9,2 K-supermarket Runosmäki, Turku

Asiakkaiden mielestä Ruokakauppa-kategorian paras yritys Turussa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Kim.

Tämä moderni ja laaja K-Supermarket on jälleen yksi esimerkki kauppias vetoisesta liikkeestä jossa palvelu on erinomaista ja valikoima kaupan kokoon nähden huippuluokkaa. Erittäin siisti ja selkeä market asioida. Runsaasti K plussa tarjouksia joka kuukausi. Palvelutiski on aina iso plussa tämän koko luokan ruokakaupoille. Miksi mennä hypermarketteihin, kun täältä saat saman elintarvikevalikoiman mutta yksilöllisemmällä palvelulla. Parkkipaikkoja runsaasti pihalla. Sijaitsee keskeisellä paikalla Runosmäessä Tampereentien kupeessa. SuositteleL

10
Miska H.

Yksi parhaista K-Citymarketeista Turun alueella. Kattava valikoima mahdollistaa päivittäisostosten tekemisen, valikoima on todella hyvä. Henkilökunta on ystävällistä, tänne haluaa tulla uudestaankin. Runosmäen K-cittari on myös suhteellisen edullinen muihin verrattuna. Suosittelen!

Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
9
Joonas T.

Yksi K-kauppasuosikeistani Turussa. Hintataso on suhteellisen edullinen ja henkilökunta aina erittäin ystävällistä. Erityisesti itse kauppias on hauska veikko, joka kyllä on aina iloisella päällä. Todella reilu ja mukava kaveri!

Lihatiskiltä saa aina asiantuntevaa vinkkiä - ja verratuna isompiin marketteihin, palvelu on jollain tapaa yksilöllisempää (ruokavinkkejä + kysellään siitä, mitä on tarkoitus valmistaa). Leipä on leipätiskissä aina tuoretta ja kaupassa suorastaan leijailee ihana tuoreen leivän tuoksu!

Ei jonoja, Tuoreet vihannekset ja hedelmät, Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
9

HYVÄ

Ei jonoja, Kattavat valikoimat, Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
10
Antti S.

Ehdottomasti parhaimpia K-supermarketteja! Palvelu loistavaa ja valikoima erinomainen. Saa käymään hieman kauempaakin. Aina löytynyt mitä tarvinnut. Erityisesti kiitos lihatiskin työntekijöille! Suosittelen!

Ei jonoja, Kattavat valikoimat, Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
10
Jeanita P.

Turun paras lähiökauppa. Aukeaa aamulla aikaisin. Palvelu pelaa ja aina on riittävästi henkilökuntaa paikalla. Valikoima hyvä.

Ei jonoja, Kattavat valikoimat, Ystävällinen henkilökunta Hinta kohdallaan
9
Janne P.

Aukioloajat sopivat aamuvirkuille. Henkilökunta on ystävällistä ja avuliasta. Paljon parkkitilaa pihalla. Muitakin yrityksiä saman katon alla.

9

Miksi juuri tänne?

1. Ystävällinen henkilökunta
2. Ei jonoja
3. Kattavat valikoimat
4. Tuoreet vihannekset ja hedelmät

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta