7,9
Aninkaisten keilahalli, Turku

Asiakkaiden mielestä Harrastuspaikka-kategorian 22. paras yritys Turussa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Aninkaisten keilahalli on pala turkulaista historiaa ja löytyy kohtuullisen keskeiseltä paikalta Puutorin vierestä. Sisäänkäynti on varsin huomaamaton, mutta kun ottaa tähtäimeen Turun konserttitalon ja muistaa, että sisäänkäynti on saman rakennuksen Aurajoen puoleissa päässä, niin perille löytää varmasti. Täällä on mahdollista järjestää myös lasten syntymäpäiväjuhlia. Itse juhlatila oli ainakin vielä ennen remonttia kohtuullisen pieni, joten kovin suurta joukkoa ei kannattane kutsua. Tunnelma on hiukan uninen, mutta se on tavallaan aika kiva asia tässä paikassa.

8

Aninkaisten keilahalli on turun vanhinta aatelia.. tilat ovat vanhat, mutta silti siistit ja sijainti turun keskustan laidalla erinomainen.
Hohtokeilaus on mainio tapa aloittaa tai jatkaa illanviettoa pienellä tai isolla porukalla. Kahvion kassalta saa keilauksen oheen virkistävää juomaa..
Mukava palvelu, talvella kannattaa varata rata ajoissa sillä joskus on todella täynnä!

9

Paikka on ihan keskustassa joten sinne on helppo tulla aloittamaan vaikka viihteellistä iltaa ja paljon halvempi kuin toinen keskustan halleista. Remonttia tehty kesän aikana joten pitäisi olla "hieman" paremmassa kunnossa kuin ennen.

Edullinen, Laitteet viimeisen päälle, Tule sellaisena kuin olet Hinta kohdallaan
8

Miksi juuri tänne?

1. Edullinen
2. Laitteet viimeisen päälle
3. Tule sellaisena kuin olet

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos ja onnea,

ensimmäinen arviosi on talletettu palveluun! Olet nyt virallisesti mukana auttamassa muita löytämään kiinnostavimpia yrityksiä ympäri Suomen. Kirjoita vielä kaksi arviota ja pääset näkemään kuinka montaa ihmistä arviosi on auttanut.

Arviosi päivitetään sivustolle hetken kuluttua.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Palaa takaisin muihin arvioihin


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}


3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta