5,6 Ruissalon kylpylä, Turku

Asiakkaiden mielestä Kylpylä-kategorian paras yritys Turussa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Johanna M.

Olemme käyneet syömässä täällä muutamaan otteeseen ja kahviossa kahvilla. Henkilökunta kyllä mukavaa, mutta palvelu on todella hidasta. Viimeksi saimme odottaa ruokaamme melkein tunnin. Ruoka tuli ja oli niin suolaista ettei sitä voinut syödä. Siis koko seurueemme ruoka. Edelliskerralla saimme likaisen lasin, tilaus oli väärin jne. Paikka kaunis, mutta henkilökunta tarvitsee koulutusta. Plussaa tuli siisteistä vessoista. Terassissa taas astiat olivat pöydillä todella pitkään.

Siisti ja miellyttävä Ylihinnoiteltu
5
Pyry V.

Kauniista ympäristöstä huolimatta tämä kylpylä oli pettymys. Minisviitissämme oli pöydällä odottelemassa kaksi ylihinnoiteltua pientä punaviinipulloa, jotka pölyn määrästä päätellen olivat olleet siinä jo useamman vieraan ajan. Muuten huone oli kyllä oikein mukava. Allasosasto oli ihan ok, mutta lapsiperheille tai nuorisolle en paikkaa kyllä suosittelisi. Henkilökunta oli usein töykeää ja ainakaan asiantuntevaa kuvaa heistä ei saanut. Baarimikko ei osannut tehdä edes perusdrinkkejä, eikä ainakaan minun mielestäni ole asiakkaan asia kertoa miten drinkki tehdään. Ainoa asia, josta aidosti tuli hyvä mieli oli hotellin aulan pelikoneesta saatu voitto.

5
Susanna S.

Kaunis luonto ympärillä, merenrannalla. Kokouspalvelut ihan toimivat, tosin neuvottelutilan ilmastointi ei koko kahden päivän vierailun aikana toiminut ja hiki virtasi.
Lounas jätti toivomisen varaa, illallinen ihan hyvä.
Yleisesti ottaen melko vanhaa porukkaa, joten ei voi suositella bilemestana. Allastiloista ei kokemuksia.

5

Miksi juuri tänne?

1. Siisti ja miellyttävä

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos ensimmäisestä arviostasi Osuma.fihin!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Vielä kaksi arviota ja kerromme sinulle kuinka moni ihminen saa avun kokemuksestasi.

Arviosi päivitetään sivustolle hetken kuluttua.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Siirry takaisin yrityksen Osuma-sivulle.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}


3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta