8,4 Ravintola Linnunrata, Turku

Asiakkaiden mielestä Ravintola-kategorian 38. paras yritys Turussa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Jenny S.

Ravintola Linnunradalla käytiin nauttimassa olut kun olimme ensiksi olleet viereisessä pizzeriassa. Viihtyisä paikka b oikeuksilla. Kesäisin pihassa hyvän kokoinen terassi jossa mukava paistatella päivää. Linnunradassa voit myös osallistua karaokeen tai vain kuunnella lauluja.

9
Tero L.

Aikaa tappaakseni kävin täräyttämässä kylmän kolmosen kitusion tässä mestassa. Olut oli kylmää niin kuin pitää ollakin, mukava palvelu ja ihan viihtyisä sisältä. Oluen otinchanasta ja se maistui hyvältä eli laitteet ilmeisesti putsataan myös hyvin. Onnistunut käynti.

8
Kim.

Tunnelmallinen ja siisti lähiöpubi jossa olut-tuoppi on varmasti edullisempi kuin keskustan kopakoissa. Mukavat kanssa-asiakkaat sekä ystävällinen henkilökunta tekevät tästä ravintolasta hyvinkin suosikki kapakan. Täällä voi nauttia yhden oluen tai viettää vaikka kokonaisen illan. Hyvä musiikki säestää tunnelmaa. Sijainti idyllisellä paikalla Itäisessä Turussa. L

9
Johanna N.

ihan toimiva menomesta. karaoken ystäville. perinteinen tunnelma kaikenkaikkiaan.

8
Simo R.

Hyvä lähikuppila pääskyvuoren asukkaille. Mukava terassi ja ilmapiiri. Hyvä valikoima eri merkkejä. Halpa hintataso saa palaamaan aina. Otto-automaatti Siwan edessä.

9

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta