8,4 Original Sokos Hotel Hamburger Börs, Turku

Asiakkaiden mielestä Majoitus-kategorian 9. paras yritys Turussa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Johanna V.

Edullinen huone osoittautui virheeksi. Huone oli hissin vieressä, kakkoskerroksessa ja meteli oli la-su yönä sen mukainen. Nukkuminen oli katkonaista.
Kun annoin palautetta vastaanottoon sijainnista, minulle sanottiin että jos olisin maksanut 15e lisää, niin olisin saanut huoneen korkeammalta ja ei olisi ollut niin meluisaa. Niinpä.

Saimme pyynnöstä ei-kokolattiamattoisen ja kylpyhuoneellisen huoneen; se oli kiva juttu. Henkilökunta oli em.kommentista huolimatta perustasoa, samoin huone oli perussiisti. Kuntosali viereisessä korttelissa oli kiva ja tilaa löytyi su-aamuna, poletti vastaanotosta ilmaiseksi. Aamupala perussettiä, paitsi luomuneljänviljanpuuro joka oli loistavan maukasta!

Hyvät kulkuyhteydet, Keskeinen sijainti
2
Sari L.

Hotelli kaupungin sydämessä. Palvelu ystävällistä. Huone suht siisti. Suomalaisten hotellien yleistasoon nähden ansaitsee 9, kansainvälisellä tasolla jäisi 7-8 luokkaan. Pesutilojen tuotteet hankittu varmasti hyvin halvalla jostain "vinkuintiasta". Mutta palvelu ja siisteys ovat usein ne millä niitä pisteitä karisee. Ihan hyvä paikka siis levähtää yö tai kaksi.

Keskeinen sijainti, Lähellä nähtävyyksiä, Rento ja huoleton ilmapiiri Hinta kohdallaan
9
Säde A.

Loistava palvelu joka ikinen kerta! Henkilökunta on todellakin tilanteen tasalla ja kielitaitoista porukkaa. Alakerrasta löytyy ruokaravintolaa ja yökerhoa useampikin kappale. Aamupala on tosi jees.

Ainoana miinuksena pyörätuolin/rollaattorin kanssa liikkuvat eivät helposti kyllä aamupalaa saa. Minun mielestäni muutoin tämän tasoisessa paikassa pitäisi ottaa tälläiset asiat huomioon.

Henkilökohtainen palvelu, Keskeinen sijainti, Laatua arvostavalle Hinta kohdallaan
8
Nina K.

Loistava sijainti keskellä keskustaa ja lähellä kaikkea. Huoneet ihan hyvät, yleiset tilat suht siistit. Pysäköintimahdollisuudetkin lähietäisyydellä ja helposti saavutettavissa. Miinus hotellin kokoon nähden pienestä aamiaistilasta, joka sitten ruuhkaantuu viikonloppujen viimeisellä aamiaistunnilla.

8
Aleksi.

Hamburger börs erityisen hyvä hotelli ketä haluaa muotia huoneisiin ja muutenkin.Turun hamburger börristä löytyy kokous tilat ja ravintolat ja yökerho.Yökerho on ykkös paikka viettää yöelämää Turussa.Börs on kauppatorin laidalla ihan täydellisellä paikalla.Börs on ainutlaatuinen paikka viettää yötä Turussa.Börs on minun vakio paikka yöpyä jos haluan luksusta Turusta.Börs on siisti ja puhdas hotelli ruoka ravintolassa on ainutlaatuista.Henkilökunta on iloista ja ystävällistä.M

Lähellä nähtävyyksiä, Keskeinen sijainti, Hinta-laatusuhde kohdallaan, Perheille, Rento ja huoleton ilmapiiri, Henkilökohtainen palvelu, Hyvät kulkuyhteydet, Hyvät tarjouspaketit, Laatua arvostavalle, Työmatkailuun
10
Kim.

Kenties legendaarisin hotelli Turussa. Korkeasta tasostaan tunnettu hotelli on pitänyt laadustaan kiinni kaikki vuosikymmenet. Huoneita löytyy yhden hengen huoneista aina saunallisiin sviitteihin. Hotellissa on myös saunaosasto uima-altaineen. Autoille on oma lämmitetty autotalli. Saman katon alta löytyy kahvila sekä useita ravintoloita. Rayn oma pelisali useine pelipöytineen löytyy myös. Börsin aamiainen on tunnettu monipuolisuudestaan. Hotellin henkilökunta on todella ammattitaitoista että kielitaitoista. Hotellista eriomaiset yhteydet joka puolelle Turkua. L

Lähellä nähtävyyksiä, Keskeinen sijainti, Hinta-laatusuhde kohdallaan, Perheille, Rento ja huoleton ilmapiiri, Henkilökohtainen palvelu, Hyvät kulkuyhteydet, Hyvät tarjouspaketit, Laatua arvostavalle, Työmatkailuun
10
Hanna I.

Börsin sijainti on satunnaiselle kaupunkituristille ehkäpä paras - keskemmälle on vaikea päästä. Hotelli on suuri ja siisti, alakerrassa perushyvät ravintolapalvelut, joskin Turun oivallinen indie-ravintolatarjonta kannattaa retkellä tarkistaa, jos vain aikataulu antaa myöden.

Huoneet ovat siistejä ja palvelu aivan asiallista. Respajonot ajoittain pitkiä, mutta vetävät hyvin (saapuessamme tänne perjantaina alkuillasta, oli vastaanottotiskillä kolme työntekijää huolehtimassa matkustavaisista). Aamiainen on täällä mainio ja monipuolinen ja aamiaishuoneen arvokkuus tuo siihen oman kivan fiiliksensä. Jos mahdollista, niin kannattaa napata pöytä terassilta - aamuaurinko paistaa siihen varsin mukavasti.

Itse kaipaisin majapaikalta ehkä enemmän yksilöllisyyttä enkä siksi kykene antamaan Börsille kasia korkeampaa arvosanaa. Kuitenkin perusasian - yöpymisen & aamiaisen - Börs hoitaa aika lailla takuuvarmasti.

Hinta-laatusuhde kohdallaan, Keskeinen sijainti, Lähellä nähtävyyksiä
8
Joonas P.

Olimme kesäkuussa perhematkalla Muumimaailma-paketilla. Erittäin näppärä tapa hankkia rannekkeet ja hoitaa samalla majoitus, kaiken huipuksi Muumibussi hakee aivan hotellin edestä ja vie niin liki puiston portteja kuin mahdollista! Huonekoko sopii mainiosti yhden lapsen ja kahden aikuisen perheelle, joskin sisustus ja varustus saisivat olla hieman päivitetymmät. Rauhallinen hotelli ja mukava henkilökunta, sopivalla etäisyydellä kaupoista ja jokimaisemista.
Aamiainen muistutti laivaliikenteestä tuttua meriaamiaista, mutta oli erittäin monipuolinen ja kaiken kaikkiaan maistuvakin. Mikäli teemme uuden retken Muumimaahan, hankimme samanlaisen paketin. Suosittelemme huoletta muille, erityisesti sesongin ulkopuolella saa olla hyvinkin rauhassa ja jonottelematta turhia!

Hinta-laatusuhde kohdallaan, Hyvät tarjouspaketit, Perheille Hinta kohdallaan
9
Carita, A.

Loistavalla sijainnilla oleva Sokos-hotelli. Perhemajoitukseen ei välttämättä paras mahdollinen. Erittäin pienet huoneet ja parhaimmat päivänsä nähneet + pelkillä sijauspatjoilla, kun joissain muissa hotelleissa on edullisempaan hintaan kunnon lisäpedit lapsille ja suurempi huone. Vastaanottoon ja peräti hissiin sai jonottaa joka käänteessä, mikä oli tosi harmillista. Vastaanoton väelle kuitenkin pisteitä ystävällisestä palvelusta - kun tiskille vihdoin pääsi!

Keskeinen sijainti, Lähellä nähtävyyksiä, Työmatkailuun Ylihinnoiteltu
7
Paula T.

Hotel Hamburger Börsillä on loistava sijainti reissaajan näkökulmasta. Kauppatorin laidalla olevasta hotellista on hyvä lähteä kiertämään kaupunkia, koska läheltä löytyy hyvin bussipysäkkejä. Hotelli on aika suuri ja kokoustiloja löytyy monesta rakennuksen siivestä. Sisustus on ei ole kovin persoonallinen. Hamburger Börs sopii myös lapsiperheille, eikä yöllä kaupunginkaan melut haittaa. Muut asiakkaat osaavat käyttäytyä eivätkä aiheuta häiriöitä. Huoneiden väliset seinät ovat hyvin eristetyt. Hotellin alakerrassa olevan ravintolasta saa ihan kelpoaamiaista. Kannattaa hyödyntää myös lähistöllä olevat kahvilat ja ravintolat, joista löytyy myös aamiastarjoilua, jos haluaa vähän vaihtelua.

Hinta-laatusuhde kohdallaan, Lähellä nähtävyyksiä Hinta kohdallaan
7
Heidi J.

Hotel Hamburger Börs on ehkä Turun tunnetuin hotelli ja sijaitsee Kauppatorin laidalla nappisijainnilla. Hotellihuoneet ovat siistejä ja niitä on paljon, jolloin huoneen saa helposti lennostakin, toki ruuhkahuippuina varaus on hyvä tehdä etukäteen. Hotellin alakerrassa on kattava valikoima erilaisia S-ryhmän baareja ja ravintoloita sekä myös kuuluisa yökerho Börs, jossa voi bailata aamun pikkutunneille asti. Hotelli on varmaa S-ryhmän tasoa, mutta ehkäpä hieman persoonaton. Miinusta annan myös ahtaasta aamiaishuoneesta, jossa on hieman tunkkainen tunnelma. Aamiainenkin on laadultaan perustasoa. Myös parkkitilaa on todella niukasti ja parkkihalli ahdas sekä paikat ulkoilmassa, joten autoilevan on oltava todella ajoissa liikenteessä.

Lähellä nähtävyyksiä, Perheille Hinta kohdallaan
8
Kaisa M.

Perinteikäs hotelli keskellä Turkua. Rento palvelu ja ihan kohtuullinen aamupala. Yökerho, pelisali ja ravintoloita löytyy alakerrasta. Talvella huoneet ovat joskus olleet hieman viileähköjä.

1064 2
8
Timo H.

Börs sijaitsee torin laidalla keskellä kaupunkia joten sijainti Turussa vierailevalle matkailijalle on loistava. Ravintola tarjonta hotellin kivijalassa on todella kattavaa ja monet kaupungin parhaista ruokapaikoista sijaitsevatkin käytännössä saman katon alla. Myös yökerho löytyy jos sattuu olemaan suunta yöelämään. Huoneet siistejä ja mukavia. Kannattaa pyytää varatessa sisäpihalle päin oleva huone jos haluaa todella rauhallisen ja hiljaisen huoneen. Yleensä tämä toive myös toteutetaan ystävällisen henkilökunnan toimesta.

Hinta-laatusuhde kohdallaan, Lähellä nähtävyyksiä, Rento ja huoleton ilmapiiri Erinomainen
9
Kimmo L.

Turun paras hotelli!

10
Vesa U.

Mukava paikka

8
Janne P.

Todella hyvä palvelu kummallakin kotimaisella kielellä. Henkilökunta todella ystävällistä. Hotelli todella moderni.

Lähellä nähtävyyksiä, Keskeinen sijainti, Hinta-laatusuhde kohdallaan, Perheille, Rento ja huoleton ilmapiiri, Henkilökohtainen palvelu, Hyvät kulkuyhteydet, Hyvät tarjouspaketit, Laatua arvostavalle, Työmatkailuun
10
Arto M.

Börssistä ei ytimemään pääse. hyvä ja monipuolinen aamiainen.

Lähellä nähtävyyksiä, Keskeinen sijainti, Hinta-laatusuhde kohdallaan, Perheille, Rento ja huoleton ilmapiiri, Henkilökohtainen palvelu, Hyvät kulkuyhteydet, Hyvät tarjouspaketit, Laatua arvostavalle, Työmatkailuun
7
Janne P.

Todella hyvä hotelli torin laidalla. Kaikkialle on lyhyt matka. Yläkerran uima-allas on todella hieno ja allasbaarissa halvat hinnat. Huoneet ovat isoja ja viihtyisiä.

Lähellä nähtävyyksiä, Keskeinen sijainti, Hinta-laatusuhde kohdallaan, Perheille, Rento ja huoleton ilmapiiri, Henkilökohtainen palvelu, Hyvät kulkuyhteydet, Hyvät tarjouspaketit, Laatua arvostavalle, Työmatkailuun
9

Miksi juuri tänne?

1. Lähellä nähtävyyksiä
2. Keskeinen sijainti
3. Hinta-laatusuhde kohdallaan
4. Perheille
5. Rento ja huoleton ilmapiiri
6. Henkilökohtainen palvelu
7. Hyvät kulkuyhteydet
8. Hyvät tarjouspaketit
9. Laatua arvostavalle
10. Työmatkailuun

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta