8,5 Akateeminen Kirjakauppa, Turku

Asiakkaiden mielestä Kirjakauppa-kategorian 7. paras yritys Turussa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Kim L.

Turun maineikkain sekä palvelultaan, että tarjonnaltaan paras kirjakauppa. Aikakauslehtien sekä sanomalehtien valikoima on paras mahdollinen kattaen eri harrastuksien omat lehtijulkaisut. Kaunokirjallisuus sekä koulukirjat ovat täydellisesti tarjolla. Mitä ei löydy hyllystä,niin se pyritään asiakkaalle tilaamaan. Ja tämä palvelu todella toimii. Täällä on usein eri kirjailijoiden esittelytilaisuuksia jotka ovat todella suosittuja. Mahdollisuus myös siis saada omistuskirjoitus kirjailijan kirjaan. Myös askarteluosasto on kattava. Asiakaspalvelu on erittäin hyvää joka osa-alalla. Suosittelen!

10
Johanna N.

Erinomaisella paikalla sijaitseva kirjakauppa. keskellä Hansaa Stockmannin vieressä. Todella hyvät valikoimat. Suoraan hyllystä on löytynyt kaikki haluamani kirjat. Aika harvoi tulee kyllä käytyä kun kirjastokin on keksitty :). Lahjaksi olen lähinnä ostellut. Palvelu ja tietotaso kirjoista kokealla ja paljon parempi kun viereisessä suomalaisessa kirjakaupassa.

8
Arto M.

Kivasti stockmanninn kanssa samoilla huudeilla. Kaikki pidetään selkeässä järjestyksessä ja omilla paikoillaan. Palvelussakaan ei ole ollut mitään valittamista. Löytyy aina uutuuskirjatkin ja ei tarvitse kuunnella ei oota. Hintatasoakin voidaan pitää vähintäänkin kohtuullisena kun se suhteuttaa palveluun, valikoimaan ja sijaintiin.

8
Terhi M.

Akateeminen kirjakauppa on lempikirjakauppani! Kirjakaupassa olevat kirjat ovat selkeästi lajiteltu hyllyihin, joten haluamansa kirja on helppo löytää. Siellä on myös hyvä valikoima muita paperituotteita, ja löydän sieltä aina haluamani tuotteen. Henkilökunta on ystävällistä ja avuliasta. Ehdotonta plussaa on se, että voin tilata tuotteen kotoa netin kautta ja noutaa sen kirjakaupasta. Viime kerralla tilausaika tosin oli pidempi kuin luvattiin. Ei siis kannata jättää tilausta viime tippaan, jos haluaa saada tuotteen jonain tiettynä päivänä. Nykyään en enää edes käy missään muissa kirjakaupoissa, koska Akateeminen Kirjakauppa on niin selkeä ja hyvä kauppa.

Kattava valikoima, Laaja valikoima paperitavaroita, Uutuustuotteita Hinta kohdallaan
9

Miksi juuri tänne?

1. Kattava valikoima
2. Laaja valikoima paperitavaroita
3. Uutuustuotteita

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta