8,2 Omenahotelli Turku, Turku

Asiakkaiden mielestä Majoitus-kategorian 16. paras yritys Turussa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Jenny S.

Turun keskustassa sijaitseva Omena hotelli on sijainniltaan loistava. Matkailijalle kaikki keskustan kaupat ovat aivan käden ulottuvilla. Siistit ja puhtaat huoneet. Helppo varata huone netistä. Omena hotellissa viihtyy hyvin pidemmänkin aikaa.

9
Kim.

Halvinta mahdollista hotelliyöpymistä huoneiden siisteydestä tai hotellin sijainnista tinkimättä. Respaa ei ole, vaan kaikki hoidetaan netin kautto. Sisään tai uloskirjautumista ei siis ole. Taloustilanteen vuoksi monet yritykset siirtyneet myös Omenahotellien käyttöön huomattuaan, että homma toimii. Tämä hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla keskustassa. L

10
Arto M.

Ihan kiva hotelli hyvällä paikalla. Kadulle sai kivasti auton parkkiin hiljaisena sunnuntai-iltana. Yö oli hiljainen ja saimme nukkua rauhassa. Valitettavasti Huoneessa oli kuuma eikä ikkunaa saanut auki. Meille oli varattu neljän hengen huone, mutta jouduimme silti itse petaamaan kaksi lisäsänkyä. Näiden sänkyjen patjat olivat rikkinäiset ja petauspatjat likaisia. Myös petivaatteissa näkyi tahroja.

6
Toni H.

ei ole hyvä paikka lapsille liian julkinen ja känniläiset oksentavat edesssä

Ylihinnoiteltu
4
Julia H.

Kävimme isomman porukan kanssa Turussa ja Omenahotelli oli todella oiva valinta kun halusimme parmepaa laatua kuin hostellit mutta ei kuitenkaan mitään kallista. Ovikoodisysteemi toimi sutjakasti ja yllätyimme kun huoneemme olivat todella isot ja viihtyisät! Ei todellakaan kaivannut mitään respaa kun kaikki oli niin siistiä ja sijaintikin oli hyvä ja myös lähellä juna-asemaa. Omenahotellin konsepti toimii todella hyvin ja hinnatkin ovat edulliset. Varaus toimii todella helposti netissä eikä varaamisesta tule isompaa juttua. Todella toimivaa ja jälkeenpäin jää hyväfiilis!

Anonyymiin oleiluun, Hinta-laatusuhde kohdallaan, Rento ja huoleton ilmapiiri Hinta kohdallaan
9
Marko R.

Edullista majapaikkaa etsivälle hyvä ratkaisu, vaikka edullisuus tarkoittaa myös sitä, että yö saattaa erityisesti viikonloppuisin ja isojen tapahtumien aikaan olla levoton. Yöpymisen hinta on huonekohtainen, joten erityisesti 3 ja 4 hengen porukat säästävät.

Anonyymiin oleiluun, Hinta-laatusuhde kohdallaan, Rento ja huoleton ilmapiiri Erinomainen
9
Miikka H.

Hyvä, simppeli konsepti. Itsepalveluvaraaminen vaivattominta. Huoneet siistejä ja askeettisia, mutta kaikki tarvittava löytyy. Huoneen hintaan kuuluu WLAN.

Hinta-laatusuhde kohdallaan Hinta kohdallaan
9
Santeri S.

Hyvä hinta laatu suhde.

8
Janne P.

Toiminut kaikkien ulkopaikkakunnalta tulleiden vieraiden majoittamiseen. Huoneet erittäin siistissä kunnossa aina. Hintataso todella halpa. Kauppatorille kolme korttelia. Paljon parkkitilaa Humalistonkadulla ja Puutarhakadulla.

9

Miksi juuri tänne?

1. Hinta-laatusuhde kohdallaan
2. Rento ja huoleton ilmapiiri
3. Anonyymiin oleiluun
4. Keskeinen sijainti

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta