8,3 Jimm's PC-Store, Turku

Asiakkaiden mielestä IT-tarvikkeet-kategorian paras yritys Turussa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Jukka N.

Jimm's PC-store on ollut kantapaikkani pc-komponenteille jo vuosia. Kohtuulliset hinnat, muroalennukset ja hyvä takuuhoito ovat saaneet minut pysymään asiakkaana. Olen hankkinut aika ajoin myös esittelykäytössä olleita esineitä mm. näyttöjä.

Takuu-asiat ovat luistaneet jouhevasti, meileihin on vastattu asiallisesti ja tuotteet vaihdettu/korvattu uudella kohtuuajassa. Kivijalkaliikkeessä en ole asioinut, joten siihen minulla ei ole sanottavaa. Verkkokauppa on hoidettu esimerkillisesti.

10
Ben S.

Verkkokauppana toimii varsin mainiosti tämä yritys. Kivijalkaliikkeenä sitten taas ei niin laisinkaan. Takuuasioita tuntuu olevan mahdoton hoitaa kivijalassa, ja uutta konetta sai odottaa pari kuukautta, vaikka kyseessä oli DOA-laite, jolloin hyllystä olisi pitänyt luonnollisesti antaa suoraan uusi laite tilalle.
Sijainniltaan valitettavasti myös melko kamalassa paikkaa. Autolla asioiville toki ei niin väliä, mutta autottomalle keskusta-asukille haastava paikka käydä, varsinkin jos on kantamassa jotain vähän isompaa kotiin. Ehkä saadaan Jimms joskus edes hieman lähemmäs keskustaa. Hinta-laatu-suhteeltakaan ei itseasiassa enää ole edes niin ylivoimainen, ihme kyllä.

Hyvä hinta-laatusuhde, Laaja valikoima Hinta kohdallaan
7
Toni K.

Sijainti on vähän korvessa mutta muu onkin sitten priimaa, palvelu erinomaista ja hinnat kilpailukykyisiä, kuunnellaan asiakkaan toiveita ja jos tuote on loppunut sitä tulee aika nopeasti taas varastoon, asiakaspalvelu toimii todella hyvin sähköpostin välityksellä, ja aina on opastettu minut oikean tuotteen perään, toimitus on nopeaa ja ilmaista matkahuollon kautta, ainuttakaan viallista tuotetta en ole vielä saanut, aukioloajat ovat hyviä, vuoronumero systeemi toimii myös todella hyvin ja varmistaa että jokaista asiakasta palvellaan saman vertaisesti, Jimm's järjestää myös usein kilpailuja facebook sivujen kautta joihin on helppoa osallistua.

Asiantunteva henkilökunta, Hyvä hinta-laatusuhde, Palvelu pelaa Erinomainen
10
Toni I.

Edullinen ja toimiva nettikauppa!

Välillä tulee tietokonetarvikkeita ostellessa katsottua Jimmssin tarjonta ja täytyy sanoa, että hinnat ovat jopa edullisia. Täältä on nyt kerran tullut netin kautta tilattua ja homma tuntui toimivan kaikin puolin hyvin.

Nettisivut ovat toimivat ja niiltä löytää tuotteet helposti, myös tuotetiedot ovat riittävät. Suuri plussa on ettei peritä postikuluja. Paketti tuli nopeasti ja oli todella hyvin pakattu!

Hyvä hinta-laatusuhde, Laaja valikoima, Palvelu pelaa Hinta kohdallaan
9
Mikko H.

Ostin viimeisimmän konepakettini jimssistä ja SSD tietysti temppuili. Asiaan hieman selvitettyäni huomasin vian olevan lähes ominaisuus kyseisessä tuotteessa. Koitin soittaa kymmeniä kertoja asiakaspalveluun ja takuuseen mutta aina päädyin jonoon, sähköposteihini ei ikinä vastattu ja hermot meni. Ostin uuden eri piirisarjan omaavan levyn kilpailevasta yrityksestä, ehkä ole vielä "jaksanut" tehdä tuolle "vialliselle" levylle mitään, koska Jimms sijaitsee niin korvessa ettei sinne ilman autoa pääse sitä edes palauttamaan. Taidan ottaa vaan sen pari satkua takkiin pysyä jatkossa kaukana kyseisestä puljusta.

Asiantunteva henkilökunta, Hyvä hinta-laatusuhde, Merkkituotteita Erinomainen
0
Toni M.

Kyseisen firman asiakkaana oltu jo useamman vuoden.
Liiallisesta nörttimenosta on päästy eroon. Mukavaa henkilökunta, vaikkakin kiireistä.

Asiantunteva henkilökunta, Laaja valikoima, Merkkituotteita Hinta kohdallaan
9
Antti J.

Vähitellen päivitellyt konettani tässä vuoden aikana ja joka kerta löytänyt osat jimms:stä halvemmalla kuin muualta ja kaiken lisäksi heille voi maksaa osissa ilman mitään lisäkuluja. Itse ostin benq led monitorin en pystynyt maksamaan keralla niin maksoin 1kk aikana kahdessa osassa sitten lähti monitori postissa. Henkilökunta on erittäin asiantuntevaa, mutta puhelimeen ei aina vastata kovinkaan nopeasti. Sähköpostiin saa helposti tarjouksen kun pyytää. Suosittelen lämpimästi kaikille, jotka suunittelette uuden koneen ostoa tai vanhan päivitystä.

Asiantunteva henkilökunta, Hyvä hinta-laatusuhde, Palvelu pelaa Erinomainen
10
Emmi J.

Tilasin Jimm’s PC Storesta osat uuteen pöytäkoneeseen netin kautta ja olin tyytyväinen liikkeen toimintaan. Hinnat olivat kohdallaan ja toimitus ajallaan ja ilmainen kun hain tavarat lähimmästä postistani. Erityisesti vaikutuin tuotteen vaihdon helppoudesta: olin tilannut huolimattomuuttani vääränlaisen virtalähteen, mutta sen vaihto onnistui todella vaivattomasti. Minun ei tarvinut maksaa mitään lisäkuluja, vain erotuksen postiennakolla hakiessani paketin ja toimituskin onnistui jälleen tosi nopeasti.

Hyvä hinta-laatusuhde, Laaja valikoima
9
Taavi T.

Rehellisesti Turun paras tietotekniikkamyymälä.
Sijainti on karu ja putiikin sisustuskaan ei silmiä hivele, mutta valikoima ja palvelun taso vetää kyllä rimaa törkeen korkeelle.

Ystävällisesti kuunnellaan mitä on hakusessa ja jos jotain ei ole varastossa niin yleensä löytyy vastava toiselta valmistajalta. Pakko on tässä myös mainita, että jos koitat ostaa konepakettiisi osaa joka siihen ei sovi huomauttavat siitä.

Hinta taso on mielestäni erittäin kilpailukykyinen vaikkakin tietokoneen omistajan aina toivoisi että olisi vielä halvempi.

Jimm´s sillä on myös nettikauppa, jonka kautta voi osia tilailla. Tämän takia voin suositella putiikkia kaikille asuit sitten Ivalossa tai Turussa.

Asiantunteva henkilökunta, Hyvä hinta-laatusuhde, Laaja valikoima Hinta kohdallaan
9
Jari V.

Jokaiselle dataajalle tuttu tietotekniikkamyymälä. Varmasti suurin osa asiakkaista, itseni mukaan lukien, tekee tilaukset verkossa ja noutaa tuotteet myymälästä, mutta myös paikanpäällä on esillä joitain tuotteita, kuten hiiriä ja näppäimistöjä. Välillä saa hetken aikaa jonottaa, kun edellä olevien asiakkaiden tuotteita haeskellaan varastosta tms, mutta pääsääntöisesti palvelu on hyvää ja ripeää. Nykyinen myymälä sijaitsee hieman syrjemmässä pienen tien varrella, joten ensi kertaa perille löytäminen voi vaatia osoitteen varmistamista kahteen kertaan.

Hyvä hinta-laatusuhde, Laaja valikoima, Palvelu pelaa Hinta kohdallaan
8
Atte K.

Ehdoton paikka tietotekniikkahankinnoille. Täältä löytyy vaikka mitä ja varasto on kattava. Netistä voi vielä tarkastaa löytyykö tavaraa ja tehdä tilauksen jo ennen myymälään menemistä. Hinnat ovat erittäin kilpailukykyiset ja valikoima kattaa useita eri hintaisia ja laatuisia tuotteita. Jimm'siltä löytyy myös kaikenlaista kivaa vakavampaan harrasteluun, vaikka kunnon pelikoneisiin.
Myyjät ovat ammattitaitoisia ja auttavat, jos asiakas ei ole ihan perillä siitä mitä oikeasti tarvitsee. Tästä on tullut kantapaikka tietotekniikkahankinnoille.
Jimm's muutti n. kilometrin hiljattain, joten kannattaa tarvittaessa selvittää uusi sijainti ennen kauppaan lähtemistä.

Asiantunteva henkilökunta, Hyvä hinta-laatusuhde, Laaja valikoima
9
Toni W.

Jimm's on ollut vakioliikkeeni kaikkiin tietokonehankintoihin liittyen jo pitkään. Toimii pääsääntöisesti verkkokauppana, mutta löytyy Turusta myös pieni myymälä. Itse olen kyllä aina netistä tilannut ja valinnut vain toimitustavaksi noudon liikkeestä, jolloin voi olla varma, että tavarat löytyvät, eikä näin luonnollisesti tule mitään toimituskuluja. Palvelu on aina ollut erittäin asiantuntevaa ja takuuasiat on hoidettu mallikkaasti.

Hinnat ovat kohdallaan, valikoimat laajat ja toimitusajat pitävät. Iso peukku!

Asiantunteva henkilökunta, Hyvä hinta-laatusuhde, Laaja valikoima Hinta kohdallaan
9

Miksi juuri tänne?

1. Hyvä hinta-laatusuhde
2. Laaja valikoima
3. Asiantunteva henkilökunta
4. Palvelu pelaa
5. Merkkituotteita

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta