7,6 Motonet Turku, Turku

Asiakkaiden mielestä Autotarvikkeet-kategorian 11. paras yritys Turussa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Timo R.

olen saanut huonoa asiakaspalvelua ja lähetys ei tullut oikealla tavalla perille tavarat sekunda tuotteita käsivalaisimen paristo ledwise li-ion 18650 2400mAh kesti ladata vain neljä kertaa ladata uusi maksaa yli 20 euroa erittäin hidasta osaamattomat ja mistään tietämättömät myyjät en enää käy enkä tilaa kyseisestä yrityksestä.

0
Toni W.

Sijainti Turun alueen toisella laidalla on johtanut siihen, että tulee harvakseltaan käytyä. Tilaa ja tavaraa löytyy kyllä joka lähtöön ja itse olen useimmiten käynyt Motonetissä erittäin laajan ja laadukkaan kalastustarvikeosaston vuoksi. Voi melkein sanoa, että jos ei täältä jotain löydy, niin sitä ei tarvita. Muutenkin kaikkea autoiluun ja vapaa-aikaan liittyvää löytyy kyllä laajasti laidasta laitaan. Kuten joku tuossa mainitsikin, niin oikeastaan ainut ongelma on löytää oikea hylly, koska niitä riittää.

Hinta-laatusuhde kunnossa, Laatumerkit, Monipuolinen valikoima Hinta kohdallaan
9
Tapio L.

Melko uusi ja tilava liike. Ensimmäistä kertaa oli vaikea hahmottaa tavaroiden sijoittelua ja logiikkaa. Käytin asiakaspäätettä etsiessäni tavaroita ja hyllyjen sijoittelu aukeni pikku hiljaa. Löysin kaikki hakemani tavarat ja hinta/laatu suhde on kohdillaan.

Ja plussaa tietysti kanta-asiakasjärjestelmästä, sillä ajokortti toimii kanta-asiakaskorttina ja rekisteröinnin jälkeen sillä sai mukavia etuja.

Hinta-laatusuhde kunnossa, Monipuolinen valikoima Erinomainen
9
Petteri A.

Osien kirjo hirveä kiinalaisia harakiriosia suurinosa vaihto ja palautus hyvin vaikeaa myyjien asiantuntemus heikko että ei nyt ihan mikään järkikauppa

Ylihinnoiteltu
2
Säde A.

Loistava palvelu. Jopa minulle (joka en ole niin asiantunteva autoasioissa) selitetään tarvittaessa vaikka sen rautalangan avulla asiat kysyttäessä. Palvelu on aina asiantuntevaa ja henkilökohtaista jonosta huolimatta. Jono kuitenkin liikkuu ripeästi suht nopean asiakaspalvelun ansiosta eikä koskaan ole yritetty myydä ilmaa.

Asiantunteva henkilökunta, Monipuolinen valikoima Hinta kohdallaan
9
Sari L.

Mainio paikka löytää muutakin kuin autotarvikkeita. Ystävällisen palvelun avustuksella Jolupukin pakettiin tuli ostettua savustuspönttö ja muutakin jouluun liittyvää sisustustarviketta. Motonetillä on myös mainio kanta-asiakas palvelu jonka voi aktivoida vaikka ajokorttinsa viivakoodilla tunnistettavaksi. Ei siis taas lisää niitä muovikortteja kukkaroa täyttämään. Tulen taatusti uudelleen kun tulee tarvetta löytää vaikka lahja miesväelle. Naisasiakkaita ei tosin liikkeessä paljoa ollut. Sinne vaan kaikki naisetkin rohkeasti tutustumaan laajaan valikoimaan. Pisteen laskee vain liikkeen ehkä hiukan erillään muusta oleva sijainti.

Asiantunteva henkilökunta, Monipuolinen valikoima Hinta kohdallaan
9
Heikki V.

Monipuolinen auto- ja tee se itse miehen tavaratalo. Homma toimi hyvin vanhoissa tiloissa vaikka parkkipaikka oli ahdas. Uudet toimitilat, joita ohikulkija ei voi olla huomaamatta, ovat erinomaiset suurine valikomineen. Opasteet hyllyjen päissä ovat nykyaikaa ja henkilökunta opastaa tarvittaessa. Parkkialue ansaitsee kiitosta kaksine sisäänkäynteineen ja riittävän leveiden pysäköintiruutujen takia. tavaravalikoimaa riittää ja varaosapuolen henkilöstö osaa asiansa. Yksi alan johtavia yrityksiä.

Asiantunteva henkilökunta, Hinta-laatusuhde kunnossa, Täyden palvelun talo Hinta kohdallaan
10
Paavo M.

Palvelu on asiallista ja kaikkea mitä olen tarvinnut autonkorjaukseen olen melkein aina saanut.

10
Taavi T.

Turun Pläkkikaupungissa sijaitseva motonet on Puuhastelevan mekka.

Oli sitten projektinasi korjata vanha corollasi tai sitten tehdä unelmien kalastusreissu aurajokeen kannattaa tänne pistäytyä.

Motonet myy varaosia hurjan suurella valikoimalla eri kulkuneuvoihin ja osaavat myyjät löytävät koneen kautta varmasti oikean osan. Perus varaosat kuten sulat, akut ja öljynsuodattimet voi itse etsiä siellä olevista sopivuus listoista.

Liikkeestä löytyy myös kaikkea kalastus tarvikkeista lähtien sähkölamppuun ja prätkä varusteisiin joten jos jotain siihen suuntaan tarvitset sitä löytyy.

Palvelu on ystävällistä ja tuoteiden tuntemus on hyvällä saralla.

Asiantunteva henkilökunta, Hinta-laatusuhde kunnossa, Monipuolinen valikoima Hinta kohdallaan
8
Topi V.

Laajat valikoimat auton huoltoon liittyviä tuotteita sekä merkkikohtaisia varaosia.
Motonetistä varaosat ovat helposti löydettävissä hyllyiltä omin avuin luetteloiden avulla, mutta lisäksi liikkeestä löytyy asiantuntevaa ja palvelevaa henkilökuntaa, joka auttaa tarvittaessa.
Autoilun lisäksi tuotevalikoimaan kuuluu kattava kalastusosasto, josta saat perus virpat ja vieheet mukaan vaikkapa mökille, mutta myös erikoisempia kalastustuotteita löytyy kaupan hyllyiltä.
Motonetistä löytyy myös muuta viihdykettä automatkoille, kuten cd- ja dvd-levyjä sekä pientä naposteltavaa.

Asiantunteva henkilökunta, Erikoistuotteita, Monipuolinen valikoima Hinta kohdallaan
8
Jari V.

Kunnon kauppa rakentelijoille, auton huoltoon sekä kodin työkalupakin tarvikkeiden hankintaan. Kiitosta saa myös laajahko kalastustarvikeosasto. Kauppiaalta löytyy selvästi asiantuntemusta, sillä valikoimiin kuuluu myös taimenen kalastajan arvovieheitä eli Truttia. Kyseiset vieheet löytyvät sitten lasivitriinistä, jos myyjä suu pyöreänä ei osaa neuvoa oikean vieheen luo. Myymälätila on jaettu ikään kuin kahteen osaan, joista jälkimmäisestä löytyy mm. autonlaittoon soveltuvia tuotteita. Kassat ja sisäänkäynnin käsittävä ensimmäinen osa puolestaan tarjoaa kodin tuotteita, kalastustarvikkeet, työkaluja ja heräteostokseksi sopivaa pikkupurtavaa. Parkkipaikka on hieman ahdas ja pullonkaula odottaa yleensä heti portin sisäpuolella siinä neljän, viiden maissa.

Monipuolinen valikoima Hinta kohdallaan
8
Atte K.

Tavaraa todellakin löytyy. Motonetiin kun menee, niin voi olla melkein varma että mukaan tarttuu jotakin heräteostoksia. Erilaista tavaraa on todella runsaasti laidasta laitaan ja bonuksena kaikenlaista pientä kivaa, johon ei muualla törmää. Auton varaosia on ihan hyvä valikoima ja saatavuuden tarkastaa netistä ennen kuin menee paikan päälle. Ainoana haittapuolena on hieman syrjäinen sijainti mutta ei sekään mikään ongelma todellisuudessa ole. Parkkipaikalla on aina riittänyt tilaa siten, että auton on saanut melkein oven eteen.

Hinta-laatusuhde kunnossa, Monipuolinen valikoima Hinta kohdallaan
8
Pekka K.

Jos täältä et löydä, niin sitten et tarvitse etsimääsi ;) Pikkuisen "syrjässä" sijaitseva liike, jonka ainoa heikko kohta on pieni ja tukkoinen parkkipaikka. Muuten pelkkää plussaa! Valikoimat on uskomattomat ja monet pikkujutut on selkeästi edullisempia kuin muualla, esim osa työkaluista, liuottimet, kalastusvälineet. Kalastukseen liittyvät tavarat on hyvin esillä ja valikoimaa on enemmän kuin riittävästi, siitä iso kiitos! Autoiluun liittyvää tavaraa on myös hyvin tarjolla ja ei niidenkään kohdalla hintalappu aiheuta shokkia. En tiedä mistä johtuu, mutta kassalla hymy on kateissa henkilökunnalta?

Hinta-laatusuhde kunnossa, Monipuolinen valikoima Erinomainen
9

Miksi juuri tänne?

1. Monipuolinen valikoima
2. Hinta-laatusuhde kunnossa
3. Asiantunteva henkilökunta
4. Erikoistuotteita
5. Laatumerkit
6. Täyden palvelun talo

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta