8,6 Ravintola Komppeli, Turku

Asiakkaiden mielestä Lounasravintola-kategorian 7. paras yritys Turussa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Kim.

Erinomaista välillä eksoottistakin kotiruokaa tarjoileva Komppeli on varsin uniikki ja viihtyisä lounasravintola. Klassikkotuotteena täällä on legendaariset leikkeet vuodesta 1983. Kauppatorilta ostetuista raaka-aineista valmistetaan myös aina päivän salaatti. Tämä on todella suosittu ystävieni keskuudessa. Lounaslista on päivittäin vaihteleva ja jokaisena päivänä on myös useampi vaihtoehto tarjolla. Hintalaatu-suhde erittäin hyvä. Henkilökunta elementissään. Voin vilpittömästi suositella kaikille. Erinomainen sijainti ja parkkipaikkoja löytyy läheltä. L

10
Petra K.

Maukas arki ruoka! Annokset isoja! Kenellekkään ei taatusti jää nälkä... Kannattaa mennä ajoissa, jos aikoo lounasaikaan löytää istumapaikan.

7
Arto M.

Komppelin ruoka ei koskaan petä. Ruoka on maukasta, valitset sitten mitä tahansa lounaslistalta. Tarjoilu pelaa rennon nuorekkaasti ja ystävällisesti. Salaatitkin todella maittavia ja ruokaisia. Täällä on käytävä niin usein, kun vaan ehtii. Joskus saa todella etsiä istumatilaa koska on niin suosittu.

9

Perinteistä kotiruokaa, iiiiiisot annokset, kotoisa tunnelma, ystävällinen palvelu :) Suosittelen. Lounasaikaan voi joutua jonottamaan pöytää, sillä ravintola on suosittu. Ja SYYSTÄ onki :)

Erinomainen
10
Jari V.

Reilut annokset ja maukkaat pihvit pienissä tiloissa. Komppelin lounasvalikoima sisältää muutamia ravintolatasoisia aterioita joista valita. Aterioihin sisältyy alkukeitto ja kehno kaalisalaatti, jolle tosin on tarjolla maukas kastike. Pääruoan kanssa voi valita mm. ranskikset, jolloin aterian koko riittää vaikka rekkamiehelle. Tilat ovat auttamattoman pienet ja yleensä lounastajia on paikka pullollaan. Monesti olen joutunut odottamaan, että pöytä vapautuisi. Tarjoilijoilla on myös usein kädet täynnä töitä suuren asiakaskunnan palvelemisessa, joten pieniä sekaannuksia on sattunut kohdalle. Melkein antaisin arvosanaksi 8 aterioiden laadun takia, mutta ahtaus ja jonotus pudottaa arvosanaa. Kannattaa kuitenkin käydä kokeilemassa.

Hinta kohdallaan
7
Johanna N.

Komppelissa hinta-laatusuhde todella kohillaan. Ja ruokaa ja kastiketta on tarpeeksi. Paras annos on ehdottomasti iso pippuripihvi. Tunnelma pikkuravintolassa kodinomainen ja henkilökunta todella mukava.

9
Minna K.

Erittäin mahtava paikka hyvällä sijainnilla. Ruoka on erittäin maukasta ja hintatasolta halpaa. Paikan päälle helppo tulla kolmikaistaisia. Parkkipaikkoja ravintolan edessä samalla kadulla kauempana.

9

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta