8,4
Omenahotelli Turku, Turku

Asiakkaiden mielestä Majoitus-kategorian 10. paras yritys Turussa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

ei ole hyvä paikka lapsille liian julkinen ja känniläiset oksentavat edesssä

Ylihinnoiteltu
4

Huoneet ovat mukavat ja tilavat. Toimiva ovikooditekniikka, ja ainakin ennen ollut todella edullinen hintataso. Vaikka onkin juhlijoiden suosiossa, en ole häiriintynyt yöelämästä palaavien äänistä. Keskeinen sijainti, ja hyvin parkkitilaa. Suosittelen kaveriporukoille, kuin yksin matkaavillekin. Lähistöstä löytyy ravintoloita ja ruokakauppoja, joten mitään hotelliaamiaista en jäänyt kaipaamaankaan. Tilat ovat toimivat, ja kun saa itse valikoida ovikoodinsa, sen myös muistaa!

Hinta-laatusuhde kohdallaan, Keskeinen sijainti, Rento ja huoleton ilmapiiri Hinta kohdallaan
9

Kävimme isomman porukan kanssa Turussa ja Omenahotelli oli todella oiva valinta kun halusimme parmepaa laatua kuin hostellit mutta ei kuitenkaan mitään kallista. Ovikoodisysteemi toimi sutjakasti ja yllätyimme kun huoneemme olivat todella isot ja viihtyisät! Ei todellakaan kaivannut mitään respaa kun kaikki oli niin siistiä ja sijaintikin oli hyvä ja myös lähellä juna-asemaa. Omenahotellin konsepti toimii todella hyvin ja hinnatkin ovat edulliset. Varaus toimii todella helposti netissä eikä varaamisesta tule isompaa juttua. Todella toimivaa ja jälkeenpäin jää hyväfiilis!

Anonyymiin oleiluun, Hinta-laatusuhde kohdallaan, Rento ja huoleton ilmapiiri Hinta kohdallaan
9

Edullista majapaikkaa etsivälle hyvä ratkaisu, vaikka edullisuus tarkoittaa myös sitä, että yö saattaa erityisesti viikonloppuisin ja isojen tapahtumien aikaan olla levoton. Yöpymisen hinta on huonekohtainen, joten erityisesti 3 ja 4 hengen porukat säästävät.

Anonyymiin oleiluun, Hinta-laatusuhde kohdallaan, Rento ja huoleton ilmapiiri Erinomainen
9

Hyvä, simppeli konsepti. Itsepalveluvaraaminen vaivattominta. Huoneet siistejä ja askeettisia, mutta kaikki tarvittava löytyy. Huoneen hintaan kuuluu WLAN.

Hinta-laatusuhde kohdallaan Hinta kohdallaan
9

Miksi juuri tänne?

1. Hinta-laatusuhde kohdallaan
2. Rento ja huoleton ilmapiiri
3. Anonyymiin oleiluun
4. Keskeinen sijainti

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos ja onnea,

ensimmäinen arviosi on talletettu palveluun! Olet nyt virallisesti mukana auttamassa muita löytämään kiinnostavimpia yrityksiä ympäri Suomen. Kirjoita vielä kaksi arviota ja pääset näkemään kuinka montaa ihmistä arviosi on auttanut.

Arviosi päivitetään sivustolle hetken kuluttua.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Palaa takaisin muihin arvioihin


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}


3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta