia yrityksiä ympäri Suomen. Kirjoita vielä kaksi arviota ja pääset näkemään kuinka montaa ihmistä arviosi on auttanut.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Haluatko vastata vielä pariin lisäkysymykseen
Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta