7,6 Aninkaisten keilahalli, Turku

Asiakkaiden mielestä Harrastuspaikka-kategorian 32. paras yritys Turussa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Heidi K.

Aninkaisten keilahalli on pala turkulaista historiaa ja löytyy kohtuullisen keskeiseltä paikalta Puutorin vierestä. Sisäänkäynti on varsin huomaamaton, mutta kun ottaa tähtäimeen Turun konserttitalon ja muistaa, että sisäänkäynti on saman rakennuksen Aurajoen puoleissa päässä, niin perille löytää varmasti. Täällä on mahdollista järjestää myös lasten syntymäpäiväjuhlia. Itse juhlatila oli ainakin vielä ennen remonttia kohtuullisen pieni, joten kovin suurta joukkoa ei kannattane kutsua. Tunnelma on hiukan uninen, mutta se on tavallaan aika kiva asia tässä paikassa.

8
Essi V.

Aninkaisten keilahalli on turun vanhinta aatelia.. tilat ovat vanhat, mutta silti siistit ja sijainti turun keskustan laidalla erinomainen.
Hohtokeilaus on mainio tapa aloittaa tai jatkaa illanviettoa pienellä tai isolla porukalla. Kahvion kassalta saa keilauksen oheen virkistävää juomaa..
Mukava palvelu, talvella kannattaa varata rata ajoissa sillä joskus on todella täynnä!

9
Arto M.

Ei ollut mikään ihmeellinen paikka. Keskustasijainti tosin tarkoittaa sitä että vaikka tämä ei olekaan turun parhaita keilauspaikkoja niin aloittelupaikkana tämä on erinomainen. Sisäänkäynti helppo ohittaa ja varsinainen keilaustila onkin suurilta osin maanalla. Palvelu asiallista, mutta ei mitenkään mieleenjäävää. Olut kohtuuhinnoissa.

6

Miksi juuri tänne?

1. Edullinen
2. Laitteet viimeisen päälle
3. Tule sellaisena kuin olet

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta