7,9 Teerenpeli Turku, Turku

Asiakkaiden mielestä Baari-kategorian 58. paras yritys Turussa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Asmo H.

Monipuolinen olutvalikoima. Ihan viihtyisä, useampaan pienehköön tilaan jakautuva mesta. Keskeisellä paikalla torin laidalla ja sangen suosittu ainakin meidän visiitillämme, keväisenä perjantai-iltana.

Aitoa kapakkatunnelmaa, Rentoutumaan töiden jälkeen, Väkeä ja vilinää Hinta kohdallaan
8
Kim L.

Tunnelmallinen ja tasokas seurusteluravintola Kauppatorin laidalla. Juomavalikoimaan on panostettu. Lukuisia harvinaisempia siidereitä ja oluita on tarjolla kohtuulliseen hintaan. Pientä syötävää on myös tarjolla koko illan. Suurena plussana on asiakas wlan joka etenkin turusteille merkittävä asia. Henkilökunta on erinomaista ja heitä on aina riittävästi töissä. Mielestäni tämä ravintola on omalla sektorillaan kenties kaupungin paras. Suosittelen!

10
Eero S.

Menimme perheeni kanssa viime kesällä teatteriesityksen jälkeen sunnuntaina lasillisille ja oli mukava ja rauhallinen paikka. Baarimikko oli ammattitaitoinen sekä plussana oli ruoat mitä saimme tilattua vielä pikkutunneille asti. Kanssaihmiset olivat siistejä sekä muutenkin saimme kuvan, että paikka on trendikäs.( ei pulsuja)

9
Johannes L.

Teerenpelin viski oli yllättävän hyvää ja heidän omat oluet ovat ehdottomasti maistamisen arvoisia. Sijaitsee "arvokkaalla" paikalla Kauppatorin kupeessa, Eerikinkadun ja Kauppiaskadun kulmalla sijaitsevassa legendaarisessa kulmatalossa. Kyseessä siis vanha, kulttuurihistoriallisesti merkittävä rakennus, joka takaa loistavan miljöön oluen siemailulle.

8
Antti K.

Hyvää olutta ja hyviä voileipiä, palvelu myös useimmiten hyvin reipasta. Teerenpelin vahvuus ovat ehdottomasti omat panimotuotteet, saatavilla on useita laadukkaita oluita ja siidereitä - unohtamatta marjasnapseja. Talon viskiin en ole vielä ainakaan tykästynyt, siinä mielestäni ei laatu kohtaa hintaa. Suosikkikesäjuomani on talon panimosta peräisin oleva sitruunajuoma. Voileivät
ovat runsaita ja maukkaita. Joskus olen havainnut, että paikalla ei ole tarpeeksi henkilökuntaa ja ruuan tulo kestää luvattoman kauan.

Paras olutvalikoima Hinta kohdallaan
7
Tony S.

Eilen oli kyllä oikea Teerenpelin pohjanoteeraus. Palvelu oli töykeää ja tilattuamme ruuat näiden saapuminen kesti tuhottoman kauan (40 min odottelu parin grillivoileivän vuoksi?). Juomat sentään saimme heti ja niissä ei ollut mitään vikaa mutta ruokien vihdoinkin saavuttua ja niitä maistettuamme tajusimme, että esitteessä "legendaarisiksi" voileiviksi kehutut tekeleet olivat varmasti ansainneet legendaarisen statuksensa jonkin muun kuin maun ansiosta.

Hienot puitteet mutta en voi rehellisesti suositella paikkaa ainakaan pikkunaposteluun.

Ylihinnoiteltu
0
Säde A.

Loistava valikoima, ihana henkilökunta. Hyvä sijainti, hyvät tilat.

Intiimisti yhdessä, Rentoutumaan töiden jälkeen Hinta kohdallaan
9
Marko M.

Oivallisia oman panimon oluita,
erityisesti kausioluena saatava ruisolut maittoi. Vanhassa rakennuksessa sijaitseva ravintola on tyylikäs ja rauhallinen paikka pelata trivial pursuitia ja juoda hyviä oluita hyvässä seurassa. Ravitola sijaitsee keskeisellä ja helposti löydettävällä paikalla Turun keskustassa. Olut tarjonta tosin painottuu voimakkaasti oman panimon tuotteisiin, ja olisin toivonut laajempaa olutvalikoimaa tarjolle. Ravintolassa tarjoillaan myös houkuttelevan näköisiä ruoka-annoksia pienempään nälkään.

Rentoutumaan töiden jälkeen Hinta kohdallaan
9
Oona T.

Herkulliset oman panimon siiderit joita voi todellakin suositella! Paikkakin on ihan mukava, ei tosin vedä vertoja Lahdessa sijaitsevalle aidolle ja alkuperäiselle;)

Paras olutvalikoima, Rentoutumaan töiden jälkeen Hinta kohdallaan
8
Tamara L.

Mahtavat oluet ja siiderit :D Viihtyvyydessä ei vedä vertoja ainakaan Lahdelle eikä Tampereelle :)

Paras olutvalikoima, Rentoutumaan töiden jälkeen Hinta kohdallaan
8
Ellinoora U.

Viihtyisä paikka torin kulmalla. Henkilökunta on puheliasta ja puolukkasiideri parasta! Listalla myös pubiruokaa nälkäisille.

Aitoa kapakkatunnelmaa, Paras olutvalikoima, Rentoutumaan töiden jälkeen Hinta kohdallaan
9
Johanna N.

Mahtava palvelu, todella ystävällinen ja asiakaspalveluhenkinen tumma tyttö usein töissä. Ihana tunnelma ja miljöö, hyvää juomaa ja tapaksetkin ok, joskin olivat alkuaikoina parempia ja annokset isompia mutta vieläkin ihan maistuvia oluen kavereita.

9
Joonas T.

Oman panimon tuotteet on todella maukkaita, tunnelma on rauhallinen ja istumatilaa on runsaasti. Saa olla omassa rauhassakin, jos etsii sopivan pöydän - mutta voi tulla myös näytille jos jää heti ensimmäiseen tilaan.

Suosittelen myös maistamaan keittiön lämmintä ja kylmää tapas-lautasta. Molemmat ovat erinomaisia, joskin erilaisia keskenään :)

Palvelu on aina ollut ystävällistä ja tarvittaessa saat myös vinkkejä oluiden ja siidereiden ihmemaailmaan. Allekirjoittaneen suosikiksi on muodostunut Teerenpelin oma vehnäolut Vauhtiveikko!

Paras olutvalikoima, Rentoutumaan töiden jälkeen Hinta kohdallaan
10
Sampsa R.

Viihtyisästi sisustettu ja paljon istumapaikkoja. Lahden panimon tuotteita. Hanatuotteita sai maistaa ennen tilausta mikäli epäröi eli hyvä palvelu.

8
Janne P.

Baari, jossa on yksi iso tila ja monta pienempää kabinettia pienemmille porukoille. Hintataso on halpa ja sijainti erinomainen kauppatorin kulmalla. Mukava henkilökunta!

10
Arto M.

kaljaäijien suosiossa. hyvät olutvalikoimat siis. myös omia. sisustus ei ollut mieleeni.

6

Miksi juuri tänne?

1. Rentoutumaan töiden jälkeen
2. Paras olutvalikoima
3. Aitoa kapakkatunnelmaa
4. Drinkille
5. Intiimisti yhdessä
6. Väkeä ja vilinää

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta