9,3 Gelateria Nuvole, Turku

Asiakkaiden mielestä Kahvila-kategorian paras yritys Turussa
Listauksen paikkakunnan parhaista yrityksistä tässä kategoriassa löydät täältä.

Heidi K.

Herkullisia, hiukan erilaisia jäätelömakuja tarjolla iloisen italiaispalvelun saattelemana! Sisustus ja paikan musiikki tuovat hauskasti mieleen amerikalaiset jäätelöbaarit jostain vinyylipintaisesta menneisyydestä, mukava kontrasti siis italialaisuuteen. Suurta suosiota perheemme keskuudessa nauttivat mauista mm. pannacotta, tiramisu ja popcorn *yum*

9
Johanna N.

Citydealilla kävin kokeilemassa. Miten tämä voi olla näin suosittu kaverien keskuudessa, kun ei kyse ole edes ravintolasta vaan jäätelöbaarista? Ihan hyvää jäätelöä kyllä, mutta aika ankea paikkana. Kiireellä pois yleensä, jos erehtyy istahtamaan paikan päälle. Edes puoleen hintaan en kokenut saavana rahoilleni vastinetta.

7
Miska H.

Gelateria Nuvolen italialainen jäätelö on sieltä seitsemännestä taivaasta, jotain niin hyvää että huh huh! Ystäväni suositteli minulle tätä paikkaa jokunen viikko sitten, oli sitten pakko mennä - en kadu hetkeäkään, oli se jäätelö niiiiin hyvää. Suosittelen!

Hemmottelemaan herkuilla, Viihtyisä ympäristö Erinomainen
9
Arto M.

Kaupungin paras jäätelö ja ystävällinen palvelu. En ikinä enää osta jäätelöä mistään muualta kuin täältä. Tyyli muuttunut italialaisesta amerikkalaisemmaksi. Näkyy esimerkiksi siinä että makuina on nykyään vaikkapa sitruunapiirakkaa. Ostan usein mukaan ison laatikon koska liiketila aina täynnä ja ei niin viihtyisän oloinen.

9
Minna R.

Parhaat jäätelöt, tämän jälkeen ei enää tee mieli kaupan paketteja paljon ostella. Sitruunajäätelö on kirpeydessään aivan taivaallista ja kaikki muutkin kokeilemani vähintään hyviä. Vähän miinusta kuitenkin tulee sijainnista ja tiloista - sisältä kahvila on oudon mallinen, hämärä eikä erityisen viihtyisä, useammin tulisi käytyä, jos se sijaitsisi jossakin muualla kuin ostoskeskuksen eteisessä ja omistaisi esim. oman terassin.

Hemmottelemaan herkuilla Hinta kohdallaan
9
Jelena J.

Pieni jäätelökahvila jossa saa todella hyvää italialaista jäätelöä! Paikka ja sisustus ovat kohdillaan, mukavat tuolit. jäätelö valikoima muuttuu aika usein. Olen joka kerta ollut todella tyytyväinen ostoksiini! henkilökunta on mukava ja aina iloisia. Eli palelu on hyvä! Tänne sopii tulla milloin tahansa, vaikka sataisikin.

Hemmottelemaan herkuilla, Tapaamaan ystäviä, Viihtyisä ympäristö Erinomainen
10
Mari S.

Ihana makuvalikoima. Oletko miettinyt, miltä smurffi maistuu? Täällä sekin selviää. Joulun aikaan pipari- ja glögijäätelöä.

Palvelu on loistavaa ja kantikset muistetaan.

Turun parasta kahvia.

Hemmottelemaan herkuilla, Nauttimaan erikoiskahveista, Viihtyisä ympäristö Erinomainen
10
Tero F.

Kuulemma italialainen jäätelö on keskimääräistä terveellisempää. Faktaa tai ei ainakin täältä saa Turun parhaat jäätelöt, vohveliin tai purkkiin. Melko kohtuullisella hinnalla saat vaikka kolmea eri makuvaihtoehtoa yhteen purnukkaan. Vaihtoehtoja on runsaasti ja tarjoama myös elää - tuotevalikoimaan ei pääse siis kyllästymään. Italialainen henkilökunta palvelee sydämellisesti. Itse paikka on melko modernisti sisustettu ja voi aurinkoisena päivänä tuntua synkältäkin, mutta uloshan sitä jäätelöä kuuluu mennä syömään kunhan sopiva penkki löytyy ennen kuin jäätelö on sulanut.

Hemmottelemaan herkuilla, Nopeasti mukaan Hinta kohdallaan
10
Katariina S.

Gelateria Nuvole on jäätelöihmisen taivas.
Aitoa käsintehtyä jäätelöä vaihtuvin makuvaihtoehdoin tarjoava pieni liike Hansakorttelissa tarjoaa mahtavan hengähdystauon esim. kauppakierroksella.
Henkilökunta on erittäin ystävällistä ja palvelu on nopeaa, muttei kiirehtivää edes jonon ollessa pitempi.Makuja ja annoskokoja löytyy joka makuun ja jäätelöä saa ostaa myös kotiin vietäväksi. Suosittelen kaikille, jotka haluavat jäätelöltään muutakin kuin perusvaniljan makua. Tosin Nuvolessa myös vanilja on maistamisen arvoinen makuelmys :D

Hemmottelemaan herkuilla, Tapaamaan ystäviä Erinomainen
10
Milla S.

Turun Hansakorttelissa on kaupungin yksi ja ainut todellinen jäätelötaivas: Gelateria Nuvole. Italialainen käsintehty jäätelö vie hetkessä kielen mennessään. Valikoima on erittäin laaja ja jäätelöitä saa tuuttiin jopa aidoissa vanhanajan vohveleissa, joita ei enää tusinakioskeissa ole tarjolla. Tämän lisäksi, jos jäätelöhammasta kolottaa vielä oman annoksensa jälkeen, italialaista herkkua voi viedä mukanaan kotiin! Huippua! Asiakaspalvelu on superystävällistä ja aina välillä tiskin takaa kuuluu huudahdus "grazie". Ainoa miinus jäätelöbaarissa on sen jokseenkin kolkko sisustus. Miinuspuolenkin voi unohtaa nappaamalla jäätelön mukaansa ja nauttimalla sen vaikka kaupungin vilinässä.

Hemmottelemaan herkuilla, Nopeasti mukaan, Tapaamaan ystäviä Hinta kohdallaan
10
Riikka N.

Ei Turusta muualta saa yhtä hyvää italialaista jätskiä. Palvelu on ystävällistä ja ripeää, valikoima laaja ja vaihtelee! Suosittelen ehdottomasti.

Hemmottelemaan herkuilla, Tapaamaan ystäviä Hinta kohdallaan
10
Kaisa K.

Ihania italialaisia jäätelömakuja Hansassa. Käsintehtyä italialaista jäätelöä ja erikoisia makuvaihtoehtoja, niistä on mukava hemmotteluhetki kaupungin vilinässä tehty.

Nuvolen sijainti Hansakorttelissa on ihanteellinen, jos haluaa vain poiketa käymässä ja syödä jäätelön ulkona, mutta myös syömiseen itse jäätelöbaarissa. Jäätelöbaari on sisustettu raikkaasti ja italialaiseen tunnelmaan pääsee vaihtamalla muutaman sanan henkilökunnan kanssa.

Erityisen lämpimästi suosittelisin maistamaan sitruunaa, joka on mukavan kirpakka sekä jogurttia, joka sopii kesään raikkautensa ansiosta.

Hemmottelemaan herkuilla, Tapaamaan ystäviä Erinomainen
9
Terhi M.

Nuvole on ihana italialainen jäätelöbaari! Kun on kerran maistanut Nuvolen jäätelöä, ei enää halua syödä suomalaista jäätelöä. Nuvolen makuvalikoima vaihtelee päivittäin, ja jäätelöt valmistetaan paikanpäällä. Henkilökunta on ystävällistä ja asiantuntevaa. He ovat oikeasti italialaisia, joten omaa italian kielen taitoaankin voi paikassa kehittää. Jäätelöiden lisäksi kannattaa maistaa kahvia, sillä sekin on tuotu suoraan Italiasta. Suosittelen paikkaa kaikille, jotka haluavat pistäytyä hetkeksi keskelle italialaisen jäätelöbaarin tunnelmaa.

Hemmottelemaan herkuilla, Nauttimaan erikoiskahveista, Tapaamaan ystäviä Hinta kohdallaan
10
Juha T.

Aito italainen jäätelöbaari Hansakorttelissa. Täällä jäätelö valmistetaan alusta asti paikan päällä ja maku on kuin suoraan Napolista. Myös villejä makuyhdistelmiä pääsee kokeilemaan: Miten olisi käsintehty popcorn-jäätelö? Kielikylvylpyä kaipaaville ilmainen vinkki: Pojat myös puhuvat aitoa italiaa, joten kielitaitoa pääsee harjoittamaan ihan vaan ohi kulkiessa. Asiakaspaikkoja ei ole montaa, mutta myymälä onkin pieni ja sympaattinen. Täällä on mukava pistäytyä kauppareissun yhteydessä, hetkeksi hengähtämään.

Hemmottelemaan herkuilla, Viihtyisä ympäristö Hinta kohdallaan
9
Joonas T.

Aitoa italialaista tunnelmaa. Turun parasta jäätelöä ja maistuu kyllä ihan samalta kuin oikea italialainenkin gelato! :) Suosittelen varauksetta kaikille jädenälkäisille kuumina kesäpäivinä.

Hemmottelemaan herkuilla, Tapaamaan ystäviä, Viihtyisä ympäristö
9
Ellinoora U.

Todella herkullista italialaista jäätelöä varsin kohtuulliseen hintaan. Valikoima on laaja ja vaihtelee päivittäin. Erityisen herkullisia ovat mm. pistaasipähkinä ja after eight. Pieneenkin kuppiin saa valita kaksi makua, joten kannattaa rohkeasti kokeilla erikoisemmaltakin kuulostavia yhdistelmiä. Paikan sisustus on hieman erikoinen ja tunnelma yleensä kiireen vuoksi hälyisä. Itse ainakin nautin jätskini mieluiten ulkona.

Hemmottelemaan herkuilla, Tapaamaan ystäviä Erinomainen
9
Tamara L.

Hiukkasen liian imelä sisustus, mutta aivan ihanaa jäätelöä :D Minttusuklaa on parhautta!

Hemmottelemaan herkuilla Hinta kohdallaan
9
Elisa M.

Ihana italialainen jäätelöbaari, jonka itsetehdyt jäätelöt vievät kielen mennessään. Varsinkin minttu/ after eight -jäätelö on todella herkullista. Ystävällinen henkilökunta ja viihtyisä sisustus auttavat myös osaltaan tarjoamaan pienen pakohetken arjesta herkuttelun merkeissä.

Hemmottelemaan herkuilla, Tapaamaan ystäviä, Viihtyisä ympäristö Hinta kohdallaan
10
Anniina L.

Kesällä hyvä vaihtoehto jäätelökioskeille on napata jätski mukaan täältä, samat hinnat, jos ei jopa halvemmat. Jogurtti, suklaa ja lemon pie aina loistavia makuja!

Hemmottelemaan herkuilla Hinta kohdallaan
10
Oona T.

Ihania jätskejä laidasta laitaan, ehdoton oma suosikki on lemon pie! Sisustushan on..suorastaan kaamea, mutta kannattaa napata jätski mukaan, AINA kun vaan kävelee ohi:)

Hemmottelemaan herkuilla Erinomainen
9
Erja M.

Herkullista itsetehtyä jäätelöä. Makuja löytyy perinteisestä suklaasta ja mansikasta erikoisempiin, kuten pop corniin. Oma ehdoton suosikki on kuitenkin hasselpähkinä.

Hemmottelemaan herkuilla Hinta kohdallaan
10
Helena K.

Itse tehtyjä italialaisia herkkujätskejä ja makuja löytyy popcornista jugurttijäätelöön ja vesimelonista smurffikarkkiin. Mukava henkilökunta ja taatusti herkullisinta jätskiä! Jäätelöitä saa ostaa rasioissa myös kotipakastimeen:)

Erinomainen
10
Marko R.

Sympaattinen italialaistaustainen jäätelöpaikka Hansan katutasossa.

Hinta kohdallaan
9

Miksi juuri tänne?

1. Hemmottelemaan herkuilla
2. Tapaamaan ystäviä
3. Viihtyisä ympäristö
4. Nauttimaan erikoiskahveista
5. Nopeasti mukaan

Vai onko yritys mielestäsi jotain näistä

Kiitos arviostasi!

Toivottavasti kerrot kokemuksiasi muistakin yrityksistä – näin autat muita löytämään parhaat ja kivoimmat paikat kaikkialta Suomesta. Huomioithan, että luomalla oman Osuma-tilin saat käyttöösi muun muassa oman profiilisivun ja vanhojen arvioittesi muokkausmahdollisuuden.

Arviosi näkyy sivustolla tuotapikaa.

Kurja kuulla että kokemus ei ollut se paras mahdollinen. Tiesithän, että voit myös muokata arviotasi, jos yritys skarppaa kohdallasi tulevaisuudessa?

Jos mielessäsi on muitakin näin hyviä yrityksiä, kerro ihmeessä niistä muillekin. Näin autat sekä kanssakulkijoita että yrittäjiä.

Juuri arvioimasi yrityksen Osuma-sivulle pääset tästä.


Oletko käynyt näissä paikoissa


Arvioi seuraava yritys

Arvioi yritys {{ratingDone}}

1. Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit yritystä ystävällesi tai kollegallesi?
2. Kerro kokemuksestasi
60% Complete

{{progressText}}

Peruuta
Arvion minimipituus 40 merkkiä.

3. Mihin yritys mielestäsi soveltuu parhaiten? (Valitse enintään kolme asiaa)
{{thumbsCount}}
Peukkuja jäljellä {{thumbsLefts}}
4. Yrityksen hinta-laatusuhde

Peruuta