8,7
Ravintola Komppeli, Turku

Asiakkaiden mielestä Lounasravintola-kategorian 3. paras yritys Turussa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Maukas arki ruoka! Annokset isoja! Kenellekkään ei taatusti jää nälkä... Kannattaa mennä ajoissa, jos aikoo lounasaikaan löytää istumapaikan.

7

Perinteistä kotiruokaa, iiiiiisot annokset, kotoisa tunnelma, ystävällinen palvelu :) Suosittelen. Lounasaikaan voi joutua jonottamaan pöytää, sillä ravintola on suosittu. Ja SYYSTÄ onki :)

Erinomainen
10

Reilut annokset ja maukkaat pihvit pienissä tiloissa. Komppelin lounasvalikoima sisältää muutamia ravintolatasoisia aterioita joista valita. Aterioihin sisältyy alkukeitto ja kehno kaalisalaatti, jolle tosin on tarjolla maukas kastike. Pääruoan kanssa voi valita mm. ranskikset, jolloin aterian koko riittää vaikka rekkamiehelle. Tilat ovat auttamattoman pienet ja yleensä lounastajia on paikka pullollaan. Monesti olen joutunut odottamaan, että pöytä vapautuisi. Tarjoilijoilla on myös usein kädet täynnä töitä suuren asiakaskunnan palvelemisessa, joten pieniä sekaannuksia on sattunut kohdalle. Melkein antaisin arvosanaksi 8 aterioiden laadun takia, mutta ahtaus ja jonotus pudottaa arvosanaa. Kannattaa kuitenkin käydä kokeilemassa.

Hinta kohdallaan
7

Kiitos ensimmäisestä arviostasi Osuma.fihin!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Vielä kaksi arviota ja kerromme sinulle kuinka moni ihminen saa avun kokemuksestasi.

Arviosi päivitetään sivustolle hetken kuluttua.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Palaa takaisin muihin arvioihin


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}


3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta