7,9
Cafe Brahe Thalia, Kauppakeskus Hansa, Turku

Asiakkaiden mielestä Kahvila-kategorian 45. paras yritys Turussa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

25 arviota | Kerro kokemuksesi

Lounasbuffet oli uskomattoman huono. Vielä uskomattomampaa on, että tämä roskaruokapaikka velottaa lounaasta saman verran kuin moni paljon paljon laadukkaampi keskustan ravintola korttelin säteellä. Ehkä kahvilana toimii, mutta lounaalle en menisi toista kertaa edes ilmaiseksi. Hinnat kahveissakin kyllä korkealla.

Seuraamaan muita ihmisiä, Tapaamaan ystäviä, Hemmottelemaan herkuilla, Hyvät suolaiset syötävät, Nopeasti mukaan
3

Kahvilassa on paljon istumapaikkoja, yleensä löytyy kyllä tilaa. Tarjolla on herkullisia salaatteja, leipiä ja makeita kakkuja ja herkkuja. Vaikka kakut ovatkin maukkaita, tulee kahvi+kakkupalalle hintaa n. 8€, mikä on mielestäni turhan kallista. Mielestäni on mukavaa, että kahvila myy eilisen leipiä huokeampaan hintaan, ne ovat silti todella hyvänmakuisia. Kahvi- ja teevalikoima on mielestäni kohtuullinen, alkuperäisissä kahvi"laseissa" ei tosin ole kahvaa, joten lasi on todella kuuma sitä pidellessä. Kahvila onkin ottanut valikoimiinsa kertakäyttöiset take-a-way-tyyliset pahvikupit, joista miinusta. Kahvin tuoreus hieman mietityttää. Kahvila ei ole kovin intiimi/rauhaa antava, mutta kelvollinen

Hyvät suolaiset syötävät, Nopeasti mukaan, Tapaamaan ystäviä Ylihinnoiteltu
5

Miinusta siitä, että pullat ovat pienentyneet. Avatessaanhan paikka oli tunnettu suurista pullistaan. Palvelu on ystävällistä. Itse suosin edellisen päivän leipiä, jotka ovat vielä ihan hyvässä kunnossa ja paljon halvempia kuin samanpäivän leivät.

Hemmottelemaan herkuilla, Nopeasti mukaan, Seuraamaan muita ihmisiä Ylihinnoiteltu
8

Leivonnaistarjonta, sekä suolaiset että erityisesti makeat, on todella hyvä. Iso korvapuusti oli hiukan täytteetön versio, mutta muutakin on todellakin tarjolla. Kahvi- ja teeosasto on tavanomainen, ja itsepalvelulla toimiva. Kahvilan sijainti on hiukan levoton, sillä kahvila on samassa tasossa muun kauppakeskuksen kanssa ja se on erotettu ostoskäytävästä pelkästään siirrettävillä, matalilla sermeillä. Kauppakeskuksen alakerta on kuitenkin riittävän hiljainen ja kahvilasta on helppo bongailla ohikulkevia ystäviä.

Seuraamaan muita ihmisiä Ylihinnoiteltu
8

Kafe Brahessa on minusta parasta herkulliset jättikokoiset kakkupalat, muffinssit ja pullat, jotka ovat kokoonsa nähden mielestäni aika edullisia. Leivonnaiset ovat niin isoja, että itse aina syön niitä puoliksi kaverin kanssa. Kahvilasta on myös mahdollisuus ostaa ainakin salaattiannoksia, joita en tosin ole itse kokeillut. Myöskään kahvivalikoimaa en ole itse kokeillut, itse otan yleensä kaakaon. Sijainti on erinomainen Hansa-keskuksessa ja Brahessa on kiva käydä istuskelemassa vaikka shoppailureissun yhteydessä.

Hemmottelemaan herkuilla, Seuraamaan muita ihmisiä, Tapaamaan ystäviä Hinta kohdallaan
8

Ihan keskivertotasoa oleva kahvila Hansan torinpuoleisen aukion tuntumassa. Pöytätilaa on runsaasti, joten viikonlopun shoppailureissullakin löytää itselleen helposti pöydän. Ravintolan antimista suolaisissa on runsas valinnanvara sekä kakkujakin on moneen makuun. Korvapuustit tietysti ovat myös paikan nimikkotuote. Kahvi ja erityisesti erikoiskahvit eivät sensijaan ole kovinkaan kummoisia - ystäväni tilasi viimeksi latten, jossa oli aivan liian vähän kahvia verrattuna maitoon eli käytännössä maitoa kahvilla. Kannattaa valita lasiin virvoitusjuomaa, pullosmoothieta, tuoremehua tai vettä!

Seuraamaan muita ihmisiä Hinta kohdallaan
8

Perus ketjukahvila, jossa tuotevalikoima on laaja. Herkkuja löytyy niin makeaa kuin suolaista ja esimerkiksi Brahen korvapuustit ovat legendaarisia. Itse pidän enemmän Brahen kakuista, jotka ovat usein herkullisia mutta todella makeita. Kahvilan hintaso on mielestäni turhan kallis.

Hemmottelemaan herkuilla, Tapaamaan ystäviä Ylihinnoiteltu
7

Kahvilaksi tätä tuskin voi kutsua, mutta salaatit ovat hyviä. Leivonnaiset ovat loistavia ja erittäin kohtuuhintaisia. Kahvi sen sijaan on todella ala-arvoista. En usko että henkilökunnasta löytyy yhtään ihmistä joka erottaisi laten cappuchinosta ja kahvit tulevatkin kätevästi pikakahviautomaatista.

Seuraamaan muita ihmisiä, Tapaamaan ystäviä, Hemmottelemaan herkuilla, Hyvät suolaiset syötävät, Nopeasti mukaan
7

Brahen muffinssit on legendaarisia, samoin kuin korvapuustit. Kahvikin on hyvää ja santsikupin jälkeen on juonutkin koko rahan edestä. Hansan Brahe on ehkä omaan makuun turhan iso ja vilkkaalla paikalla. Menen mielummin kävelykadun pikku-Braheen jossa myös pieni terassi.

Hemmottelemaan herkuilla, Seuraamaan muita ihmisiä Hinta kohdallaan
8

Brahen korvapuustit ovat kuuluisia koostaan, eivätkä suotta. Itse kuitenkin suosittelen herkullisia kakkuja. Kahvila on ihan hyvä, mutta en itse pidä tyylistä, jolla yritys tekee lisämyyntiä: asiakkaan tilatessa kaakaota kysytään, haluaako hän kermavaahtoa, eikä lisähinnasta mainita. Miinusta myös kohonneista hinnoista.

Hemmottelemaan herkuilla, Seuraamaan muita ihmisiä, Tapaamaan ystäviä Ylihinnoiteltu
7

Tyypillinen ketjukahvila turkulaisittain. Hyvällä paikalla kauppakeskuksen uumenissa, mutta kovin meluisa ja hälyisä. Asiallinen toimija ja tarjolla ihan kelvollista perustarpeistoa. Normaalikokemus tässä maassa.

Seuraamaan muita ihmisiä Ylihinnoiteltu
7

Pikaiset kommentit


Loistavat tuotteet.

19.06.2012

Cafe Brahe on loistava valinta silloin, kun haluat paljon, mutta halvalla. Leivonnaiset, kakkupalat ja croissanttit ovat muhkean suuria, mutta eivät rasita todellakaan hinnallaan kukkaroa.

18.06.2012

hyvät ja isot pullat.

11.06.2012

Legendaariset megakorvapuustit. Tänne en menisi rentoutumaan, liikaa kauppakeskuksen hälinää, mutta ostosten lomassa sekä juorujen vaihtoon hyvä peruskahvila.

Seuraamaan muita ihmisiä, Tapaamaan ystäviä Ylihinnoiteltu
29.04.2012

jättisuuret korvapuustit.Viihtyisä kahvila.

Seuraamaan muita ihmisiä, Tapaamaan ystäviä
28.04.2012

Viihtyisä kahvila.

Seuraamaan muita ihmisiä, Tapaamaan ystäviä Hinta kohdallaan
24.04.2012

hyvää kahvia ja tuoreita leivoksia.

10.02.2012

Ihania herkkuja - salaatit, patongit ym.

12.01.2012
10 Janne P.

Erittäin viihtyisä kahvila aivan Hansan sydämessä. Hintatasoltaan erittäin halpaa. Kannattaa kokeilla salaatteja omilla täytevalinnoilla ja erittäin suuria korvapuusteja.

Seuraamaan muita ihmisiä, Tapaamaan ystäviä, Hemmottelemaan herkuilla, Hyvät suolaiset syötävät, Nopeasti mukaan
30.12.2011

Erittäin monipuoliset ja kaikenkokoiset kahviherkut vähän isompaankin nälkään.

Hinta kohdallaan
16.12.2011
10 Janne P.

Todella viihtyisä kahvila Hansassa. Tilaa todella paljon asiakkaille. Korvapuustit jättikokoisia ja hinta minimaalinen.

Seuraamaan muita ihmisiä, Tapaamaan ystäviä, Hemmottelemaan herkuilla, Hyvät suolaiset syötävät, Nopeasti mukaan
30.11.2011


Miksi juuri tänne?

1. Seuraamaan muita ihmisiä
2. Tapaamaan ystäviä
3. Hemmottelemaan herkuilla
4. Hyvät suolaiset syötävät
5. Nopeasti mukaan

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos ensimmäisestä arviostasi Osuma.fihin!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Vielä kaksi arviota ja kerromme sinulle kuinka moni ihminen saa avun kokemuksestasi.

Arviosi päivitetään sivustolle hetken kuluttua.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Palaa takaisin muihin arvioihin


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}


3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta
Y-tunnus
{{company.businessId}}
Virallinen nimi
{{company.officialName}}

Taloustiedot

{{year}}
Liikevaihto ({{scale}} €) {{turnover | number:fractions}}
Liikevaihdon muutos % {{turnoverChange | number}} 
Tilikauden tulos ({{scale}} €) {{operatingProfit | number:fractions}} 
Liikevoitto % {{operatingMargin | number}} 
Henkilökunta {{employeesCount | number}}