6,9
Kirppis-Center & Minihinta MANHATTAN, Turku

Asiakkaiden mielestä Erikoistavarakauppa-kategorian 12. paras yritys Turussa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

juuri tänään ja kyllä oli aika "surkeaa" muutamat loosit ihan liian täynnä ja sekaisin, tosissaan hinna liian korkeita ja joskus myös outoja,esim 4:90 ja muita vastaavia, ihmettelen suuresti, ettei välitetä. kuinka paljon tavaraa looseihin laitetaan, eikä niitä siivota, onkohan Omistaja käynyt tarkastamassa ja jos niin milloin... kyllä ei huvita käydä, ei tee mieli edes tutusua tavaroihin..

Laaja valikoima Ylihinnoiteltu
3

Valtaisan suuri kirpputori, jota kierrellessä kuluu helposti tunti tai pari. Vaatteita tuntuu olevan paremmin tarjolla kuin muuta tavaraa, tai sitten kyse on vain siitä, että varsinainen hyllytila on aika pieni ja jää helposti vaatteiden taakse piiloon. Ruuhka-aikana sovitustiloja liian vähän. Myynnissä myös paljon kaikenlaista rompetta, jolla ei ole varsinaisen kirppiksen kanssa tekemistä, mikä itseäni ei niin miellytä.

Laaja valikoima
7

Turun suurin kirppis. Miltei aina löytää jotain ostettavaa. Pöydät ovat melko sekaisin. Osa tavaroista todella kalliita, mutta niin on pöytävuokratkin. Jos pöytävuokran hintaa alennettaisiin, olisi täydellinen kirppis, ja useiden viikkojen jonotuksen jaksaisi odottaa.

Tuotteita, joita et muualta saa Ylihinnoiteltu
8

Miksi juuri tänne?

1. Laaja valikoima
2. Tuotteita, joita et muualta saa

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos ensimmäisestä arviostasi Osuma.fihin!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Vielä kaksi arviota ja kerromme sinulle kuinka moni ihminen saa avun kokemuksestasi.

Arviosi päivitetään sivustolle hetken kuluttua.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Palaa takaisin muihin arvioihin


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}


3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta