7,9
Cafe Brahe Thalia, Kauppakeskus Hansa, Turku

Asiakkaiden mielestä Kahvila-kategorian 46. paras yritys Turussa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

21 arviota | Kerro kokemuksesi

Kahvilassa on paljon istumapaikkoja, yleensä löytyy kyllä tilaa. Tarjolla on herkullisia salaatteja, leipiä ja makeita kakkuja ja herkkuja. Vaikka kakut ovatkin maukkaita, tulee kahvi+kakkupalalle hintaa n. 8€, mikä on mielestäni turhan kallista. Mielestäni on mukavaa, että kahvila myy eilisen leipiä huokeampaan hintaan, ne ovat silti todella hyvänmakuisia. Kahvi- ja teevalikoima on mielestäni kohtuullinen, alkuperäisissä kahvi"laseissa" ei tosin ole kahvaa, joten lasi on todella kuuma sitä pidellessä. Kahvila onkin ottanut valikoimiinsa kertakäyttöiset take-a-way-tyyliset pahvikupit, joista miinusta. Kahvin tuoreus hieman mietityttää. Kahvila ei ole kovin intiimi/rauhaa antava, mutta kelvollinen

Hyvät suolaiset syötävät, Nopeasti mukaan, Tapaamaan ystäviä Ylihinnoiteltu
5

Miinusta siitä, että pullat ovat pienentyneet. Avatessaanhan paikka oli tunnettu suurista pullistaan. Palvelu on ystävällistä. Itse suosin edellisen päivän leipiä, jotka ovat vielä ihan hyvässä kunnossa ja paljon halvempia kuin samanpäivän leivät.

Hemmottelemaan herkuilla, Nopeasti mukaan, Seuraamaan muita ihmisiä Ylihinnoiteltu
8

Leivonnaistarjonta, sekä suolaiset että erityisesti makeat, on todella hyvä. Iso korvapuusti oli hiukan täytteetön versio, mutta muutakin on todellakin tarjolla. Kahvi- ja teeosasto on tavanomainen, ja itsepalvelulla toimiva. Kahvilan sijainti on hiukan levoton, sillä kahvila on samassa tasossa muun kauppakeskuksen kanssa ja se on erotettu ostoskäytävästä pelkästään siirrettävillä, matalilla sermeillä. Kauppakeskuksen alakerta on kuitenkin riittävän hiljainen ja kahvilasta on helppo bongailla ohikulkevia ystäviä.

Seuraamaan muita ihmisiä Ylihinnoiteltu
8

Kafe Brahessa on minusta parasta herkulliset jättikokoiset kakkupalat, muffinssit ja pullat, jotka ovat kokoonsa nähden mielestäni aika edullisia. Leivonnaiset ovat niin isoja, että itse aina syön niitä puoliksi kaverin kanssa. Kahvilasta on myös mahdollisuus ostaa ainakin salaattiannoksia, joita en tosin ole itse kokeillut. Myöskään kahvivalikoimaa en ole itse kokeillut, itse otan yleensä kaakaon. Sijainti on erinomainen Hansa-keskuksessa ja Brahessa on kiva käydä istuskelemassa vaikka shoppailureissun yhteydessä.

Hemmottelemaan herkuilla, Seuraamaan muita ihmisiä, Tapaamaan ystäviä Hinta kohdallaan
8

Loistavat tuotteet

10

Cafe Brahe on loistava valinta silloin, kun haluat paljon, mutta halvalla. Leivonnaiset, kakkupalat ja croissanttit ovat muhkean suuria, mutta eivät rasita todellakaan hinnallaan kukkaroa. Noin 7 eur

10

hyvät ja isot pullat

8

Ihan keskivertotasoa oleva kahvila Hansan torinpuoleisen aukion tuntumassa. Pöytätilaa on runsaasti, joten viikonlopun shoppailureissullakin löytää itselleen helposti pöydän. Ravintolan antimista suolaisissa on runsas valinnanvara sekä kakkujakin on moneen makuun. Korvapuustit tietysti ovat myös paikan nimikkotuote. Kahvi ja erityisesti erikoiskahvit eivät sensijaan ole kovinkaan kummoisia - ystäväni tilasi viimeksi latten, jossa oli aivan liian vähän kahvia verrattuna maitoon eli käytännössä maitoa kahvilla. Kannattaa valita lasiin virvoitusjuomaa, pullosmoothieta, tuoremehua tai vettä!

Seuraamaan muita ihmisiä Hinta kohdallaan
8

Perus ketjukahvila, jossa tuotevalikoima on laaja. Herkkuja löytyy niin makeaa kuin suolaista ja esimerkiksi Brahen korvapuustit ovat legendaarisia. Itse pidän enemmän Brahen kakuista, jotka ovat usein herkullisia mutta todella makeita. Kahvilan hintaso on mielestäni turhan kallis.

Hemmottelemaan herkuilla, Tapaamaan ystäviä Ylihinnoiteltu
7

Brahen muffinssit on legendaarisia, samoin kuin korvapuustit. Kahvikin on hyvää ja santsikupin jälkeen on juonutkin koko rahan edestä. Hansan Brahe on ehkä omaan makuun turhan iso ja vilkkaalla paikalla. Menen mielummin kävelykadun pikku-Braheen jossa myös pieni terassi.

Hemmottelemaan herkuilla, Seuraamaan muita ihmisiä Hinta kohdallaan
8

Brahen korvapuustit ovat kuuluisia koostaan, eivätkä suotta. Itse kuitenkin suosittelen herkullisia kakkuja. Kahvila on ihan hyvä, mutta en itse pidä tyylistä, jolla yritys tekee lisämyyntiä: asiakkaan tilatessa kaakaota kysytään, haluaako hän kermavaahtoa, eikä lisähinnasta mainita. Miinusta myös kohonneista hinnoista.

Hemmottelemaan herkuilla, Seuraamaan muita ihmisiä, Tapaamaan ystäviä Ylihinnoiteltu
7

Legendaariset megakorvapuustit. Tänne en menisi rentoutumaan, liikaa kauppakeskuksen hälinää, mutta ostosten lomassa sekä juorujen vaihtoon hyvä peruskahvila.

Seuraamaan muita ihmisiä, Tapaamaan ystäviä Ylihinnoiteltu
7

jättisuuret korvapuustit.Viihtyisä kahvila.

Seuraamaan muita ihmisiä, Tapaamaan ystäviä
9

Viihtyisä kahvila. Parhaat muffinssit ja korvapuustit :)

Seuraamaan muita ihmisiä, Tapaamaan ystäviä Hinta kohdallaan
9

Tyypillinen ketjukahvila turkulaisittain. Hyvällä paikalla kauppakeskuksen uumenissa, mutta kovin meluisa ja hälyisä. Asiallinen toimija ja tarjolla ihan kelvollista perustarpeistoa. Normaalikokemus tässä maassa.

Seuraamaan muita ihmisiä Ylihinnoiteltu
7

hyvää kahvia ja tuoreita leivoksia

8

Ihania herkkuja - salaatit, patongit ym. Täällä tahtoisin käydä useamminkin!

10

Erittäin monipuoliset ja kaikenkokoiset kahviherkut vähän isompaankin nälkään.

Hinta kohdallaan
10

Miksi juuri tänne?

1. Seuraamaan muita ihmisiä
2. Tapaamaan ystäviä
3. Hemmottelemaan herkuilla
4. Hyvät suolaiset syötävät
5. Nopeasti mukaan

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos ja onnea,

ensimmäinen arviosi on talletettu palveluun! Olet nyt virallisesti mukana auttamassa muita löytämään kiinnostavimpia yrityksiä ympäri Suomen. Kirjoita vielä kaksi arviota ja pääset näkemään kuinka montaa ihmistä arviosi on auttanut.

Arviosi päivitetään sivustolle hetken kuluttua.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Palaa takaisin muihin arvioihin


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}


3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta