9,2 Cafe Art, Turku

Asiakkaiden mielestä Kahvila-kategorian 2. paras yritys Turussa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Mari S.

Kahvi on miltei Turun parhainta oman paahtimon ansiosta.
Palvelu on loistavaa ja kahvit taideteoksia.
Miinusta siitä, ettei esteettömyys ole kunnossa eikä henkilökunta tarjoudu auttamaan portaissa.

Laadukkaat kahvit, Nauttimaan erikoiskahveista, Tapaamaan ystäviä Hinta kohdallaan
8

Kyä kyä kyä...tamperelainenkin menee noileana lattelle , joka todella hyvä, Aurajoen rantaan, mikä idylli! Kaunis paikka, ystävällinen palvelu ja viihtyisä istua joen rannassa ulkona, porukassa, kahden , yksin!

Laadukkaat kahvit, Seuraamaan muita ihmisiä Hinta kohdallaan
10

Jos haluat laadukasta kahvia Turun keskustasta niin tämä on sinun paikkasi. Erittäin tunnelmallinen paikka hyvällä sijainnilla jokivarressa.
Palvelun taso jaksaa myös yllättää kesta toisensa jälkeen positiivisesti.

Hemmottelemaan herkuilla, Laadukkaat kahvit, Nauttimaan erikoiskahveista Erinomainen
10
Säde A.

Loistavat erikoiskahvit, nopea ja ystävällinen palvelu. Kiva sisustus, kesällä ihana terassi jokirannassa.

Hyvä teevalikoima, Nauttimaan erikoiskahveista, Viihtyisä ympäristö Hinta kohdallaan
9
Joona H.

Turun paras kahvi! Café Art on yhtä kuin Turun Kahvipaahtimo eli kahvi on todella tuoretta ja herkullista. Artissa on myös vuosi toisensa perään palkittu kahvibarista, joten laadukkaampaa kahvia haluavan on vaihdettava kaupunkia (tai maata?) sitä saadakseen.

Leivospuoli ei ole kaupungin parhaimmasta päästä, mutta joitain hyviä herkkuja Café Artista löytyy. Yksi varma veto on klassinen korvapuusti. Kesällä Artin terassi on Turun paras kahvilaterassi: tilava, tunnelmallinen, kauniissa ympäristössä. Sisällä on kahden suuren salin lisäksi pari pientä huonetta, joissa on mukava pitää vaikka lukupiiritapaamisisa tai rauhoittua lukemaan. Ainoa miinus siitä, että usein joutuu jonottamaan, kun kahvibarista ottaa aikansa jokaisen tilauksen kanssa.

Laadukkaat kahvit, Nauttimaan erikoiskahveista, Viihtyisä ympäristö Erinomainen
10
Maunu W.

Herkullista ja savunmakuista kahvia. Tilat ovat laajat ja jakautuvat moneen erityyliseen huoneeseen. Hintataso on normaalin kahvilan tasolla vaikka voisi olla korkeampikin. Kahvipavut on paahdettu Turun kahvipaahtimossa ja niitä voi ostaa myös mukaan.

10
Satu R.

Cafe Art sopii nautiskeluhetkiin. Mikä olisikaan parempaa, kuin hyvä latte laadukkaasta kahvista osaavasti valmistettuna? No ei juuri mikään. Cafe Artissa on hyvien tuotteiden lisäksi myös osaava henkilökunta ja viihtyisä ympäristö. Turun paras kahvila!

9
Anna L.

Hyvä valikoima, erinomaiset kahvit.

10
Minna R.

Miljöö on tyylikäs, mutta itse kaipaan kahvilalta sellaista lämminhenkisyyttä, joka Artista puuttuu. Tämänhenkistä kahvilaa kaipaavalle silti varmasti loistopaikka. Paikan paljon kehutut kahvit ja teet ovat toki ansainneet ylistyksensä, mutta muu tarjonta jättää toivomisen varaa, ja pöytiintarjoilua jää kaipaamaan etenkin paikan ollessa täynnä, jonojen pitkät, ja tarjottimen tasapainoilun ollessa tungoksessa vaikeaa.

Laadukkaat kahvit, Lukemaan lehtiä tai kirjaa, Perinteistä tunnelmaa Hinta kohdallaan
8
Matias V.

Aurajoen rannalla oleva kahvila, johon osuimme erityisesti sen takia, että teevalikoimaa oli kehuttu. Vaihtoehtoja tosiaan löytyi ja listan kärkipäästä valittu, Aurajoki-aiheinen (mustaa teetä ja kotimaisia marjoja) tee toimi erittäin hyvin herkullisen porkkanakakun kanssa. Ilmeisesti kahvilaatuja on vähintään yhtä paljon ja ovat myös yhtä hyviä.

Tunnelma on jotain vanhan ja modernin välimaastossa, riippuen vähän missä osassa kahvilaa satut istumaan. Tila muodostuu useista huoneista, joten paikkaan mahtuu paljon ihmisiä ilman, että see tuntuu kuitenkaan aivan tupasen täydeltä. Tänne voi siis helposti tulla makunautintojen ohessa lueskelemaan tai vaikka pitämään epämuodollista palaveria toimiston ulkopuolelle.

Hemmottelemaan herkuilla, Hyvä teevalikoima, Tapaamaan ystäviä Hinta kohdallaan
9
Arto M.

Ihan laadukas paikka, kahvit legendaarisia, muut tarjottavat vähän tylsempiä ja vähän ylihinnoiteltuja. Plussaa ainutlaatuisesta miljööstä. Kesän terassi on valehtelematta yksi Suomen parhaista, sisätilatkin viihtyisiä. Takavuosina täällä oli pöytiintarjoilu, sen kun vielä saisi takaisin.

8
Hanna I.

Ripaus vanhanajan fiilistä, sopivasti puheensorinaa, mielenkiintoinen vähän sokkeloinen tila ja ah voi taivas, MITEN HYVÄT LEIPOMUKSET. Cafe Art on kaukana vuosituhannen alun steriileistä akvaariotrendilatteloista ja siksikin kertakaikkisen ihana.

Niin suolainen piirakka kuin kakkukin olivat erinomaisia ja niitä kelpasi nauttia nätissä miljöössä. Iltapäivän hämärtyessä Aurajoen ranta oli "kuin olis ulkomailla ollut". Menen tänne taatusti toistekin, kun Turkuun satun.

Hemmottelemaan herkuilla, Perinteistä tunnelmaa, Viihtyisä ympäristö Hinta kohdallaan
9
Maria T.

Viihtyisä paikka käydä aivan aurajoen lähellä ja muutenkin hyvällä sijainnilla. Kaverien kanssa kiva käydä kahvilla ja pullalla. Viihtyisät sisätilat istuskella pidemmänkin aikaa. Täällä voisi käydä uudelleenkin.

8
Dani S.

Erittäin upea miljöö ja sijainti kauppatorin sekä Aurajoen lähellä. Kahvi on kohtuuhintaista ja istumatilaa löytyy runsaasti. Kokonaisuus on miellyttävä, sisällä on useita pienempiä huoneita joista kyllä löytää paikkansa. Kesäisin on mahdollisuus olla ulkoterassilla.

Paikassa käy monenlaista porukkaa, jokseekin ensisilmäyksellä Cafe Artista saattaa saada "vanhemman väen" vaikutelman.

Tyyli ja rauhallisuus on kahvilalle aina suurta plussaa!

Viihtyisä ympäristö Hinta kohdallaan
9
Piia H.

Täältä saat elämäsi parhaimmat lattet. Vien aina muualta tulleita ystäviä tänne kahville. Ehdoton lemppari paikka. Sopivan rauhallinen paikka, vaikka onkin suosittu.

Hyvä teevalikoima, Laadukkaat kahvit, Nauttimaan erikoiskahveista Erinomainen
10
Tero F.

Kaunis ja viihtyisä kahvila Turun jokirannassa, lähellä kirjastoa. Paikka on rauhallinen ja tyylikäs, mutta samalla kuitenkin huoleton. Suosittelen kokeilemaan esimerkiksi lämpimiä suolaisia piiraita. Oiva paikka piipahtaa ystävän kanssa vaihtamaan kuulumisia tai tulla itsekseen viettämään vaikka rentouttavaa lukuhetkeä. Kahvin lisäksi myös teevalikoima on laaja.

Hemmottelemaan herkuilla, Tapaamaan ystäviä, Viihtyisä ympäristö Hinta kohdallaan
9

Turun ehdottomasti parhaat erikoiskahvit! Ja simppelisti vaan IHANA kahvila. Erityisen kiva kesällä terasseineen, mutta myös talvella tunnelmallinen pikkukahvila.

Hemmottelemaan herkuilla, Tapaamaan ystäviä, Viihtyisä ympäristö Hinta kohdallaan
10
Milla S.

Café Art on yksi suosikkiravintoloistani koko Turussa. Aina ystävällistä ja huippuluokan kahvi- ja kahvileipävalikoimaa on vaikea ohittaa. Art sijaitsee keskeisellä paikalla Turussa, aivan jokivarren vieressä. Ihana pieni terassi on usein tupaten täynnä, ainakin kesäisin, mutta vierailua ei kannata sen takia jättää väliin! Teevalikoimaa riittää silmän kantamattomiin omista kahvipavuista puhumattakaan! Tunnelma on rento, mutta samalla aika fiini. Turhaa hälinää ei ole, joten pidempikin istuskelu taittuu kupin äärellä mukavasti. Suosittelen!

Hemmottelemaan herkuilla, Laadukkaat kahvit, Nauttimaan erikoiskahveista Erinomainen
10
Sonja K.

Cafe Art saavuttaa sen todellisen ja aidon kahvilatunnelman ja miljöön. Cafe Art on myös rauhallinen, joten se on mainio seurustelupaikka tai sitten voi mennä rentoutumaan hyvän kirjan ääreen. Tuotteet ovat laadukkaita, valikoima on kattava ja henkilökunta ammattitaitoista ja ystävällistä. Tuotteiden hinnat ovat sopivia myös opiskelijan kukkarolle. Kun tutustutat ystäviäsi Turkuun, vierailkaa Cafe Artissa, se on kuin menisi vanhan ystävän kotiin.


Rakennus ja joki ovat inspiroivat, erityisesti kesällä, mutta myös talvella rauhallinen katu saavuttaa ihanan "jouluisen" seesteisen tunnelman.

Hemmottelemaan herkuilla, Lukemaan lehtiä tai kirjaa, Tapaamaan ystäviä Hinta kohdallaan
10
Ulla R.

Plussaa ulkosalla olevista pöydistä ja ihanista kahveista ja teelaaduista. Henkilökunta on hyvin ammattitaitoista ja heitä on riittävästi. Kahvilassa on ainutlaatuinen, kiireetön tunnelma erityisesti hienon vanhan kahvilamiljöön johdosta. Kahvila on todella hyvälllä paikalla joen varrella keskustassa, mutta fiksun sijainnin vuoksi liikenteen häly ei häiritse edes ulkona. Leivonnaisia on usein vain muutamaa laatua, ja joskus ne tuntuvat olleen vitriinissä liiankin kauan. Kahvin ja teen juojille ehdottomasti yksi Turun parhaista paikoista.

Nauttimaan erikoiskahveista, Viihtyisä ympäristö Hinta kohdallaan
8
Elmeri S.

Parasta mitä Turku voi tarjota on kaunis jokiranta ja kahvila keskustassa, joka pysyy pystyssä, vaikka tuotteet eivät ole ylihinnoiteltuja ja tilaa riittää.
Sisääntullessa tervehditään ja tuotteista saa kysyä vapaasti. Teenystävänä ilahduin todella laajasta valikoimasta ja henkilökunnan tietämyksestä.
Art ei ole nimessä turhaan. Pelkästään salissa oleva flyygeli todistaa paikan soveltuvan taiteelle, mutta seinillä vaihtuvat näyttelyt ja pienet matineat vahvistavat paikan oikeuden nimeensä.
Parasta on tulla Artiin kirjan kanssa, santsikuppi on halpa.

Lukemaan lehtiä tai kirjaa, Tapaamaan ystäviä, Viihtyisä ympäristö Erinomainen
8
Max S.

Taatusti Turun paras kahvila niin miljöön kuin antimienkin vuoksi. Lohileipä Latte Macchiaton kanssa ulkona aurajoen rannassa nautittuna on juuri sitä mitä mieli ja vatsa tarvitsee. Unohtakaa muut kahvila-imitaatiot! Tämän paikan kahvi-tuotteet tehdään itse kunnon 'tehtaalla' ja upean hellyttävän näköiset ja taidokkaat annokset nostavat ammattillisen kunnioituksen korkealle.

Hemmottelemaan herkuilla, Nauttimaan erikoiskahveista, Viihtyisä ympäristö Hinta kohdallaan
10
Kimmo N.

Todellisen kahvihetken ympäristö ja tunnelma. Ne voivat syntyä vain todellisesta kahvinautinnosta.

Hemmottelemaan herkuilla, Nauttimaan erikoiskahveista, Tapaamaan ystäviä Erinomainen
10
Heidi J.

Cafe Art sijaitsee tunnelmallisen aurajoenrannan varrella upeassa vanhassa kiinteistössä. Sisätilat ovat suhteellisen laajat, joten kahvilaan mahtuu helposti viikonloppuisinkin. Kesäisenä päivänä on mukava kahvitella ulkosalla joen tuntumassa. Kahvilan antimista kaikki makeat herkut ovat todella hyviä - kakkupaloilla on kokoa ja se on minusta tärkeää! Kahvila tarjoilee maukkaita erikoiskahveja, mutta myös teevalikoima on ihailtavan laaja. Suosittelen kahvilaa ehdoitta ja tänne kannattaa tuoda myös turistivieraat kahvihetkelle, jos sellaisia kulmille siunaantuu!

Hemmottelemaan herkuilla, Tapaamaan ystäviä, Viihtyisä ympäristö Hinta kohdallaan
9

Ihana kahvila! Ehkä ainoa Turussa, jossa maitovaahto vaahdotetaan niin kuin pitää! Ja korvapuustit ovat aina tuoreita ja herkullisia!

Hemmottelemaan herkuilla, Nauttimaan erikoiskahveista, Tapaamaan ystäviä Erinomainen
10
Helena K.

Herkulliset makeat ja suolaiset erityisesti kakut ovat superhyviä. Ihanaa Chai Lattea, ja lisäksi todella laaja teevalikoima. Kahvit ja kuumat juomat valmistetaan huolellisesti ja juomat ovat kauniita!

Hemmottelemaan herkuilla, Nauttimaan erikoiskahveista, Tapaamaan ystäviä Hinta kohdallaan
9
Jani K.

Aivan ihana pieni kahvila joen rannassa. Mukava sisustus, hyvät ja isot pienet ruoat sekä maukkaat juomat. Tilauksen jälkeen juoman valmistuminen kesti tosin pitkään. Muuten täysi kymppi.

9
Ellinoora U.

Ihana tunnelmallinen kahvila, jossa viihtyvät sekä nuoret että varttuneemmat asiakkaat. Sisätiloissa taide levittäytyy seinille ja kesäisin terassilta voi ihailla Aurajoen maisemia. Leivonnaiset ovat suussasulavia, kahvit kaupungin parhaimmistoa ja tee tarjoillaan pienistä pannuista, joista riittää jaettavaksikin.

Hemmottelemaan herkuilla, Lukemaan lehtiä tai kirjaa, Tapaamaan ystäviä Hinta kohdallaan
10
Erica Å.

Hyvä sijainti ja ihanaia herkkuja. Miinusta kuitenkin keskinkertaisesta sisutuksesta, joka ei nuorempia paljoakaan houkuttele.

Hemmottelemaan herkuilla, Tapaamaan ystäviä
8
Riikka H.

Turun paras kahvila. :)

Hemmottelemaan herkuilla, Tapaamaan ystäviä, Viihtyisä ympäristö Hinta kohdallaan
10
Oona T.

Tää on ainut paikka missä kannattaa kahvin sijaan valita tee. Vaihtoehtoja on paljon ja teen saa kannussa josta riittää santsattavaksikin.

Hemmottelemaan herkuilla, Perinteistä tunnelmaa, Viihtyisä ympäristö Hinta kohdallaan
8
Johanna N.

Turun hienoin paikka, joen rannalla sijaitseva tunnelmallinen Cafe Art!! Kesällä mahtavaa istua ulkona ja talvella kodikas tunnelma sisällä. Hinta-laatusuhde erinomainen.

10
Tero M.

Turun paras kahvi. Tietävät mitä tekevät. Hyvä paikka poiketa, miljöö vähän sinnepäin (toisaalta se luo paikalle luonteen eikä ole muovinen kauppakeskuspaikka) mutta kupin sisältöhän on tärkein. Mielenkiintoinen asiakaskunta. Ihanasti turkulainen paikka :)

Laadukkaat kahvit, Nauttimaan erikoiskahveista, Perinteistä tunnelmaa Hinta kohdallaan
10
Marko R.

Palkitut baristat, elegantti tunnelma (paljon hienoja vanhoja rouvia) ja kuitenkin kohtuulliset hinnat. Usein täynnä.

Tila on hankalan mallinen, sillä jonoaikoina tiskin edusta on koko ajan tukossa. Varsinkin useamman juoman ja herkun yhtäaikainen kuljettaminen vaatii jo tarjoilijan taitoja.

Nauttimaan erikoiskahveista, Tapaamaan ystäviä, Viihtyisä ympäristö Hinta kohdallaan
10
Janne L.

Tunnelmallinen kahvila keskustassa joen rannalla. Henkilökunta on ystävällistä ja mukavaa. Kahvit ovat kaupungin parhaita! Kiva pikkuterassi ulkona. Suosittelen!

9
Ioanna M.

Täällä tehdään Turun parhaat kahvit! Cafe Artin baristat voittavat vuoden barista -tittelin vuosi vuoden perään, eikä syyttä. Kahvit tulevat Turun Kahvipaahtamolta, saman perheyrityksen paahtamosta. Kesäisin terassi joen rannassa kruunaa kokemuksen!

Hinta kohdallaan
9

Miksi juuri tänne?

1. Hemmottelemaan herkuilla
2. Tapaamaan ystäviä
3. Nauttimaan erikoiskahveista
4. Viihtyisä ympäristö
5. Laadukkaat kahvit
6. Perinteistä tunnelmaa
7. Lukemaan lehtiä tai kirjaa
8. Hyvä teevalikoima
9. Seuraamaan muita ihmisiä

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta